MEDC3409FB4DB2D482DAC20813736B3C858

Grästorp, Jönköping

Cirkelvägen 152

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea169 kvm
Tomtarea396 kvm
Byggår1975
Driftskostnad2,127 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,795,000

Nu är det dags för detta välskötta hus i Grästrop att få ny ägare! Här bor du i ett välplanerat och genomgående ljust hus med mycket potential. Under årens lopp har ägaren bytt både tak och fönster, installerat en luftvärmepump som kan användas som AC på sommaren. De kostsamma och tidskrävande renoveringarna är således gjorda.

Tomten är en perfekt blandning av gräsyta ( som klipps av Auto Mover) och rabatter. På framsidan av huset finns en blomsterrabatt med en fin blandning av vår, sommar och höstblommor. På husets baksida finns en härligt uteplats helt avskilt med sol till sen eftermiddag. Oavsett om du är soldyrkare eller hellre läser en god bok i skuggan, bjuder huset på samtliga sollägen.
Bra förvaring på framsidan i garaget, där det finns möjlighet att öppna garageporten direkt från bilen.

Det är en fin möjlighet för barnen att växa upp i lugna och trygga Grästorp, med närhet till förskolor och skolor, lekplatser, fotbollsplaner, basketplaner, skog och natur för fantasifulla äventyr. För de vuxna innebär det ett familjärt och socialt samhälle med en välsorterad livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, närhet till storhandel, 7-8 minuter med bil och 15 minuter på bra cykelvägar in till centrala Jönköping, elljusspår för motion och stora möjligheter för familjära aktiviteter. Helt enkelt det perfekta valet för ert framtida boende!Varmt välkomna på visning!

Om området

Grästorp är beläget i anslutning till Hovslätt cirka åtta kilometer söder om Jönköpings stad. Barnvänligt område med goda kommunikationer och lokalt serviceutbud på orten!

Utbud på området
I Hovslätt finner du ett lokalt serviceutbud med både Ica och Coop. Hovslätt kännetecknas av ett aktivt föreningsliv och aktivitetsutbud.

Naturnära områden
Med närhet till både Hassafall, Hembygdsgården och elljusspår ger en känsla av närhet till naturen. Här finner du härliga vandringsleder och utmanande löparspår i vacker miljö.

Restaurang- och caféutbud
På orten finns en lokal pizzeria. Ibland dyker pop-up fikerian av välkända Andrea Brändström som vunnit Hela Sverige Bakar upp i Hembygdsgården. Ett populärt utflyktsmål att besöka!

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av länstrafiken linje 28.

Skola och barnomsorg
Hovslättsskolan erbjuder förskoleklass till sjätte klass. Det finns flertalet förskolor på orten. Skolår 7-9 finner du närmast i Norrahammar och på Ljungarum. Norrahammar och Ljungarum ligger cirka fyra km från Hovslätt.

Kultur och nöjen
Lokalt i området Hovslätt finner du HIK en aktiv förening med ett brett utbud för barn och ungdomar med både friidrott, innebandy och fotboll.

Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Har du träffat en riktigt bra mäklare Jeff

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum
Boarea
169 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Rymlig entréhall som ansluter till vardagsrum,kök, tvättstuga och duschrum. Gott om plats för avhängning samt förvaring i garderob. Klinker på golv och tapetserade väggar.
Kök
Kök med anslutande matplats. Utrustningen består utav spishäll, ugn, fläkt, kyl, frys och diskbänk. Goda utrymmen för förvaring. Parkett på golv och målade väggar.
Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Här finns stora sällskapsytor. Gott om plats för både soffa med tillhörande möblemang samt matplats. När huset byggdes var det ett extra sovrum byggt. Möjligheten finns med enkla ingrepp att göra ett nytt sovrum. Målade väggar heltäckningsmatta på golv. Härifrån når du den härliga uteplatsen på baksidan helt insynsfritt.
Badrum
Stort helkaklat badrum med dusch,handfat,kommod, spegelskåp och wc.
Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, tvättho samt överskåp. Våtrumsmatta på golv och målade väggar. Förvaring finns i tre garderober.
Allrum
Trevligt allrum som ansluter till samtliga utrymmen på överplan. Parkett på golv och tapetserade väggar.
Sovrum
På ovanvåningen finns 4 stora sovrum där man får plats med säng och tillhörande möblemang.
Klädkammare
Praktisk klädkammare med goda utrymmen för förvaring.
Badrum
ljust badrum med härligt ljusinsläpp från fönster. Våtrumsmatta på golv och väggarna med våtrumstapet.
Utrustning: dusch,handfat,Wc samt spegelskåp.
Byggnad
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Värmepump, El
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Ilbudet 74
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 25,522 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 17,678
VA
SEK 3,375
Renhållning
SEK 2,669
Väg, samf
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,347,000
Byggnadsvärde
SEK 1,748,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,631,500
Tomt
Areal
396 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Jönköping Ilbudet GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Last: Officialservitut Dagvattenledning Mm, 06-JÖS-888.50

Karta

Grästorp Jönköping

Cirkelvägen 152

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg