190

Carlshöjd, Umeå

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea145 kvm
Tomtarea255 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer detta trevliga gavelradhus med tomt i soligt västerläge ut till försäljning! Huset är fördelat i entréplan, övervåning och suterrängplan och har en välplanerad planlösning med stora rum och gott om utrymmen för förvaring. Garage i länga i nära anslutning till huset. Här bor du i ett barnvänligt område alldeles intill naturen, fina strövområden och el-ljusspår. Här har du närhet till skola, förskola, matvarubutiker samt universitetet och NUS. Goda kommunikationer med buss till och från centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare för mer information!

Om området

Carlshöjd är en stadsdel i sydöstra Umeå. Området ligger ca 5 km från centrum och ca 2 km från Universitetet. Carlshöjd är en stadsdel i sydöstra Umeå som byggdes till största delen under 70-talet. Området består av radhus, villor, hyreshus och ett mindre antal bostadsrättslägenheter och studentbostäder. Känt landmärke är den moderna Carlskyrkan. I anslutning till området, vid Carlshöjdsskolan, finns upplysta motionsspår, tennisbanor och fotbollsplaner.

NÄRSERVICE
I grannområdet Carlshem finns bemannad och obemannad bensinstation, pizzeria, hälsocentral och en spelbutik. På gångavstånd finns Strömpilen, där finns apotek, systembolag och Ica Maxi.

KOMMUNIKATION
Området ligger cirka 5 km från centrala Umeå och cirka 2 km från universitetet. Här finns det goda bussförbindelser och det tar ca 10 minuter till sjukhus/universitetet och ca 20 minuter till centrum. Strömpilens handelsområde finns inom gångavstånd men har också förbindelse med buss.

SKOLOR OCH OMSORG
Carlshöjdskolan F-9
Förskolan Stengången på Carlshem

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg