190
MED62F97E4354AD43C987A61EDAD97A8432

Såld!

Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet!

Tyresö Centrum, Tyresö

Granitvägen 25A, BV

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,511 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea27 kvm
Lägenhetsnummer5018
Byggår1964-66

Såld!
Slutpris: SEK 1,700,000

Ansvarig mäklare

Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet! Hemtrevlig 1:a i med alkov och mycket låg avgift. Kök med moderna vitvaror med varmluftsugn, glaskeramikhäll, kolfilterfläkt och kyl/frys. Helkaklat badrum renoverat vid stambyte. Fina ytskikt med vitmålade väggar och ekparkett. Nära centrum och bussar.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Allrum med plats för säng, matbord och soffa

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna hemtrevliga 1:a i populära Brf Solhöjden i Tyresö, med smart planlösning, elegant kök med moderna vitvaror, fina ytskikt och mycket låg avgift!

Lägenheten fungerar som ett smart förstaboende eller övernattningslägenhet med sin låga avgift och är i ett mycket gott skick med genomgående ekparkett på golv, nymålade väggar och tak.

Elegant från IKEA med moderna vitvaror. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. Väggen är kaklade med en fin kakelmosaik och köket har även ny diskbänk, diskho och blandare. Moderna vitvaror med inbyggd ugn, häll i glaskeramik, kolfilterfläkt och kyl/frys. Under överskåp vid diskho sitter fin spotlightbelysning. På golvet ligger ett ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Lägenheten har helkaklad wc/dusch renoverad vid föreningens stambyte. I wc/duschen finns duschhörna, tvättställ med spegelskåp och wc.

Rymligt allrum med alkov med gott om plats för t.ex. säng, soffa, tv-möbler, mindre matplats, garderober och förvaringsmöbler. För den som vill går det att möblera annorlunda för att få plats för en mindre matplats. I rummet finns två fönster i fritt söderläge som ger ett fint ljusinsläpp och ger utsikt mot grönområde.

Hall med plats för avhängning vid entrén.

Lägenheten ligger nära Tyresö centrum med närhet till idrottsaktiviteter som bl.a. ishallen, golfbanan, flertalet träningsanläggningar och tennishallen. Runt hörnet finns den vackra naturen runt Alby naturreservat. Ca 300-400 meter från huset går flertalet busslinjer till bl.a. Stockholm central, Gullmarsplan, Nacka och Haninge.

Enskilda visningar ordnas efter tidsbokning.
Antal rum
1 rum
Boarea
27 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 1,511 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen
0.8666 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1964-66
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Ej utförd
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Det finns ett tillhörande källarförråd.
Förening
Namn
Brf Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomförde fönsterbyten under 2019 samt installerade balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Granitvägen 25A, BV

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg