190
MEDF32223CADC6140B2AC4F94A26C1DA942

Renoverad 3:a med balkong i eftertraktat sydvästläge!

Kommande®

Bifrost, Mölndal


Ansvarig mäklare

Här förbereds en försäljning av en ljus och fräsch trerummare högst upp i huset. Lägenheten har genomgående vita ytskikt, vacker ekparkett, nytt kök och badrum. På balkongen kan du njuta av vacker utsikt över innergården och Änggårdsbergen. Höjden och det härliga sydvästläget förser lägenheten med mycket ljus och gör att du har sol hela dagen. Du bor tryggt bakom säkerhetsdörr i en stabil förening med närhet till både Mölndal Centrum och Göteborg.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse på förhand!

Om området

I Bifrost bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Bifrost ligger i direkt anslutning till Änggårdsbergen med vackra promenadstigar som tar dig till Botaniska trädgården och Linné. I närheten ligger även Safjällets Naturreservat med elljusspår. Du tar dig lätt in till Göteborg och Mölndals innerstad med bra kommunikationsmöjligheter.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Sahlgrenska, Göteborg C och Mölndals C där ni når vidare transport med Kungsbacka-pendeln och spårvagn. Från Bifrost hållplats når du Sahlgrenska på ca 8 minuter, Chalmers på ca 12 minuter och Mölndals innerstad inom 5 minuter. Här går också direktbuss mot Korsvägen och Frölunda Torg. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden och E6.

Närservice

På Pinnharvsgatan finns en Hemköp-butik med öppettider 07:00-23:00 alla dagar.

Övrigt

Toltorpsskolan år F-5 samt fritids. Närbelägna skolor är Västerbergsskolan år F-5 samt fritids, Sörgårdsskolan år 7-9, Lindhagaskolan år 6-9. Toltorpsdalen ligger precis vid kommungränsen mot Göteborg, och där finns fler skolor. Närmaste förskolorna är Toltorps Förskola (Lekevallsg), Krokslätts Förskola (vid Krokslätts fabriker) och Bifrost Förskola (Pinnharvsg).

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea78 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg