MED4EEB2E5F51B144E8856585758090673D

Högst upp i huset med balkong i soligt söderläge och fönster i fyra väderstreck!

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 15, vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,996 Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea95 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer15
Byggår1960
Driftskostnad621 kr/månad

Accepterat pris: SEK 3,875,000

Ansvarig mäklare

Visningar

INTRESSERAD? Ring mäklaren för att boka visning - 070-434 99 19.

ACCEPTERAT PRIS - RING FÖR VISNING! - Fyrarummare högst upp i charmigt 60-talshus strax intill Ektorp centrum. Renoverat kök och badrum samt suverän planlösning. Två toaletter. Mycket ljus lägenhet med fönster i fyra väderstreck. Mysig och solig balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. 2017 renoverades lägenheten med nya golv, ny öppen köksplanering, nya vitvaror, renoverade innerdörrar och nydragen el.

Området gränsar till villaområden, som erbjuder fina kringmiljöer med strövområden och båtliv. Här har du närhet till det mesta, såsom badsjöar, havet, skogen och stan. Närliggande Nyckelviken och Långsjön erbjuder vackra promenadstråk och badplats. Matbutiker, konditori Gateau, restauranger, träningscentra och annan service hittar du i intilliggande Ektorp C. Flera populära skolor och förskolor finns i närområdet, likaså Nacka sjukhus. Nära även till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med all sin shopping och service.

Mycket bra kommunikationer, med nära ut till 222:an och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ner till busshållplatsen Ektorp C och ta första bästa buss!

Varmt välkommen till visning!

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Föreningen hyr ut 22 p-platser och 8 garage (separat kö).
Gratis parkering längs vissa av gatorna i området (observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter).

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
BRF Ektorp Stadgar
Brf Ektorp Årsredovisning 2019
Social Video
Ektorp centrum
Föreningens hemsida
SL

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Entré i rymlig hall med plats för avhängning samt en inbyggd garderob med överskåp. Målade väggar och klinkergolv.

KÖK
Snyggt renoverat kök med vita luckor och ljust kakel ovan arbetsbänk i laminat. Köksö med gott om extra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av: Spis med häll och varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys i fullhöjd. Matplats vid fönster. Ljusa målade väggar och fondtapet samt laminatgolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Öppet mot matplats i vinkel. Ljust rum tack vare ljusinsläpp från två väderstreck. Ljusa målade väggar och fondtapet samt laminatgolv.

BALKONG
Balkong i högt och soligt söderläge. Utsikt mot den mysiga gården.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet kommer vi till det största sovrummet med två fönster åt olika håll. Här finns garderobsvägg med skjutdörrar. Ljusa målade väggar och fondtapet samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Rymligt rum med skjutdörrsgarderob. Ljusa målade väggar och fondtapet samt laminatgolv.

SOVRUM 3
Ett lite mindre rum som idag är inrett med hel garderobsvägg och används som kontor. Ljusa målade väggar samt laminatgolv.

BADRUM
Fräscht badrum, renoverat i samband med stambytet 2012. Svart klinkergolv med golvvärme samt ljust kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, väggskåp, handdukstork och tvättmaskin.

WC
Gästtoalett med svart klinkergolv och halvkaklade väggar. Utrustat med wc och handfat med kommod, väggspegel och väggskåp.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 3,875,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 5,996 Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Driftskostnad
SEK 7,454 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,190
Försäkring
SEK 2,264
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
3.0447 %
Andel av årsavgiften
3.05 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 2/12/2014
Energiklass
E
Energiprestanda
129 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre sk matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.


NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Ektorp
Om föreningen
Brf Ektorp äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 202:6 i Nacka kommun. I föreningen finns 43 lägenheter med en total bostadsyta om 3 091 kvm. I föreningen finns även fem lokaler för uthyrning med en totalyta om 220 kvm. Byggnaderna uppfördes ca 1960.

Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare i källaren i samma port.
Föreningens tvättstuga ligger i en port längre bort.
I föreningen finns även cykelrum, barnvagnsrum samt ett pingisrum.
Föreningens innergård är mycket välskött med gräsmattor, prunkande rabatter och med flertalet sittgrupper samt lekplats med gungor och sandlåda.
Här finns även möjlighet till en egen odlingslott.

Föreningen tar i samband med överlåtelsen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp.
Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp betalas av pantsättaren per pant.
Tv och bredband
TV via Telenor. Baspaketet ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber från Telia, ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen hyr ut 22 p-platser för ca 250 kr/mån (separat kö) samt 8 garageplatser för ca 650 kr/mån (separat kö).
Renoveringar
Föreningen genomförde stambyte under 2012-2013. Föreningen har tidigare renoverat bl a fasader, balkonger och målat taken. För mer info, se utförlig lista på föreningens hemsida. Planerade renoveringar: Föreningen har börjat titta på behovet att renovera/byta tak, finns inget beslut eller ytterligare information i dagsläget.

Karta

Ektorp Nacka

Ektorpsvägen 15, vån 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg