190
MEDC12A9D9ECC4E4E9EB8FE7A880681D1D2

Såld!

Jarlaberg, Nacka

Trillans väg 36, 2 tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,350,000

Ansvarig mäklare

Fin fyra med renoverat kök, badrum och wc samt ytskiktsrenoverat i alla rum. Tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats och det fina ljusinsläppet från många fönster får lägenheten en härlig känsla av ljus och rymd. Inglasad rymlig hörnbalkong. Tre bra sovrum samt gott om förvaring i rymlig klädkammare och stora garderober i lägenheten samt i externt vindsförråd.

BRF Uttern är en trevlig förening som erbjuder gemensamhetslokaler i form av välutrustade tvättstugor, bastu och festlokal samt en övernattningslägenhet för den som önskar hyra till gäster.

Är detta ditt nästa hem? Varmt välkommen till visning!

Om området

Jarlaberg är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. Hela området utgör en läcker profil mot himlen med sina varierande tak, torn och tinnar. Jarlaberg ligger mellan Nacka Centrum, Nacka Strand och Nyckelviken, vilket gör att du här har nära till allt. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd kring Nacka Centrum och i Nacka Forum. I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till och från både city och skärgården. Från Nacka Strand finns en vacker strandpromenad ända till Danvik. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog, sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns ett närköp Tempo, restaurang/pizzeria, frisör och även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.jarlaberg.se

Kommunikation

Idag åker du med buss till/från Jarlaberg. Tunnelbana är planerad till Nacka och det är blå linjen som förlängs från Kungsträdgården till Nacka. Det blir tre stationer i Nacka; Sickla, Järla och slutstationen Nacka vid Nacka Forum. Byggstart planeras till 2019 och byggtiden är ca 7-8 år.

Övrigt

Tack vare tunnelbanan kan många nya bostäder och en levande stad på västra Sicklaön planeras. Kommunens mål om 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser i det vi kallar Nacka stad hade inte varit möjligt utan en utbyggd tunnelbana.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,894 Inkl värme,vatten, kabel-tv (basutbud) & bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea94.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer161
Byggår1990
Driftskostnad808 kr/månad

Bilder

Luftigt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Trevlig grönskande innergård, bild tagen från balkongen

Välkommen till Trillans väg 36!

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig hall med plats för hallmöbel och avhängning av ytterkläder. Ljusa målade väggar och klinkergolv.

KÖK
Snyggt renoverat kök från 2010 med gott om förvaring samt stor matplats vid fönster. Vita köksluckor och svart kakel ovan arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, diskmaskin (2015) samt kyl och frys i fullhöjd. Ljusa målade väggar och fondtapet vid matplatsen samt klinkergolv.

VARDAGSRUM
Fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats ger lägenheten en skön känsla av ljus och rymd. Plats för både soffgrupp och arbetshörna. Utgång till inglasad balkong. Ljusa målade väggar och fondtapet samt ekparkettgolv.

INGLASAD BALKONG
Rymlig hörnbalkong med plats för möblering. Klinkergolv. Eluttag finns.

SOVRUM 1
Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ljusa målade väggar och fondtapet samt ekparkettgolv. Hel garderobsvägg med skjutdörrar och praktisk inredning från Elfa. Ett fönster.

SOVRUM 2
Sovrum med två fönster och dubbelgarderob med skjutdörrar (varav en med spegel). Ljusa målade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med ljusa målade väggar och ekparkettgolv. Ett fönster.

BADRUM
Toppfräscht badrum renoverat 2015 med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (kvalitetsdokument finns). Utrustning: Badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp, väggskåp, handdukstork och två vädringsfönster som ger fint ljusinsläpp. Förberett för tvättmaskin.

WC
Liten toalett med helkaklade väggar och klinkergolv. Även denna renoverad 2015. Utrustning: wc, handfat med kommod och väggspegel.

KLÄDKAMMARE
Med ingång från hallen finns en klädkammare praktiskt inredd med hyllplan och klädstänger. Vitmålade väggar och klinkergolv.
Antal rum
4 rum
Boarea
94.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 5,894 Inkl värme,vatten, kabel-tv (basutbud) & bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Driftskostnad
SEK 9,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,200
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.
Andel i föreningen
0.60147 %
Andel av årsavgiften
0.60147 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd. 11/30/2008
Energiprestanda
165 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd.


Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Förening
Namn
HSB Brf Uttern 284 i Nacka
Om föreningen
Brf Uttern bildades 1986 och består idag av 261 medlemmar. Föreningen har, förutom bostadsrätter och lägenheter, även gemensamma lokaler och lokal avsedd för uthyrning. Brf Uttern omfattas av 195 bostadsrättslägenheter. Fastigheten byggdes 1988-1990.

Överlåtelseavgift är en avgift som tas ut från säljaren eller köparen i samband med att bostadsrätterna överlåts. I stadgarna har angivits att överlåtelseavgift får tas ut med ett belopp motsvarande högst 2,5% av prisbasbeloppet enligt lagen (1962:381) om allmän försäkring.
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift får av bostadsrättshavaren tas ut om detta framgår av stadgarna och skall motsvara kostnaden för den administration som föreningen har i samband med underrättelse om pantsättning av bostadsrätt. I stadgarna har pantsättningsavgiften bestämts till högst 1,5% av prisbasbeloppet.

I samband med en överlåtelse kan föreningens styrelse utöva tillsyn av det föreningen ansvarar för i lägenheten.
Vid tillsynen kan säljare och köpare närvara om de så önskar. Det är inte frågan om en oberoende besiktning som kan ligga till grund för bedömning av lägenhetens skick, utan endast en tillsyn av de delar föreningen ansvarar för enligt stadgarna

Individuellt medlemskap i HSB Stockholm krävs.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.brf-uttern.se och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till TV och bredband via ComHem. Bredband kan även fås via Telia (fiber).
Parkering
Det finns tre garage i Jarlaberg, på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen. Det finns olika typer av platser: Utomhus innanför staket, under tak, med eller utan motorvärmare och i bur. Dessutom finns speciella platser för MC och mopeder. Du upprättar ett speciellt kontrakt för hyra av plats i garage. Jarlabergs Samfällighetsförening ansvarar för och äger garagen. För frågor kontakta CEMI Support, tel. 0774-400 990 eller se hemsida: www.cemi.se. Gästparkering mot avgift finns vid samtliga garage.
Renoveringar
2005 målades samtliga trappuppgångar och armaturer byttes.
2010 utfördes fuktmätning i lägenheterna.
2014 skedde omläggning av flerfamiljshusens tak med nya undertak i trä, ny läkt och taktegel. Takfönster i vindslägenheterna byttes. I samband med att föreningen tecknat eget distributionsavtal med Fortum så byttes undercentral, radiatorer justerades, frånluftsvärmeåtervinning och realtidsväderstyrning på fläktar installerades etc för att effektiviseras.
2016 renoverades tvättstugorna på båda gårdarna.
SE KOMPLETT LISTA I ÅRSREDOVISNINGEN.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Jarlaberg Nacka

Trillans väg 36, 2 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg