190
MED5C48326CE3C541DCB42A285D89844B30

Missa inte chansen att köpa detta fina nybyggda Brf radhus i 3 plan!Blockhusvägen 67 Skarpäng, TÄBY

Kommande®

Skarpäng, TÄBY

Blockhusvägen 67Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

148 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

A17

MÅNADSAVGIFT

6 790 kr

BYGGÅR

2020-2022

Missa inte chansen att köpa detta fina nybyggda Brf radhus i 3 plan!

Välkomna till mitt älskade Skarpäng och till detta nybyggda, välplanerade brf radhus!
I Skarpäng har både jag och mina 3 barn vuxit upp, kan inte tänka mig ett bättre område för just detta. Här är vi omgivna av härlig skog för milslånga promenader, svampplockning (har mina hemliga ställen) och utflykter med korvgrillning. Det finns också ett elljusspår om man vill motionera på kvällstid. Det finns flera härliga badsjöar med strand och klippbad samt sjöar som mest är vackra att promenera runt eller för fiskeälskare fånga karp eller gädda i. Föreningen har även egen pool som så klart är mycket uppskattad av alla.
Förskolor och skolor, både privata och kommunala som jag kan rekommendera med varm hand, finns det gott om. Som ni förstår kan jag berätta det mesta om detta härliga område så fråga på när vi ses på visning!

Bostaden har smart planlösning som ger plats för både umgänge och avskildhet, är yteffektiv med stora fönster som ger ljusa rum och fina utblickar mot den egna tomten.

NU TILL HUSET:
Här har du ett perfekt barn/tonårsfamiljs hus i 3 plan där det är sällskapsutrymmen både i entréplan och högst upp.

Entréplan: Direkt innanför ytterdörren finns en rejäl kapphall för ytterkläder. Golvet i hallen är klätt med ljusgrå klinker som tål att trampas på av blöta vinterskor. Förråd i direkt anslutning till entré ger möjlighet att ställa undan barnvagnen utan att behöva ta in den i hallen. Ytterligare förråd finns under trappan. Köket ligger centralt på entréplanet, som husets hjärta, med väl tilltagna arbetsytor och en generös köksbänk som är öppen mot trappan och vardagsrummet. I ena änden av köket finns en mindre matplats och i andra änden en större matsalsdel. Vid matsalsdelen har du också öppet mot vardagsrum. Entréplan har även badrum.

Mellanplan: Här har ni en mer privat våning med 4 rymliga sovrum, duschrum och tvättstuga.

På översta våningen finns ett härligt allrum med utgång till en magisk terrass om ca 25 kvm, samt en studio som kan passa som t.ex. arbetsrum, gästrum eller tonårsrum.

Uteplatser finns även i markplan både på fram och baksida.

Huset har ett energisnålt värmesystem med den senaste tekniken från Nibe, en smart tidsstyrd värmepump.

Parkeringsplats och förråd precis utanför entrén. Laddbox finns för alla typer av elbilar.

Eftersom det endast finns en infart till området så skapas ett lugnt kvarter utan genomfartstrafik. Det finns två gemensamma gästparkeringar inom området för att minska parkerandet på gatan. Ut mot Täbyvägen har varje bostad en egen smitväg med grind genom grönskan, så att man lätt kan hinna till bussen som stannar precis på baksidan.

Samling vid poolen
Den gemensamma poolen vid områdets entré kommer att bli en naturlig samlingspunkt för de boende i Milstena. Poolen, som omgärdas av gräsytor och trätrall, är avskild från kvartersgatan med både häck och staket med låsbar grind.

I närheten av poolområdet finns en gemensamhetslokal, en ”hobby lobby” med pentry och WC, som kan nyttjas för t.ex. barnkalas eller större hobbyprojekt som man inte får plats med hemma.

Kontakta ansvarig mäklare Pernilla Darin 0733-30 90 62 för mer info och förhandsvisning.

Bilder

MED5C48326CE3C541DCB42A285D89844B30
MED290E31B0B86047A49BF3E015386FDDDE
MED48E73BB6D9F940E3B6C4DAB905BD1FAA
MED263178277246444493E01E8C1AA22CEE
MEDCAB7FDFEC6CC4432B3EA674FB18FE5EE

Planritningar

Entréplan

Planlösning våning 2

Planritning plan 3 Terassplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

148 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A17

VÅNING

1 av 3

MÅNADSAVGIFT

6 790 kr

BYGGÅR

2020-2022

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Uteplatser både på framsida och baksida samt en fantastisk takterass om ca 25 kvm med bästa em/kvällssol och vacker solnedgångsutsikt.

PARKERING


1-2 bilplatser intill huset.

BALKONG

Ja

Färgerna på väggar, golv och snickerier går i ljusa och naturliga toner, vilket bildar en lugn bas för personlig inredning. Fönsterbänkarna är av grå kalksten som bryter av mot de vitmålade träsnickerierna. Det enstaviga trägolvet har ytskikt av ek och är utvalt för sin långa livslängd. Trägolvet är genomgående i hela huset.

Våningsplanen binds samman av trätrappor i ek.

Inredning
Kökssnickerierna består av släta luckor i en varm beige kulör från Ballingslöv med pushfunktion i stället för handtag på överskåpen. Köksbänkar och stänkskivor är utförda i en ljus stenkomposit, Clamshell från Jetstone, vilket ser ut som en matt kalksten men är tåligare mot slitage än en ljus stenskiva.

Vitvarorna i köket är från Siemens och till största delen inbyggda i skåpen för att skapa en lugn inredning i köket. Blandare och övriga detaljer, såsom handtag och knoppar, är i rostfritt utförande.

Badrummen har ljust grå golvklinker samt helkaklade vita väggar. Belysningen är integrerad genom spotlights i taket och infälld belysning runt spegeln ovanför tvättställskommoden. Kommoden har en varmt beige kulör.

Om området

Skarpäng är det enda villaområde i Täby som har naturen åt 3 väderstreck, söder, väster och norr. Här har man tillgång till stora friluftsområden och inte minst Rösjön med 2 stora badplatser på Skarpängssidan. Spårsystemen som utgår ifrån Enebybergs IP går ner till Rösjöbadet, vilket gör att boende i södra Skarpäng har motionsspåren alldeles inpå knuten. För boende i norra Skarpäng har man Mörtsjöområdet med elljusspår, Mörtsjö ängar med bl a grillplats och naturreservat i närheten.

Om man promenerar knappt 150 meter från Milstenas södra del når man Skarpängsparken. Det stora grönområdet med intilliggande grusplan och asfalterad yta inspirerar till utomhus lek för barnen och utegymmet är perfekt för de som älskar att träna på sina egna villkor. Skarpängsleken är en populär lekplats som totalrenoverades 2011 inbjuder till en aktiv fritid och en naturlig mötesplats.

För den inbitne fotbollsfantasten finns det också en konstgräsplan inte långt ifrån som är öppen dygnet runt och kan nyttjas av allmänheten när det inte pågår träningar/spel.

Barn och fritid
Täby kommun har ett stort utbud av förskolor och skolor för barn i alla åldrar. Den skola som ligger allra närmast radhusen är Milstensskolan som erbjuder undervisning för barn mellan årskurs F-9.

För mer information om detta se https://www.taby.se/forskola-och-skola/

Kommunen erbjuder många möjlighet till en stimulerande fritid för barn och ungdomar. Är det hästar eller kanske fotboll som är passionen, ishockey eller amerikansk fotboll, konståkning eller simning, bandy eller dans, skateboard eller E-sport, det finns verkligen någonting för alla smaker.

För ungdomarna så finns det flera olika mötesplatser och fritidsgårdar i kommunen och de mötesplatserna som riktar sig till årskurs 7 och uppåt erbjuder aktiviteter bland annat under vardagskvällar och även helger

KOMMUNIKATION

Närmaste busshållplats är Milstensvägen och ligger intill området. Hållplatsen trafikeras av buss 611 och 690. Buss 611 trafikeras mellan Täby Kyrkby och Danderyds sjukhus och nattbuss 690 trafikeras mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus kan du enkelt ta tunnelbanans röda linje in till stan eller buss till Jakobsberg, Kista, Bromma, Ekerö, Solna eller Sollentuna men även till Vaxholm, Resarö, Hallstavik och Norrtälje

Går du istället ca 500 meter till Trädgårdsvägen kan du också ta buss 616 som går mellan Täby Centrum och Täby Kyrkby. Från Täby Centrum och Tibble når du Roslagsbanan som går mellan Stockholms Östra och Kårsta respektive Österskär.

NÄRSERVICE

Rösjöhallen, som är en Ica Nära butik, ligger på max 15 minuters promenadavstånd. Perfekt när du bara vill ta barnvagnen eller en ”dramaten” för att handla det nödvändigaste. Är det en större veckohandling som krävs så ligger både Willys och Lidl i närheten. Om det är en ordentlig shoppingrunda som står på agendan så tar du dig till Täby Centrum med bil på ca 6 minuter och med buss på ca 10 minuter.

Täby Centrum
Det är svårt att prata om något område i Täby utan att nämna Täby Centrum som är en av Sveriges största köpcentrum med över
245 st butiker, restauranger och caféer. På ca 15 minuter så tar du dig dit för en heldags shopping med restaurangbesök och bio eller så kanske det bara är veckohandlingen som ska avklaras. Oavsett vad du är ute efter så hittar du det mesta i centrumet, som växt och utvecklats tillsammans med kommunen sedan det öppnades 1968.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Bostad i 3 plan

ANDEL I FÖRENINGEN

1,73221 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,73 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Brf Radhus

BYGGNADSÅR

2020-2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump med återvinning

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-12-09

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

57 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

31 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Milstena

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

69

OM FÖRENINGEN

Milstena är ett nybyggt grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Husen är byggda av Aros bostäder.
Trädgårdsarkitekterna har tänkt ett varv extra för att skapa oväntade lösningar och tack vare att det endast finns en infart till området så skapas ett lugnt kvarter utan genomfartstrafik.

Ägandeform: Bostadsrättsradhus
Kommun: Täby
Församling: Täby
Område: Skarpäng
Adress: Blockhusvägen 1-137
Fastighetsbeteckning: Viveln 102, Viveln 103 och Skarpäng 62:13
Husleverantör: C4 Hus

OM FÖRENINGEN
Brf Milstena: Org nr. 769638-0695
Antal radhus: 69 st
Antal p-platser: 1-2 per hus
Antal gäst p-platser: 5-8 stycken
Pool, utomhus: ca 5 x 8 meter

EKONOMI
Lån i föreningen (beräknad): 9500 kr/m2
Ingår i avgiften: Teknisk och ekonomisk förvaltning, skötsel av området (pool, vägar mm) samt sophämtning
Tecknas separat: Köparen tecknar eget abonnemang för el, samt tv & bredband. Vatten debiteras av separat av föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Poolområde samt klubblokal med hobbyrum och utrymme att ha barnkalas mm.

PARKERING

Finns till alla hus för 1-2 bilar

Viktiga dokument & länkar

EkonomiskPlan-Milstena
Energideklaration
Kommande

Karta

Täby Skarpäng

Blockhusvägen 67

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg