190
MEDDC0096DFDB0C405A8F5B7699EE742DD4

Unik chans till tomt i redan befintlig villabebyggelse!

Såld!

Barkarby, Järfälla

Nämndemansstigen 3


Såld!
Slutpris: SEK 3,030,000

Ansvarig mäklare

Tomt om 1207 kvm i äldre befintlig villabebyggelse i gamla delen av Barkarby sk. Tingsbyn med gångavstånd till pendeltåg, affärer samt förskola/skola. Fastigheten ingår inte i ett detaljplanelagt område vilket innebär att fastigheten inte har bestämmelser kring vad som får byggas på tomten. Bygglov låter meddela bla.: En eller två bostadshus där området är kulturhistoriskt värdefullt så viss hänsyn till det kan behövas tas vid utformningen. Fastigheten är buller störd vilket betyder att viss hänsyn kan behövas vidtas för att uppfylla BBR:s krav. I övrigt prövas en kommande bygglovsansökan utifrån PBL bl.a 2 kap §6, se mer info under bilagda handlingar. Fritt val av husleverantör. Möjlighet att koppla in sig på kommunalt VA, vatten och spillvatten. (ca 120-130.000kr med en kostnad baserad på gällande VA-taxa (2018) och den kan ändras till dess fastigheten har anslutits sig till VA)

Bygglov garanteras inte i köpet utan det ankommer köparen att söka bygglov enligt de bestämmelser som står givna i bilagan "Kommunens information om fastigheten".

Vi ber dig vänligen som ev. blivande köpare att ta del utav de pdf-bilagor som finns att tillgå såsom; Fastighetskarta, utdrag ur lantmäteriverkets fastighetsregister, kommunens VA taxa, kulturmiljöplan för området (läs Tingsbynsområdet sid 77-79) samt kommunens förtydligande kring fastigheten och dess kommande bygglovsansökan som det åligger dig som köpare att göra. Samtliga handlingar finns under fliken "viktiga dokument" på ovan nämnda objekt. Det är även klokt att som intressent läsa mer om bygglovsprocessen på Järfälla kommuns hemsida redan inför visningen så du känner dig väl förberedd.

Tomten är tillsalu med sk. utgångspris och budgivning startar efter första visningen den 13 oktober !

Om området

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I området finns lokala restauranger, bageri och livsmedelsbutik. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll och erbjuder längdskidåkning om vintern. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station till Stockholm central. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restauranger. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns t.ex; IKEA, Bauhaus, El-Giganten, ICA Maxi, Plantagen och Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

Bilder

Vy från korsningen enköpingsvägen/norrviksvägen

Tomten Barkarby 3:11

Tomten är belägen mellan huset längs med enköpingsvägen och det vita huset

Vy ovanifrån

Vy ovanifrån med enköpingsvägen till höger i bild

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Barkarby 3:11
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod
299
Tomt
Areal
1207 kvm
Tomttyp
Sluttande tomt
Vatten/avlopp
Möjlighet att koppla in sig på det kommunala nätet för VA
Samfällighet, servitut etc.
Samfällighet: Järfälla Barkarby S:14
Samfälligheten är till för ändamålet väga och där delägande fastigheter är: Barkarby 2:2, Barkarby 3:8, Barkarby 3:9, Barkarby 3:10, Barkarby 3:11 (denna fastighet) samt Barkarby 3:21. Genom samfälligheten kan fastigheten anlägga väg för in- och utfart mellan tomten och kommunalväg.

Karta

Barkarby Järfälla

Nämndemansstigen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg