MED6518AC3991014E0389ECE5F3B477DBB3

Ljus 3:a med balkong i kvällssol!

Barkarbystaden, Järfälla

Parkvägen 18, vån 2


Utgångspris: SEK 2,995,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till en bra planerad bostadsrättslägenhet med 3 rok om 72,5 kvm i nyproducerade Brf Barkarby Metropol i Barkarbystaden! Här bor du ett stenkast från stora torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer. Runt hörnet finns Herrestaskolan och utanför porten finns en förskola. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med anslutning till den stora balkongen i västläge där du kan njuta av kvällssolen. Vidare erbjuds 2 sovrum, badrum med tvätt och tork samt förråd i bostaden. Lägenheten har fina ljusinsläpp och god standard avseende material och färgval. Genomgående ekparkettgolv och vita väggar.

Välkommen på visning!

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,010 Inkl värme och kallvatten. Oblig avgift tillkommer om 229 kr för Tv/Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea72.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2-1203
Byggår2017-2019
Driftskostnad818 kr/månad

Bilder

Öppen planlösning

Vardagsrum

Duschrum med tvätthörna

Balkong i västläge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
72.5 kvm
Allmän interiörbeskrivning
Bostaden erbjuder genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar i samtliga rum där inget annat anges.
Entré/hall
Välkomnande hall med förvaring i garderob med spegeldörrar direkt till höger om entrén. I hallen finns även städskåp och ytterligare en garderob, samt ett förråd längre in.
Kök
Ljust och funktionellt kök med vita köksluckor och vitt kakel ovanför bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av inbyggd mikro och ugn i ergonomisk höjd, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys samt dubbelho i rostfritt och matavfallskvarn. Under överskåpen finns spotlights för praktisk belysning. I köket rymmer ett matbord för ca 6 personer.
Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-hörna. Här är det öppen planlösning från köket och anslutning finns till balkongen i västläge där du kan njuta av solen på kvällstid.
WC-/Duschrum
Helkaklat duschrum med vitt kakel och grått klinker. Utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med frostad glasvägg, samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovanför och praktiska skåp för förvaring.
Sovrum 1
Här ryms en enkelsäng och exempelvis ett skrivbord eller byrå. Förvaring finns i en inbyggd dubbelgarderob.
Sovrum 2
I det större rummet ryms en dubbelsäng med sidobord. Här finns förvaring i två dubbelgarderober. Generöst ljusinsläpp genom stort fönster.
VIKTIG INFORMATION
.
Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,010 Inkl värme och kallvatten. Oblig avgift tillkommer om 229 kr för Tv/Bredband
Driftskostnad
SEK 9,817 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,040
Försäkring
SEK 2,777
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Under driftkostnad för el är även kostnaden för varmvatten medräknad. Ägaren betalar i snitt 210 kr/mån för el och 377 kr/mån för varmvatten.
Andel i föreningen
0.5013999999999998 %
Andel av årsavgiften
0.5 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017-2019
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Barkarby Metropol
Om föreningen
Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Suveränt pendlingsläge och nära till nordvästra Stockholms gröna oas, Järvafältet, med ett brett utbud av aktiviteter och friluftsliv. Mellan den nya skolan och Barkarbystadens torg bygger Veidekke kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter som präglas av spännande och modern arkitektur. Är du intresserad av en bostad? Kontakta mäklarna för mer information.

Hus A har
52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra
delen av huset. Hus B inrymmer 57 lägenheter och en
förskola i bottenvåningen. Hus C och D består av ytterligare
102 lägenheter. Alla de 211 lägenheterna ingår i samma
bostadsrättsförening.
Föreningens fyra hus ramar in den trivsamma, nivåindelade
gården som under dagtid under vardagar även nyttjas av
förskolan. På gården finns sopsugsnedkast för hushållsavfall
och i husen finns källsorteringsmöjligheter. Under
gården finns garage med föreningens parkeringsplatser.
Gatuadresserna är Parkvägen, Karlslundsvägen och
Flygfältsvägen
Antal lägenheter
211

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Parkvägen 18, vån 2

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg