190

Bromma Beckomberga, BROMMA

Bäckbornas väg 21, 1tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,576 inkl. Värme och VA samt sophantering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4.5 rok
Boarea101 kvm
Lägenhetsnummer00823
Byggår1991

Fast pris: SEK 3,350,000

*Av säljarens accepterat pris 3350.000kr* RING FÖR ATT BOKA VISNING!


TVÅ BADRUM - SOLIG BALKONG - PARKERING INGÅR

Löpande underhållen och renoverad bostad till genomgående fint skick. Yteffektiv planlösning med genomgående generösa ytor och tre bra sovrum samt två badrum. Tilltalande läge med solig balkong mot föreningens lummiga innergård vilket gör den synnerligen ljus och mycket trivsam. I lägenheten finns en stor klädkammare med fönster vilket med fördel kan disponeras som ett sovrum/arbetsrum.

Välskött förening med god ekonomi som sänkt avgifterna två gånger de senaste åren. Hiss finns i huset och PARKERING INGÅR utan extra kostnad.

Tilltalande läge i lugnt område med mycket grönska och goda kommunikationer till Stockholm city dit du tar dig kommunalt på ca 25-30 minuter.

För mer information och intresseanmälan för visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ylva Gauffin på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011. Varmt välkommen på visning!

Om området

Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse.
I Beckomberga finns den lantliga känslan kvar i området, även om stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. Man har ett stort utbud av närservice på gångavstånd samt fina gångpromenader runt hörnet i härlig parkmiljö. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna.

Närservice

I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger. I området finns flera förskolor och grundskolor. Bromma Blocks, en butiksgalleria på behändigt avstånd med riktigt stort utbud av shopping i alla former. Kort sagt, närhet till "det mesta".

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration naturvården 2
Stadgar 2018-06-21
Årsredovisning 2019 BRF Mittenbäcken
Kommande

Bilder

Fullt utrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter

Utsikt från den härliga balkongen mot föreningens lummiga innergård

Fint renoverat kök med stor matplats intill fönster

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnande HALL med plats för avhängning av ytterkläder och skor i rymlig skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golv och vita väggar samt en fondtapet i vitt mönster.

Ljust och luftigt VARDAGSRUM med generösa ytor med plats för både sällskapshörna med soffgrupp samt matsalsbord om så önskas. Härifrån finns också utgång till den stora balkongen med härliga chanser till sol och fin vy över innergården.

BALKONG som nås från lägenhetens vardagsrum med rättvänt solläge in mot föreningens lummiga innergård. Här kan ni njuta av ett ostört läge med många soltimmar.

Fint renoverat KÖK från 2009 med rymlig matplats för en stor familj. Kökets går i vit kulör på skåp och lådor, svart mosaik på stänkskyddet samt mörkgrå bänkskiva. Stort fönster bjuder i kombination med det höga läget på fint ljusinsläpp. Gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Utrustning i form av kyl, frys, spis med häll, spisfläkt och diskmaskin. Ekparkett på golv och väggar målade i ljusgrått. Matplats för minst 6 personer intill fönster som vetter ut mot föreningens innergård.

MASTER BEDROOM med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2 & 3 är väl tilltagna till storleken. Här finns gott om plats för större säng alt 2 barnsängar och förvaringsmöjligheter om extra garderober önskas att ställas in.

Helkaklat BADRUM i vitt kakel med ljusgrå bård och vitt klinker. Här finns WC, handfat med kommod (2019), spegel, badkar, handdukstork och tvättpelare.

DUSCHRUMMET ligger bredvid badrummet och renoverades 2010 med WC, handfat med kommod (2019), spegel samt dusch med duschväggar i klarglas. Vita väggar samt detaljer i ljusgrå mosaik i dusch och ovan wc. Ljusgrått klinkergolv.

Välplanerad KLÄDKAMMARE/EXTRARUM som idag används som förvaringsutrymme. Tack vare ett fönster för ljusinsläpp kan det användas som arbetshörna/barnrum.
Antal rum
4.5 rum
Boarea
101 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 3,350,000 Fast pris
Avgift
SEK 5,576 inkl. Värme och VA samt sophantering
Andel i föreningen
0.011901 %
Andel av årsavgiften
1.19008 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1991
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Med utgång från vardagsrummet finns en stor balkong som har ett mycket bra läge in mot föreningens lugna innergård. Här ges chans till sol hela dagen och balkongen bjuder en fin vy över den lugna innergården.

Förutom det förråd som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Separat kösystem tillämpas för detta. Tillgång finns till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Möjlighet till gratis parkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll.
Förening
Namn
Brf Mittenbäcken
Om föreningen
Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. 2009 skedde stamspolning.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
97
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.
Parkering
Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. .
Renoveringar
Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Inga större renoveringar planeras för närvarande.
Ekonomi
Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån. Föreningen tar ut en Överlåtelseavgift på 2,5% och en Pantsättningsavgift på 1%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Tomträtt

Karta

Bromma Beckomberga BROMMA

Bäckbornas väg 21, 1tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg