190
MED104A62EC50F74ED2B8EB0E6239525622

högst upp med balkong i fritt läge

Såld!

Hässelby, Hässelby

Astrakangatan 117


Såld!
Slutpris: SEK 1,800,000

Ansvarig mäklare

ACCEPTERAT PRIS! Tilltalande 2:a i TOPPSKICK, högst upp i huset. Genomgående ljus lägenhet med stambytt badrum och nyrenoverat kök. Möblerbar balkong i insynsskyddat sydostläge. Bredband ingår i avgiften. Lägenheten har perfekt läge nära Mälaren, köpcentrum och kommunikationer.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och ca 30 min in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 250 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 500 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,685 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea55 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer1721-002
Byggår1955

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kök och matplats

Sovrum med ingång till kök och vardagsrum

Hall

Vardagsrum med utgång till balkong

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande och rymlig hall med vitmålade väggar, laminatgolv och spotlights. Bra förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Ingång till samtliga rum.

BADRUM
Stambytt badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärmet. Badkar, tvättställ, spegel, wc samt handdukstork.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta, plats för både matbord och soffgrupp. Linoleummatta i trägolvsimitation och vitmålade väggar. Här är det utgång till den möblerbara balkongen i härligt sydostläge.

KÖK
Nyrenoverat och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, svart kakel samt arbetsbänk i trä gör köket stilfullt. Nerfälld diskho. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn och diskmaskin. Matplats intill fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Ljusmålade väggar och laminat på golvet. Här finns det även två inbyggda garderober för klädförvaring.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,685 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Andel i föreningen
0.79122 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/7/2009
Energiprestanda
169 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Lägenheten stambyttes 2011.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

I avgiften ingår bredband via Bredbandsbolaget och ett grundutbud av kanaler på TV via Comhem.
Förening
Namn
Tempelekot
Om föreningen
HSB Brf Tempelekot i Stockholm bildades i oktober 2007 och är belägen på Astrakangatan 83 - 117 i Hässelby. Föreningens fastighet förvärvades 2009 och består av flerbostadshus om 3 våningar med 142 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens byggnader är uppförda 1955.

Ny grillplats och lekpark har upprättats i området.

Föreningen har även en lokal på Astrakangatan 111 som är tillgänglig att hyra för föreningens medlemmar. Kostar mellan 100 - 300 kr beroende på dag och tid.

Gemensam tvättstuga i trapphus nr 93.

Föreningen förfogar över 30 garage och 21 P-platser.
7-dygns-parkering finns i området.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Hässelby Hässelby

Astrakangatan 117

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg