190
MED3E536DCECA51485FB71137B0E86AD0DC

Välrenoverad tvårumslägenhet i markplan med solsäkert läge på uteplatsen!

Kommande®

Fors, KUNGSBACKA

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,960 Inkl. carport, TV(baspaket om 17 kanaler), bredband 100/10 samt fast IP telefoni.
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm

Ansvarig mäklare

Snart väntar chansen att lägga vantarna på en välplanerad tvårumslägenhet i populära Fors. Denna bostadsrätt om 2 rum och kök fördelade över 54 kvadratmeter boyta erbjuder mycket modernitet och kvadratsmarta ytor. Ljusa väggar varvas med bland annat både stilfullt parkettgolv och praktiskt klinkergolv i hallen. Lägg därtill att så väl kök som badrum är renoverat och ni har en lägenhet klar för inflyttning. Från vardagsrummet tar ni er dessutom ut till en väl tilltagen uteplats i västerläge vilket ger er goda solchanser och trevliga stunder utomhus från tidig vår fram till sen höst. Här njuter ni med fördel av en drink eller kaffe i glada vänner slag.

Föreningen Brf Basunen är en välskött sådan som ger er god ekonomi, god underhållsplan samt en härlig gemenskap.

Området Fors som omgärdar bostaden erbjuder i sin tur vackra promenadstråk i skog och mark samt en motionsslinga för den hurtige. För er som spelar golf är det mer eller mindre krypavstånd till Forsgårdens Golfklubb. Med raska ben eller med cykel tar ni er enkelt ner till Kungsbacka innerstad eller Kungsmässan för att ta del av det rika utbudet av restauranger, caféer och butiker. För de karga eller regniga dagarna kan ni åka kollektivt från området med buss som tar er ner till Kungsbacka station på ca. 10 minuter. Perfekt för er som pendlar till jobbet i Göteborg eller övriga delar av Kungsbacka kommun.

Kort och gott finner ni här ett hem att trivas i. Anmäl ert intresse redan idag till ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information!

Om området

Vårt omtyckta och attraktiva Fors bebyggdes på 1970-talet fram till mitten av 90-talet för att få den form den har idag. Här har vi närhet till centrum samtidigt som det är ett lugnt och grönskande bostadsområde mycket tack vare sin närhet till naturen, lekplatser, gång/cykelbanor och motionsspår med el-ljus. En fin mix av villor, parhus, radhus och kedjehus. I dagsläget finns endast ett fåtal hyresrätter, dessa i regi av bostadsrättsföreningen.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt så tjänar lokalbussen med det, en frikostig tidtabell erbjuds med flertalet busshållsplatser inom gångavstånd från hela området.
Kommunikationer för pendling till och från Kungsbacka resecentrum är goda.

Närservice

I området finns flertalet förskolor och gång/cykelbanor till skolan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg