MED3EF707DD00694478BC06AB70C7505A57

Grind,

Grindvägen 8A

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,848
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea57.3 kvm
Byggår 1966-68
Driftskostnad200 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,295,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 13:45 - 14:15
Välkommen på visning.

Välkommen till denna mycket smakfullt renoverade lägenhet belägen på markplan med egen uteplats. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med god förvaring, nytt stambytt helkaklat badrum med klinkergolv, rymligt sovrum, vardagsrum med utgång till uteplats samt modernt kök matplats.
Trots den naturnära känslan bor man här med närhet till både förskola/skola, matbutiker och kommunikationer. Fina strövområden längs Norrtäljeviken. Välkommen på visning.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Exteriör

Kök

Duschrum

Hall

Utsikt uteplats

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL:
Välkomnande ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder samt plats för skor. Goda förvaringsmöjligheter i praktiskt platsbyggda garderober.

DUSCHRUM:
Stamrenoverat med helkakel och klinkers. Både kommod och spegelskåp. Dusch och tvättmaskin. Golvvärme.

SOVRUM:
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Fint ljusinsläpp från fönster.

VARDAGSRUM:
Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den fina uteplatsen. Fint ljusinsläpp genom fönsterparti.

KÖK:
Optimalt planerat kök med matplats.
Antal rum
2 rum
Boarea
57.3 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,295,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,848
Driftskostnad
SEK 2,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Andel i föreningen
0.00342 %
Andel av årsavgiften
0.37499 %
Reparationsfond
SEK 7,986
Byggnad
Byggnadsår
1966-68
Byggnadsår kommentar
Tillbyggt 1992
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett förråd.
Förening
Namn
Brf Grinden
Om föreningen
Namn: Brf Grinden
Antal lägenheter: 193
Allmänt om föreningen: Brf Grinden ligger i bostadsområdet Grind och består utav fem huskroppar med fem våningar i varje hus. Varje lägenhet nås bekvämt med hiss.
Tv och bredband: Till avgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 75 kr/mån för digital-tv via Telia. Via Telia finns även möjlighet till bredband och ip-telefoni, tecknas separat av varje medlem.
Parkering: 40 st garageplatser, 57 st p-plats med elstolpe och p-plats utan el. I dagsläget är det separat kö till respektive p-plats. I föreningen finns även gästparkeringar, både mellan hus 4 och 6 samt på den stora parkeringen nedanför hus 10 och 12. Kostnaden för garage är f n 420 kr/mån och p-plats utan elstolpe 85 kr/mån.
Renoveringar: UTFÖRDA:
- 1991-92: Tillbyggnad av ett extra våningsplan samt installation av hissar
- 2003: Balkongrenovering och utbyggnad
- 2011: Stamspolning
- 2014-15: Nya tak
- Uppfräschning av tvättstuga

PLANERADE:
Föreningen håller på och genomför ett stambyte som kommer att pågå fram till slutet av 2020. Stambytet påbörjades i hus 4 och avslutas i hus 12 samt port 6 C och beräknas pågå 6-8 veckor per port. Alla badrum kommer att göras om i samband med stambytet och i de lägenheter som har extra toalett och grovkök kommer även dessa att renoveras. På grund av stambytet höjde föreningen avgifterna med 10 % den 1/7 2019. Vid stambytet så finns ett standardutförande med möjlighet att göra tillval mot extra kostnad, se bifogad inredningskatalog. Badrummen kommer få kaklade väggar, klinker på golvet, vägghängd toalettkassett som kaklas och golvvärme. Val kan göras mellan dusch och badkar. Alla blandare kommer bytas ut, även i kök, och de lägenheter som har gamla elcentraler utan automatsäkringar kommer nya med automatsäkringar och jordfelsbrytare för badrummet. I de lägenheter som har nya elcentraler med automatsäkringar men saknar jordfelsbrytare kommer detta installeras. Mer information om stambytet finns på föreningens hemsida https://varbrf.sbc.se/brfgrinden.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Grind

Grindvägen 8A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg