MED68EDE1D1B1DD4E35B8153FAFED265F58

Bo nytt med hög standard nära buss, skola och affär i Vallda.

Budgivning

Vallda, Vallda

Gräppåsvägen 13


Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 1,400,000
Pris: SEK 1,595,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Nu har vi glädjen att visa ytterligare en fin tomt i Vallda. Den ligger med ett fantastiskt västerläge som kommer att bjuda på sen kvällssol. På denna tomt kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus. Vi har tre prisexempel i varierande storlek och prisklass under "Viktiga dokument". Du är dock inte begränsad till dessa utan kan välja vilket hus du vill ur Myresjöhus sortiment. Husen håller en hög modern standard och du har alltid möjlighet att själv påverka hur ditt slutliga hus ska se ut. Priset i de bifogade kalkylerna gäller totalkalkyl där kostnader för hus, produktion, markarbete, VA etc. är medräknade. Eventuell budgivning sker på tomtpriset.
Ring eller mejla för att boka visning av tomten. Det går naturligtvis bra att åka förbi när det passar och titta själv på läget då det inte finns något hus som ska låsas upp. Bokar ni en visning så ska vi peka ut tomtgränserna och försöka svara på de frågor ni har.

Det är en stor fördel för dig som vill bygga nytt hus att göra detta tillsammans med Myresjöhus. Redan nu kan du se vad slutpriset beräknas bli och du behöver inte ha några förkunskaper då detta är en totalentreprenad. Du får lägga energin på roliga beslut som färgval och extrautrustning så tar husleverantören hand om det krångliga som bygglov och kontakten med entreprenörer.
Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

Börja med att kontakta mig som mäklare så kan ni först få information om tomten.
Vid intresse av tomten kan ni sedan kontakta Christian Mogren på Myresjöhus. christian.mogren@myresjöhus.se
Gräppåsvägen 15 (granntomten) är redan såld så nu finns det bara denna kvar.

Om området

Vallda socken i Halland är sedan 1971 en del av Kungsbacka kommun i Hallands län.
Socknens areal är ca 53 kvadratkilometer. I kommundelen Vallda bor ungefär 7 000 människor. Tätorterna Backa, Halla Heberg, och Lerkil samt tätorten Vallda med sockenkyrkan Vallda kyrka ligger i socknen.
I närområdet finns Vallda Sandö naturreservat som är ett för norra Halland typiskt stycke natur med allt från kala klippor och blockstränder till ljunghed och kärr.
Naturreservatet domineras av en bergig halvö med fyra uddar samt fem mindre öar. På höjderna växer ljung medan de lägre partierna utgörs av havsstrandängar.
På de två uddarna Kalven och Sandöknapp står flera bronsåldersrösen och man kan se bebyggelselämningar från den medeltida sillfiskeperioden.
Från bergknallarna har man god utsikt över hav och land. Badplatserna på Vallda Sandö uppfyller de flesta smakriktningar. Här finns långgrunda stränder, klippor och gräs.

BudBudgivareTidpunkt
SEK 1,400,00012020-01-02 22:00:00

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,164 kvm

Bilder

karngarden

Tomtkartan

Avstyckningskartan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Lunna 4:14
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1164 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Gräppås GA:1
Förmån: Officialservitut Vatten- Och Avloppsledningar, 1384-2019/38.5
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2019/38.3

Karta

Vallda Vallda

Gräppåsvägen 13

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg