190
MED3A10183996754D4B89599DC44B5C770D

Fantastisk 3:a med solig söderbalkong på populära Träringen!

Kommande®

Björkekärr, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,345 Inkl värme, VA samt Bredband & kabel-TV (grundutbud)
Antal rum3 rok
Boarea63 kvm

Ansvarig mäklare

Vill du bo omgiven av grönska och natur, ett stenkast från Härlanda Tjärn och samtidigt närhet till storstadens centrum? Då har du inom kort chansen att förvärva denna välplanerade trea i privat läge på 63 kvadratmeter med ljusinsläpp från tre väderstreck. Härlig balkong i söderläge där många soltimmar kan avnjutas, helkaklat badrum och fräscht renoverat kök gör detta till det optimala boendet!

Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Några korta steg på gatan finner du Trätorget och busshållplats för stombuss 17 som tar dig dit du behöver komma och vill du träna på löpsteget så ligger Skatås motionsspår precis i närheten. Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

I Björkekärr bor du lugnt, tryggt och grönt. Oavsett var du befinner dig i området är det bara någon minuts promenad till vacker natur.

Vid Härlanda Tjärn flockas traktens barnfamiljer sommar som vinter, för att bada eller åka skridskor. Strax i närheten hittar du också naturreservatet Delsjön med sina vidsträckta strövområden, motionsspår, golfbana och sjöar att bada, fiska och paddla kanot i. Vid delsjöområdets eget fjäll, Brudarebacken finns vintertid knappliftar, konstsnöanläggning och skidor att hyra.
Med flera små gårdar och torp som Björkekärr, Robertshöjd och Lindekulla hade området Björkekärr länge en lantlig karaktär. På 1950-talet började området bebyggas med småhus, många klädda med stående träpanel och tegeltäckta tak, efter en stadsplan av T William-Olsson.

Området är idag välbevarat med flera små genuina 50-talstorg med namn efter den sågverksindustri som tidigare legat i området. Runt Spåntorget, Stabbetorget och Trätorget hittar du det mesta du kan behöva. På Stabbetorget ligger ICA Nära, apotek och en vårdcentral. Vid Trätorget finns Coop, mysiga Jerkstrands café och en liten pizzeria.

För dig som vill träna håller Life Björkekärr på Smörslottsgatan öppet 06-22 alla veckans dagar. Här finns modern träningsanläggning för alla motionsnivåer. För de minsta barnen arrangerar Björkekärrs församling babyrytmik, öppen förskola och fritids för barn i årskurs 0-3. I området ligger flera förskolor och för de äldre barnen i årskurs F-6 finns Rosendalsskolan.
Från Stabbetorget tar du dig enkelt till Centralstationen på cirka 17 minuter med stombusslinje 17 som går med täta turer mellan Östra Sjukhuset och Tuve.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Med lekplasen mitt i

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg