190
MED4C27B4F327754DDCB05B376A09D9BC6B

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Stuterivägen 2


Såld!
Slutpris: SEK 2,950,000

Ansvarig mäklare

Unikt tillfälle som sällan återkommer! Välkommen till Bovieran i Järfälla - ett seniorboende för er som har fyllt 55 år, och som erbjuder en livskvalitet långt utöver det vanliga. Mycket attraktiv och tilltalande bostadsrätt på ca 83 kvm med uteplats och trädgårdstäppa för sköna dagar. Lägenheten som har genomgående ekparkettgolv och ljusa harmoniska nyanser, inrymmer en öppen sällskapsdel mot köket med utgång till uteplatsen, två sovrum, snyggt badrum med tvättavdelning och praktiskt förråd. Separat förråd finns dessutom till lägenheten. Här lever ni ett bekymmersfritt lägenhetsliv i en unik och högst eftertraktad boendemiljö i ett av världens grönaste seniorboenden som gjort för dig som är 55+. Här bor du i en tropisk miljö med medelhavsklimat och sköna upplevelser året runt. Trädgården är själva hjärtat i Bovieran - inspirerad av Rivierans miljö och klimat. Här går du rakt ut i en varm, skön och grön miljö alla dagar om året. När höstmörkret och temperaturen faller på utsidan sitter du på insidan med en favoritbok och en kopp kaffe under någon av palmerna. Bovierans vinterträdgård är uppbyggd av fyra olika trädgårdskaraktärer. Bovieran ligger i centrala Jakobsberg med bekvämt gångavstånd till sköna och gröna promenadstråk, Jakobsberg centrum och pendeltågsstation. Buss finns utanför knuten. För ytterligare information om Bovieran och deras unika koncept, besök gärna: www.bovieran.se.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,237
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82.6 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer10.08
Byggår2015
Driftskostnad250 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
82.6 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall/Entré
Välkomnande entré med ljus tapet, ekparkettgolv och garderobslösning med skjutbara spegeldörrar.
Sovrum
I anslutning till entrén finns ett sovrum med ekparkettgolv och ljus tapet.
WC/duschrum
Rymligt wc/duschrum som vitkaklade väggar samt klinkergolv i en grå ton med golvvärme. I taket finns infällda spotlights. Här finns badrumsmiljö från Vedum med kommod och badrumskåp, vägghängd wc, duschplats med duschväggar i glas och infälld spegel.
Tvättavdelningen har tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk och förvaringsskåp med belysning.
Kök med matplats
Ljust och smakfullt kök med öppen planlösning mot hallen och mot sällskapsdelen. Golvet har ekparkett och väggarna har tapet och är målade. Köket har köksluckor i en vit ton och vitt kakel över bänkskivor i laminat och diskho.
Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin och häll, allt från Siemens. Fläkten kommer från Franke.
Sällskapsdel
Trivsam och elegant sällskapdel som har ekparkettgolv och ljus tapet p
Härifrån kommer ni ut på den fina uteplatsen och den gröna trädgårdstäppan. I passagen till hallen finns två praktiska linneskåp.
Sovrum
Det stora sovrummet som finns i anslutning till sällskapsdelen, har ekparkettgolv, ljus tapet och två garderober.
Förråd
Vid hallen finns ett praktiskt förråd med ekparkettgolv, vitmålade väggar och förvaringshylla.
Uteplats
Med utgång från sällskapsdelen så finns en stenbelagd uteplats och lättskött trädgårdstäppa för er som är intresserade av att odla själva. Lägenhetsinnehavaren sköter själv om gräsmatta och häcken som omgärdar den lilla trädgården.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,237
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
2.153 %
Andel av årsavgiften
2.153 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus med hiss
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Solceller och bergvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Bovieran i Järfälla
Om föreningen
Fördelningen av lägeheterna är om 2 rok och 3 rok (lägenheterna om 3 rok är antingen 84 kvm. eller 87 kvm.). Den inglasade, tempererade och patenterade vinterträdgården är uppbyggd som en gigantisk solfångare. Temperaturen regleras av en klimatanläggning som håller trädgården komfortabel att vara i året runt. Med 3300 växter, sittvänliga soffgrupper, meditativa zoner, mysiga stigar och likasinnade grannar lever du här ett skönare, grönare och varmare liv. Alla lägenheter har ett eget lägenhetsförråd.

Gemensamhetslokalen har ett komplett kök och är som gjort för styrelsemöten, festligheter eller andra aktiviteter som kräver sitt utrymme.

Bovierans entré är själva dörren till - och symbolen för - konceptets trygghet. Entrén är den enda ingången till fastigheten och här finns till exempel de boendes postboxar.

Föreningens övernattningslägenhet är utrustad med pentry, wc, dusch och sovplatser. Perfekt att hyra när vännerna eller släkten är på besök.

Trygghet
I Bovieran är tryggheten en självklar ingrediens i konceptet. Alla lägenheterna har ett eget inbrottslarm som även är kopplat till brandvarnaren. Porttelefonen vid den gemensamma huvudentrén har kamerabevakning och är kopplad till en tv-display i bostäderna. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsklassade och står emot såväl inbrott som eld och rök.


Föreningen erbjuder ett seniorboende, d.v.s den som köper måste ha fyllt 55 år. Föreningen debiterar säljaren av lägenheten en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett basbelopp och köparen 1 % av ett basbelopp per pantfsättningsnotering.

Förvatlare är Fastumgruppen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Jakobsberg Järfälla

Stuterivägen 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg