190
MED954374DA4F3F43259148AA2CAA95CACE

Såld!

Ektorp, Nacka

Dahlgrens väg 1B


Såld!
Slutpris: SEK 5,300,000

Ansvarig mäklare

Ljus toppfräsch 4,5:a (107,5 kvm) i hus byggt 2010. Lägenheten ligger i insynsskyddat läge på övre planet och har en stor balkong med sol från mitt på dagen fram till kvällen sommartid! Många fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Fin utsikt mot grönska och de vackra närbelägna sekelskiftshusen i området. Modernt stilrent kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, tre-fyra möjliga sovrum samt två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall och gott om förvaring i garderober, förråd och klädkammare. Fantastiskt förrådsutrymme finns på den egna stora vinden med uppgång via nedfällbar stege från hallen. Det finns en parkeringsplats som tillhör lägenheten.

Trevlig förening som har två hus med fyra lägenheter i vardera hus.

Här bor du centralt ett stenkast från Ektorps centrum med bl a mataffärer, träningscentra, diverse butiker och service samt mycket bra busskommunikationer. Du har även promenadstånd till Nyckelvikens fina naturreservat samt till Långsjön och Bastusjön. ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum nås enkelt med både bil och buss. Kort gångavstånd till flera skolor, däribland Skuru skola och Ektorps skola. Det finns även flera förskolor i området.

Detta är en lägenhet som måste ses och upplevas på plats - varmt välkommen till visning!

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön och Bastusjön, ca 5-10 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Tunnelbanan till Nacka C räknas vara klar ca 2026. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt Nacka sjukhus och apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering på vissa gator i Ektorp.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,365 Inkl värme, vatten, bredband (100 Mbit/s) samt utökat basutbud med play-tjänster via Telia
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4.5 rok
Boarea107.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer7
Byggår2010
Driftskostnad812 kr/månad

Bilder

Gavellägenhet med balkong i härligt läge med sol eftermiddag och kväll

Balkong med bästa kvällssolen!

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande rymlig hall med vitmålade väggar och klinkergolv. Gott om förvaring i förråd/klädkammare och garderob med spegelskjutdörrar. Uppgång till vind med stort extra förvaringsutrymme.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning med kök och matplats. Tre fönster. Vitmålade väggar samt askparkett på golvet.

KÖK
Fräscht stilrent kök med kökshalvö och stor matplats som inbjuder till härlig matlagning och social samvaro. Här finns det plats att duka till många! Vita köksluckor och högblankt vitt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt. Köksön inrymmer gott om förvaring och ger bra extra arbetsytor på den fina träskivan. Fantastiskt fint ljusinsläpp via många fönster och helglasad dörr ut till balkongen. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys i fullhöjd. Vitmålade väggar och askparkett på golvet. Spotlights i tak.

BALKONG
Balkong med toppläge i föreningen. Här sitter du gärna och njuter av det härliga solläget med sol från mitt på dagen fram till kvällen sommartid! Trätrall.

SOVRUM 1
Sovrum med två fönster och gott om plats för dubbelsäng. Gråmålade väggar samt ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrum med två fönster, vitmålade väggar och fondtapet samt ekparkettgolv. En garderob.

SOVRUM 3
Ljust sovrum med fyra fönster i två väderstreck. Två garderober. Vitmålade väggar och fondtapet samt ekparkettgolv.

WALK-IN-CLOSET / SOVRUM 4
Detta rum används idag som walk-in-closet med kan vid behov enkelt göras om till ett mindre, fjärde sovrum. Stort fönster som ger bra ljusinflöde. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Idag är rummet inrett med fyra garderober och ett praktiskt Elfa-system med klädstång och hyllplan.

BADRUM/TVÄTT
Badrum/tvättstuga med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: Badkar, vägghängd wc, handfat med kommod, två spegelskåp och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk och väggskåp däröver. Spotlights i tak. Golvvärme i badrumsdelen.

DUSCH/WC
Duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: Dusch med glasvägg, vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Spotlights i tak samt fönster som ger fint ljusinsläpp.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Med ingång från hallen finns ett praktiskt förråd inrett med en garderob och hyllor. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

VIND
Via takluckan i hallen nås lägenhetens egen, stora vind. Här finns det gott om extra förvaringsutrymme!
Antal rum
4.5 rum
Boarea
107.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 4,365 Inkl värme, vatten, bredband (100 Mbit/s) samt utökat basutbud med play-tjänster via Telia
Driftskostnad
SEK 9,745 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,765
Försäkring
SEK 2,980
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
13.43 %
Andel av årsavgiften
13.37 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 10/28/2019
Energiklass
C
Förening
Namn
Brf Dahlgrens väg 1
Om föreningen
Föreningen äger fastighet Nacka Sicklaön 379:2 med adress Dahlgrens väg 1A samt 1B. I fastigheten ingår bostadsmark om 1 531 kvm samt med därpå tre byggnader, uppförda år 2010. Åtta lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, är fördelade på två byggnader samt en mindre byggnad för undercentral avseende bergvärmeanläggning samt förråd. På tomten finns en liten lekplats (det finns en större lekplats ett stenkast bort). Sedvanligt underhåll av föreningens trädgård, snöskottning, trapphus samt övriga utrymmen sköts av medlemmarna enligt schema. Föreningen har även vår- och höststädning av de gemensamma utrymmena.
Tv och bredband
Föreningen har via Telia anslutit samtliga lägenheter till fiber. Bredband 100/10 Mbit/s, bredbandstelefoni samt digital-TV ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkeringsavgift utgår med 300 kr/mån inkl. elstolpe. En parkeringsplats är avsatt för lägenheten. Önskas p-platsen inte hyras meddelas detta i samband med tillträdet, då den annars väntas betalas löpande.
Renoveringar
Föreningen har inga planerade större underhållsarbeten.
Ekonomi
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Ektorp Nacka

Dahlgrens väg 1B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg