190
MED1FC56D1BB52A42B1A942D0B501BA37CF

Perfekt minitvåa med balkong i västerläge & stamrenoverat badrum

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Brunnehagen 34


Såld!
Slutpris: SEK 1,775,000

Ansvarig mäklare

På sydväst-gaveln ligger denna optimalt planerade minitvåa där varenda en av de 43,5 m² är utnyttjade. Bostaden erbjuder bl.a. ett riktigt kök med diskmaskin och matplats, härlig inglasad balkong i västerläge med utsikt över grönområde och ett stambytt badrum med tvättmaskin. Belägen i trivsamt område med mycket natur och kanonkommunikationer in till centrum med lokaltrafiken (15-20 minuter). Välskött Riksbyggen förening med lediga parkeringsplatser för endast 125kr/mån.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,051 inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea43.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer234406002-0238
Byggår1971
Driftskostnad458 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Brunnehagen 34, Välplanerat boende i bra skick!

Välkommen in!

Rymligt vardagsrum

Bra ljusinsläpp!

Plats för soffgrupp!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
43.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkommen till denna tilltalande minitvåa högst upp i huset och med gavelläge åt sydväst. Hallen är rymlig och erbjuder plats för avhängning samt mindre möblemang. Hallen har ett ljust golv belagt med plastmatta och tapetserade väggar i en ljusbeige ton.
Vardagsrum
Vardagsrummet är mysigt och rymmer stor soffgrupp med tv-möbel om man så önskar. Golvet består av laminat i eknyanser, väggarna är målade i vitt och beige.
Kök
Trevligt kök med matplats och utgång till stor inglasad balkong. Köket är stilrent och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaring. Både skåpsinredning och kakel går i vitt och bänkskivor är ljusa. Utrustningen i köket består av spis med glaskeramikhäll, läcker fläkt (Gorenje), diskbänk i aluminium med dubbelho, diskmaskin (Electrolux, -18), kyl och frys (Whirlpool). Köket har laminatgolv i klinkerstil.
Balkong
Balkongen är nyligen utbygg och inglasad. Läget är insynskyddat åt väst med fri utsikt över grönområde. Här kommer många fina eftermiddagar avnjutas innan solen går ned!
Sovrum
Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och har även utrymme för en liten arbetshörna. Rummet har vitmålade väggar och laminat på golvet. I sovrummet finns god förvaring med tre garderober. Idag finns här ingen dörr in, ett tips är att sätta in yteffektiva skjutdörrar för att ytterligare avskärma sovrummet från vardagsrummet.
Badrum
I anslutning till vardagsrummet finner du ett stilrent, helkaklat badrum från föreningens gemensamma stambyte -12/-13. Här är det vitt kakel och klinkergolv i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara dörrar i frostat glas, vägghängd toalett, tvättställ, belyst spegel och handdukstork samt tvättmaskin från Electrolux.

*OBS* Denna bostad är i föreningens register noterad som en 1:a *OBS*

Missa inte denna väldigt välplanerade bostad i en bra förening som även erbjuder lediga parkeringsplatser för endast 125 kr/månad.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,051 inkl värme, kall-vatten, och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 5,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften.
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.15207 %
Andel av årsavgiften
0.17426 %
Tillträde
Enl överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/24/2008
Energiprestanda
168 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

I föreningens register är bostadsrätten klassificerad som en 1:a.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Balkong i soligt västerläge med utsikt över grönområde.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 125 kr/mån utan el-stolpe och 250 kr/mån om el-stolpe önskas. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Tvättstuga
Ligger på hörnet av intilliggande bostadshus.

-Förråd
Förråd om cirka 4 kvm finns i entréplan.

-Övrigt
Bostaden är i föreningens lägenhetsförteckning klassad som en 1:a.
Föreningen har kollektivavtal med elleverantör som debiteras på månadsavin.
Barnvagnsrum finns i anslutning till varje trappuppgång.
Cykelrum finns inom föreningen.
Bastu finns inom föreningen.
Fritidslokal finns att hyra för event.

Läs gärna mer på hemsidan och i det bifogade informationsbladet.

Förening
Namn
Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6
Om föreningen
Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
425
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Föreningen har sedan april 2020 ett gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband via Telenor. Gruppavtalet innefattar Bredband, 250/250 Mbit, Fast-telefoni
och HD-TV. Kostnaden för hela paketet är 189 kronor och ingår i månadsavgiften.
Parkering
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.
Ekonomi
Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019, 1 juli höjdes avgiften senast med 3%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Nej, innehar tomträtt.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Brunnehagen 34

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg