190
MED121398407F1F45A3B2988D813A4510F8

Såld!

Vällingby Centrum, Vällingby

Duvedsvägen 7

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,417 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea59 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer129
Byggår1955
Driftskostnad350 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,400,000

Ansvarig mäklare

#DRÖMTVÅAN är här!

- Högst upp
- Modernt kök
- Walk-in closet
- Inglasad balkong
- 320 m till t-bana

Varmt välkomna!

Om området

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Ett stenkast till Vällingby City där man finner fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Bilder

Stilrent kök

Detaljbild

Matplats

Kök

Balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall som leder in till vardagsrummet. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderoben med spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar, ekparkett och dimljus i taket. I anslutning till hallen ligger även badrummet.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin från Electrolux och torktumlare från Husqvarna. Spegelskåp med belysning, wc, vädringsfönster, handfat och dusch med välvda glasdörrar. Charmig badrumsdörr med frostat fönster.

KÖK
Rymligt IKEA kök i snygg mörk ton. Mörk skåpsinredning, grå mosaik, laminatbänkskiva och grå klinker med golvvärme. Köket är stilrent inrett och erbjuder bra avställnings- och arbetsyta samt god förvaring i de höga köksskåpen som går ända upp i taket. Diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt. Kylskåp och frys från LG. Bardel med plats för familj och vänner.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum som skänker gott om plats för såväl soffgrupp, mediamöbler och hyllor. Härlig rymd och bra ljusflöde tack vare den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.Vitmålade väggar och ekparkett. Stort fönsterparti med utgång till balkongen med eftermiddagssol. Inglasad balkong i sydväst.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens mysiga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och mediamöbel. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkettgolv i körsbär.

WALK-IN CLOSET
Bostadens mest utmärkande drag! Unik walk-in closet med platsbyggda hyllor och goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och parkettgolv i körsbär.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,417 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.2018798 %
Andel av årsavgiften
1.28944 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 9/24/2008
Energiprestanda
184 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden hör ett källarförråd till om cirka 4 kvm.
Förening
Namn
Brf Hektografen 2
Om föreningen
Brf Hektografen 2 bildades 2007 och är belägen på Duvedsvägen 1-7, 11-17 samt Härjedals-gatan 39-41 i Vällingby, Stockholm.
Föreningen består av 5 flerbostadshus om 3 våningar med 78 lägenheter där ca 6 fortfarande innehas med hyresrätt vilket innebär att föreningen har ett dolt kapital som tillfaller föreningen när dessa blir tomma och säljs för marknadspris. Byggnaderna är ritade av arkitekt Paul Hedqvist och är uppförda 1955, samtidigt som ABC-staden Vällingby växte fram. Tvättstuga med 10 tvättmaskiner, grovtvätt. 6 torktumlare, 4 manglar och 3 centrifuger. Separata torkrum med kondenstorkar. Tvättstugan är belägen i hörnet på Härjedalsgatan 39. Stambytt 1999. Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen. För mer information, se föreningens hemsida: http://hektografen2.se.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Duvedsvägen 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg