190
MED80C5DD72671047A88592F2C786BF7B7A

Rymlig och fräsch bostad där p-plats ingår i månadsavgiften

Såld!

Hagalund, Borlänge

Engelbrektsgatan 9


Såld!
Slutpris: SEK 865,000

Ansvarig mäklare

Med sitt centrala läge mitt i Borlänge har man nära till allt. Detta är dessutom en ljus och trevlig 2:a med ett stort förråd i lägenheten där endast fantasin sätter gränser för vad man kan göra. Kanske har man stort behov av den extra förvaringen eller så har man behov av ett hemmakontor, alla möjligheter finns. Föreningen är stabil och lugn. Hiss finns. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats i föreningens gemensamma garage, denna följer med i försäljningen. Planlösningen är väl genomtänkt och du har en stor balkong med morgonsol. Snabbt tillträde är möjligt om en köpare så önskar. Välkommen hem!

Om området

Stadsdelen Hagalund är belägen norr om centrum och inom området bor det ca 3 970 personer. Här finns sammanlagt 2 900 bostäder varav 200 småhus och 2 700 lägenheter, både hyres- och bostadsrätter.
Stadsdelen har byggts ut successivt under 1900-talet.
Här finns 1 880 arbetsplatser inom bland annat butiker, kontor (t.ex. Stadshus och Trafikverket), skolor samt barn- och äldreomsorgen.

Kommunikation

Bara ett par minuters promenad från stadsdelen finner du Borlänges tåg samt busstation. Lokala busshållplatser finns flertalet av inom stadsdelen Hagalund.

Närservice

Hagavägen löper rakt igenom stadsdelen och längs denna gata finner du en större livsmedelsaffär samt en mindre kvartersbutik. Flertalet pizzerior och övriga restauranger finner du också här tillsammans med Folkets Hus samt Cozmoz (ungdomens hus), Borlänges stadshus samt Folkets hus.
I området finns förskolor, skolor för 1-9 samt gymnasieskolor.

Parkering

Flertalet parkeringshus finns i nära anslutning. Många av gatorna har även datumparkering.

Övrigt

Borlänges Sportfält i nära anslutning och här finner du flertalet fotbollsplaner samt hockeyrink med belysning och rundisbana (1400m) med gatubelysning.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,829 inkl. VA, sopor, värme, p-plats,
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea67 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer913
Byggår1990
Driftskostnad126 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
67 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Stor hall med 2 platsbyggda garderober. Finns även plats för annat möblemang exempelvis hatthylla, byrå.
Kök
Välplanerat kök med bra arbetsytor. Utrustningen är kombinerad kyl/frys, spis, fläkt samt en bänkdiskmaskin som ingår i försäljningen.
Vardagsrum
Lättmöblerat rum med utgång till den stora balkongen.
Sovrum
Rum med plats för en dubbelsäng. I anslutning finns en större walk-in garderob som erbjuder massor av förvaringsmöjligheter.
Badrum
Delvis kakel/målad väv på väggarna, matta på golv. Här finns en dusch, toalett, handfat och det är förberett för installation av tvättmaskin. Nuvarande ägare har haft en tvättmaskin installerad.
Förråd/arbetsrum/barnrum
Ett mindre rum med enkelt vädringsfönster som idag fungerar som förråd men som skulle kunna nyttjas på annat sätt om man så önskar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,829 inkl. VA, sopor, värme, p-plats,
Driftskostnad
SEK 1,507 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,507
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.9578 %
Andel av årsavgiften
1.96 %
Tillträde
Snarast eller
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1990
Energideklaration
Ej utförd
Övrigt
Bottenplan består av garage med motorvärmarplatser. En p-plats hör till varje lägenhet. Utöver dessa finns även 4 gästparkeringar.
Förening
Namn
Brf Gylfe
Om föreningen
På fastigheten Borlänge Lisselhagen 3 uppfördes 1990 byggnader med adresserna Engelbrektsgatan 7 samt 9. Fastigheten är fullvärdesförsäkrade hos Dalarnas försäkringsbolag. Bostadsrättstillägg och hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
48
Tv och bredband
Både Comhem och fiber finns installerat. Grundutbud TV ingår i avgiften, internet bekostas individuellt av medlemmarna och man väljer själv om man vill ha fiber via Telenor eller via Comhem.
Parkering
Garage/carport med motorvärmare finns på entréplan. En p-plats med eluttag ingår i månadsavgiften.
Renoveringar
Föreningen utför löpande underhåll för att bibehålla fastigheten i gott skick. V.2 2020 kommer arbete påbörjas med renovering av hissarna. Detta arbete kommer pågå i ca 4 veckor.
Ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar per 2019/2020.
Delat ägande
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Hagalund Borlänge

Engelbrektsgatan 9

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg