190

Bagarmossen, Bagarmossen


Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a, lugnt belägen på Kolbäcksgränds familjära innergård med lekplats och grönytor precis utanför porten!

Här finner ni ett stort, lättmöblerat vardagsrum med balkong som vetter mot den trafikfri och grönskande allmänning, och på andra sidan ligger innergården med lekplats och ytor för umgänge.
Det väl omhändertagna originalköket har utrustats med bl.a. diskmaskin och rymmer ett större köksmöblemang för ett större antal personer. Badrummet är rymligt och helkaklat, här finns både badkar och uttag för tvättmaskin.

De två sovrummen rymmer ett komplett sovrumsmöblemang och goda förvaringsutrymmen.
Hela lägenheten går i en mjuk 50-tals-anda, nyckelfärdigt att flytta in.

Lägenheten är en del av den välskötta föreningen Friheten, med välskötta hus och en god ekonomi. I föreningens finns både gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, snickeriverkstad och lådcyklar att låna. På kort gångavstånd finns både förskolor, grundskola liksom buss, T-bana och Nackareservatet som ligger 1-minuts promenad bort.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Bagarmossen är ett lugnt och grönskande område i södra Stockholm, med närhet till både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av barnfamiljer. Alldeles utanför knuten finns dessutom Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar- och vintertid. I Nackareservatet finner ni badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår. Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting och det är detta som bland annat gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer i Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar er till city på ca 15 min. Buss 161 tar er till Gröndal genom söderort.

Närservice

Bagarmossens centrum erbjuder bra service med allt en behöver. Matbutiker som bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och några caféer.

Parkering

Gatuparkering mot avgift, taxa 5.
Det finns även ett parkeringshus vid Byälvsvägen, vilket administreras av Stockholm stads parkering.

Övrigt

Bagarmossen växer så det knakar. Om några år planeras nybyggnation av ca 650 lägenheter och en ny skola för 1200 elever.

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea70 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Innergård med lekplats

Cykelpool, lådcyklar att låna av föreningen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg