MEDD57FF3A04DD147F9BA896FFA122A5E9C

Bygg ditt drömhus med Myresjöhus. Bo lantligt och ändå nära i idylliskt område.

Åsa, Åsa

Hallesbergsvägen 5


Begärt pris: SEK 980,000

Ansvarig mäklare

Lantligt vacker tomt och ändå i ett befintligt bostadsområde. Här bor du nytt och fint omgiven av ängar och hästhagar. Från fastigheten tar du dig snabbt till det mesta så som pendelstation, salta bad, affärer och skola. Bygg valfritt hus ur Myresjöhus stora utbud. Under viktiga dokument finns fyra olika offerter på hus som passar bra in området. Alla fyra offerter är på "nyckelfärdiga hus". Priset inkluderar allt från tomt, va och markarbeten till ett färdigt hus att flytta in i. Väljer du att bygga ett "Smart 98+" så landar kalkylen på endast 4 339 000 kr exkl. lånekostnader. Då har du även möjlighet att själv inreda ovanvåningen och på det sättet utöka boarean när behov finns. Fastigheten är knuten till Myresjöhus men du väljer själv vilket av deras hus du bygger.
Samarbetet med husleverantör innebär att du som köpare inte behöver ha några förkunskaper. Myresjöhus tar ansvar från start till mål och du får ägna dig åt det roliga. Som att välja färger, tapeter, kakel och tillval till köket etc.

OBS. Kalkyler gäller nyckelfärdigt hus enligt offert. Detaljer på bilder, så som altaner garage, solceller etc. ingår ej.

Försäljningen går till så att du som är intresserad först kontaktar mig som mäklare så tittar vi på tomten och på de olika kalkylerna som finns. Därefter bokar vi ett möte med säljaren på Myresjöhus för en enskild kalkyl på just det hus du vill bygga och med de tillval som passar dig.

Ingenting kommer att påbörjas förrän tomten är såld. Efter köpet tar det ca 18 månader innan man kan flytta in i huset.
Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren, christian.mogren@myresjohus.se, 0705-08 71 88

Om området

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.

Åsa är en populär badort, speciellt Vita Sand som ligger precis intill Åsa Camping & Havsbad.
Åsa består av flertalet större områden, bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa (här finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka och Frillesås.
Orten har två skolor, Åsaskolan, med cirka 550 elever i åk F-9 och Åsa Gårdsskola, med cirka 350 elever i åk F-9. Den senare skolan invigdes 2008.

Kommunikation

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik.
En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

Närservice

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

Övrigt

Orten har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom fotboll, innebandy, bordtennis med mera. Varje år arrangeras Åsa-cupen i fotboll för flickor och pojkar upp till och med 12 år. Cupen lockar lag från hela södra Sverige. I bordtennissektionen arrangeras årligen Åsacup-poolen, med deltagare från stora delar av västra Sverige.

Bilder

Situationsplan. Endast förslag.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Ölmevalla-Klev 1:46
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1086 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp via privat förening. Anslutningsavgiften är betald av säljaren.

Karta

Åsa Åsa

Hallesbergsvägen 5

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg