190

Björkris, Kungsbacka


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Inom kort har ni möjligheten att förvärva denna välplanerade och stilrena tvåa med modern öppen planlösning i Björkris. Bostaden präglas av moderna och stilsäkra materialval och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten är dessutom belägen i markplan med en stor uteplats i soligt läge. I Björkris bor ni i ett expansivt område och närheten till såväl Hede pendelstation, shopping, gym och matbutiker gör området mycket populärt.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Strax norr om Kungsbacka Innerstad ligger en av Kungsbackas nyaste stadsdelar Björkris. Området är uppbyggt med en stadsliknande karaktär i tydlig kvartersstruktur, här finns bl.a. bostadsrättslägenheter, hyreslägenheter, friliggande villor, radhus och radhus i bostadsrättsform. I området finns stora gräsytor samt lekplats. Björkris erbjuder också förskola/skola (F-5)

Kommunikation

Gångavstånd till Hede station, därifrån går tågen mellan 2 och 4 gånger per timma och till Göteborg Centralstation tar det ca 25 min.

Närservice

I Björkris finns pizzeria, thairestaurang och frisör. Endast ett par meter bort från bostadsområdet ligger bland annat ICA-maxi och Hede Fashion Outlet.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,444 inkl. värme, vatten. TV, bredband och telefoni (obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån)
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm

Bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg