190
MED3EA8976F505D4494A15DC8B30BE48885

Väldisponerad 3a med radhuskänsla!

Såld!

Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Arbetaregatan 20


Såld!
Slutpris: SEK 3,250,000

Ansvarig mäklare

Med bästa läge i det charmiga Lindholmsområdet ligger denna ljusa och fina 3:a med väldisponerade ytor. Ultimat öppen planlösning som bjuder in till sociala ytor och gör lägenheten lättmöblerad. De båda sovrummen är rymliga med gott om förvaring. Perfekt för dig som vill ha nära både till kajkantens folkliv och mysiga fikaställen såväl som till stan dit du tar dig med buss på endast några minuter.

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,044 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea71 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer33
Byggår1997
Driftskostnad454 kr/månad

Bilder

Välkommen till Arbetaregatan 20!

Härliga fönster ger lägenheten en radhuskänsla

Med dörren på glänt är utemiljön inte långt borta

Många sena kvällar kan tillbringas här

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna hemtrevliga bostad som präglas av ett härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar. Lindholmen är ett attraktivt område med närhet till såväl kommunikationer, affärer och Norra Älvstrandens mysiga utbud av restauranger och caféer! Här får man ett bekymmerslöst och boende byggt 1996 i en stil som smälter in med landshövdingehusen från sekelskiftet. Gratisfärjan Älvsnabben tar er in till Järntorget på bara 5 minuter där ni kan strosa runt i populära Linné med dess stråk och butiker.

Hallen är stor och rymlig med ljusa väggar och slittålig trälaminat. Det fina golvet och vita väggar finns genomgående i hela lägenheten. En inbyggd garderob rymmer det mesta och det finns även plats för ytterligare möblemang utan att förstöra den härliga rymden.

Härligt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Rummets storlek gör det till ett underbart rum för både avkoppling och umgänge. Här ryms såväl stor soffgrupp som matsalsmöbel och gott om plats för att socialisera sig. I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det praktiska köket. Matlagningen blir en fröjd med dessa bra arbetsytor och du riskerar inte att bli ensam i köket när soffan är så nära. Praktiska arbetsytor och bra skåpsförvaring.

Lägenheten erbjuder två sovrum, varav båda får med plats för dubbelsäng och var sin garderobsvägg om fyra garderober som stuvar undan det mesta.

Badrummet har helkaklade väggar och har allt du kan önska dig, kommod och spegel, toalett samt badkar. Här finns också en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och väldigt bra skåpsförvaring.

Detta är en mycket fin lägenhet med radhuskänsla belägen i ett lugnt område med gångavstånd till skolor, nöjen och bra kommunikationer. Bostaden är rymlig och ger med dess stora fönster ett genomgående vackert ljusflöde i hela lägenheten och en känsla av att ute och inne smälter ihop. Utanför huset har ni en vacker innergård med utemöblemang samt en grillplats, tack vare den goda gemenskapen i området står dörren alltid på glänt så att barnen kan springa fritt. Välkommen på visning!
Antal rum
3 rum
Boarea
71 kvm
Areakälla
föreningens information
Kök
Laminat på golv och vita väggar. Köksinredning i vitt med rostfria handtag samt ett vitt kakel ovan bänkskivan i rostfritt och laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (Electrolux), en hällspis (Cylinda), fläkt (Franke) samt en diskmaskin (Bosch). Samtliga vitvaror är i vitt utförande.
Badrum
Helkaklade vita marmorerade väggar och en grå beige våtrumsmatta på golvet. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp, badkar, tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch) samt två stora skåp för extra förvaring.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,044 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 5,450 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärming
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,450
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
0.0091 %
Andel av årsavgiften
1.05029 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1997
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 8/20/2009
Energiprestanda
143 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Lyftkranen
Om föreningen
Brf Lyftkranen med fastighetsbeteckning Lindholmen 21:2 består av 105 lägenheter.
De totalt 17 husen är byggda 1996 i en stil som smälter in i den gamla bebyggelsen på Lindholmen.
Föreningen bildades 2001 och består av 93 bostadsrättslägenheter och 12 hyresrätter samt 2 lokaler. (7615 m2 bostäder och 75 m2 lokal).
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
105
Varav hyreslägenheter
12
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Telia Triple-play erbjuder digital-TV och bredband vilket ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen saknar egna garage eller p-platser. P-plats kan hyras via Studentbostäder. Även via kommunen t ex Plejadgatans inhägnade p-platser.
Renoveringar
Enligt underhållsplanen ska trapphusen renoveras 2017.
Vissa delar av staket byttes ut 2015
Målning av fasader/byte av vissa fönster 2013-2015
Byte av mineritskivor på utvalda fasader 2010
OVK och energideklaration 2009
Byte av altandörrar 2008
Renovering av balkonger 2007-2008
Ekonomi
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbelopp (1108 kr för år 2016), pantsättningsavgiften är 1% av basbelopp (443 kr för år 2016).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,108
Pantsättningsavgift
SEK 443
Övrigt
Det finns cykelförråd, källarförråd och samlingslokal.
3 städdagar om året

Karta

Eriksberg Lindholmen Göteborg

Arbetaregatan 20

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg