190
MEDEECA005CF95445BEA423D9C61A497ED4

Etta med stor balkong och härlig Vätterutsikt!

Kommande®

Huskvarna Norrängen, HUSKVARNA

Hagstensgatan 3A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,270
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea41.5 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer116
Byggår1951-1952

Välkommen till denna mysiga etta med Vätterutsikt och balkong!

Med en fantastisk takhöjd och en balkong som ger utsikt över både Vättern och Jönköping blir detta ditt nästa drömboende! Ta med dig kaffekoppen ut på balkongen och njut av den härliga utsikten. På tredje våning ser du så långt ögat når! Inglasningen gör att den kan nyttjas nästan året om och det blir helt enkelt som ett extra rum!

Genomgående för bostaden är dess rymliga ytor som gör det enkelt att möblera både i kök, vardagsrum/sovrum och på balkongen. Vardagsrummets fina eldstad bjuder dessutom in till en extra mysig känsla under årets kallare dagar.

Bostadsrättsföreningen Norrängen i Huskvarna har en god och stabil ekonomi. Föreningen är välskött och det upprätthålls ett gott skick. I området bor du med närhet både till grönska och city. Bakom husknuten finns härliga vandringsleder och du tar dig till Huskvarna centrum på bara några minuter. Där finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink.

På området finner du även goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller dessutom med egen tågstation. Från Huskvarna station tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande för dig som exempelvis studerar vid högskolan/Jönköpings University eller pendlar. För dig som tycker om att promenera eller cykla finns fantastisk gång -och cykelbana utmed Vättern tar dig hela vägen till Jönköping centrum.

Välkommen hem till ditt nästa boende med Vätterutsikt!

Om området

Huskvarna Norrängen är beläget cirka två kilometer norr om Huskvarna Centrum. Här bor du med vacker Vättervy!

Utbud på området
I Huskvarna centrum finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Allt från livsmedelsbutiker till välkända modekedjor finns inne på Esplanaden som köpcentret kallas. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink. Kinnarps Arena ligger också med närhet till Huskvarna. Kinnarps är Jönköpings stolthet inom hockey och här hålls även en hel del konserter och andra större evenemang.

Naturnära områden
Huskvarnaområden erbjuder närhet till naturnära miljöer och grönområden. För den som önskar så finns vandringsleder och motionsspår.

Restaurang- och caféutbud
Ett rikligt restaurang- och caféutbud finner du i Huskvarna Centrum. Lokalt på Norrängen finner du Kroatorpet som erbjuder både fika eller lättare lunch.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av tätortsbussar som ansluts till linjetrafik i Huskvarna Centrum. Huskvarna håller även med egen tågstation. Från Huskvarna Centrum tar det bara 5 minuter med tåget till Jönköpings Resecentrum. Du tar dig även smidigt med bil till E4:an som möjliggör ett enkelt resande.

Skola och barnomsorg
Norrängsskolan ligger på området. Här finner du förskola samt skolår 1-6. Skolan håller även med fritidshem.

Kultur och nöjen
Huskvarna kännetecknas för sin industriella historia som är välbevarad. I Huskvarna finner du flera museer och mysiga Smedbyn. Folkets Park finns för den som är intresserad av dans och musik. I Folkets Park anordnas ofta danskvällar, bilträffar och konserter med såväl kända som mindre välkända artister.
Även Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
41.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Stig in genom ytterdörren och du har en rymlig och charmig lägenhet framför dig. Du lägger direkt märke till den fantastiska takhöjden. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter till höger och förvaring i form av inbyggda garderober till vänster. Från hallen nås bostadens övriga rum. Väggarna är målade med beige färg och på golvet ligger brunnyanserad klinker.
Kök
I bostadens kök finner du steninspererat laminat på golvet med en rödrosa nyans på väggarna. Snygg kontrast med det vita köket från Härjedahl. Mellan överskåp och bänkskiva sitter stilrent svart kakel. Köket är utrustat med vit ugn/spis från Husqvarna, vit kombinerad kyl/frys från Husqvarna och fläkt i rostfritt stål från Electrolux. Stort fönster vetter ut mot balkongen och ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns det dessutom plats för ett mindre matsalsbord.
Vardagsrum/sovrum
Ett stort vardagsrum/sovrum med plats för både en större säng och soffa. På golvet ligger snyggt ekparkett och väggarna är klädda i samma beigea nyans som i hallen. I ena hörnet har man valt att sätta in en praktisk eldstad. Perfekt att krypa upp i soffan med en varm kopp te under vinterhalvåret och mysa framför brasan. Under sommarhalvåret kan du å andra sidan ta dig ut på den härliga balkongen som nås från vardagsrummet. De stora fönstren som separerar balkong och vardagsrum släpper in gott om dagsljus.
Badrum
Ljust och fräscht badrum med klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, handdukstork och handfat med ovan spegelskåp. Badrummets badkar gör det extra mysigt för de kyliga vinterdagarna. Perfekt att kunna tappa upp ett bad och slappna av i det varma vattnet.
Balkong
Bostadens stora balkong blir ett extrarum från soliga vårdagar till värmare höstkvällar. Med det perfekta söder -och västerläget har du sol mestadels hela dagen. Framåt kvällen kan du skåda den harmoniska solnedgången över Vättern som du har på höger sida av balkongen. Rakt fram har du fantastisk utsikt över Huskvarna hamn, Jönköping stad och grönska. Ta med dig kaffet eller middagen ut och njut av det härliga en balkong bjuder in till.
Lina Nilsson informerar
- På Norrängen Huskvarna bor du med närhet till Huskvarna centrum där du finner ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns även vårdcentral och apotek.
- Stabil och välskött förening med god ekonomi.
- Föreningens medlemmar har tillgång till gym och bastu och det finns även möjlighet att hyra övernattningslägenhet i föreningen.
- Bostadsrättsföreningen har 57 st garageplatser samt 81 st parkeringsplatser. Dessa kan mot avgift nyttjas av medlemmar i föreningen och söks via separat kö. Gratis parkering finns på Strandvägen.
- Föreningen har tvättstugor i varje flerfamiljshus.
- Till lägenheten hör 2 förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4
Avgift
SEK 2,270
Andel i föreningen
0.30774 %
Andel av årsavgiften
0.30774 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1951-1952
Energideklaration
Utförd 4/15/2013
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
148 kWh/m² och år

Karta

Huskvarna Norrängen HUSKVARNA

Hagstensgatan 3A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg