190
MEDD2351D48D47546329A8DC5CFBFD91C19

Välskött och rymlig 1:a med helrenoverat kök från 2018 belägen med fem minuters

Såld!

Kallhäll, Järfälla

Rondellen 8, 2,½ tr.


Såld!
Slutpris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Välskött och rymlig 1:a med helrenoverat kök från 2018 belägen med fem minuters promenad till tågstation! Nu erbjuds denna fina 1:a med genomgående bra skick och gott om ytor. Vardagsrum med fiskbensparkett, sovalkov, fransk balkong, toppmodernt kök från 2018 och helkaklat duschrum. Det perfekta första boendet för dig som vill ha allting gjort! På behagligt promenadavstånd har du centrum och pendeltågsstation. Föreningen har en mycket stor innergård med grönområde, lekplats, schackspel, pool med mera.

Välskött förening med låg belåning om ca 1 900 kr/ kvm!

Välkommen!

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,987 inkl. värme, vatten & kabel-TV (obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer, 125 kr/m)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea42.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer85
Byggår1959
Driftskostnad250 kr/månad

Bilder

Välkommen till Rondellen 8!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/ Hall
Välkomnande och möblerbar hall med gott om förvaring i stor garderob, direkt innanför dörren finns även hatthylla. På golvet ligger schackrutig plastmatta och väggarna är vitmålade.

WC/ Duschrum
Helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns badkar, wc, badrumsskåp, handfat samt stort spegel med belysning.

Vardagsrum
Stiligt vardagsrum med vackert fiskbensparkett från byggår som tillsammans med sin franska balkong och vitmålade väggar verkligen är ett rum att trivas i. I vardagsrummet finns sovalkov.

Kök (2018)
Toppmodernt och fullt utrustat kök från 2018 inrett i modern stil. Köket är inrett med grå skåpsinredning, arbetsbänk i grå laminat och som stänkskydd finns våtrumsskiva med kakel imitation. Ovanför finns belysning över hela arbetsytan. I arbetsbänken är både spishäll och diskho snyggt infällda. Förvaring i mjukstängande lådor, modernt och praktiskt. Utrustning i köket är infälld diskho, infälld induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn samt kyl/ frys. I köket finns matplats med gott om plats för fyra personer. Nylagt laminatgolv och väggarna är vitmålade.
Antal rum
1 rum
Boarea
42.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Avgift
SEK 2,987 inkl. värme, vatten & kabel-TV (obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer, 125 kr/m)
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter
Andel i föreningen
0.29864 %
Andel av årsavgiften
0.29864 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss med inredd vind
Byggnadsår
1959
Energideklaration
Utförd. 3/31/2008
Energiprestanda
183 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Förråd finns till bostaden och ligger i källaren.
Förening
Namn
HSB brf Rondellen i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Rondellen som uppfördes 1956 och består av tre byggnader med totalt 276 lägenheter.

Allmänt om föreningen

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.
Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Med reservation för eventuella ändringar
Tv och bredband
ComHem är leverantör av kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget. Leverantör av bredband, bredbandsbolaget 125kr/mån (ingår i avgiften)
Parkering
Parkering:
Det finns 13 garageplatser som kostar 500 kr/mån, men till dessa är det f.n. kö.
Det finns 128 parkeringsplatser med elstolpe som kostar 250 kr/mån.
Parkeringsplatser handläggs av HSB NorraStorstockholm, 010-442 50 00.
Renoveringar
Kommande renoveringar.
Utbyte av motorvärmaruttagen + installation av ladd möjlighet för nya laddhybrid bilar 2st. Elstolpe av motorvärmaruttagen planeras att gå över på ett självkostnadssystem med debitering av den egna förbrukningen.

Utförda renoveringar
År 2002 renoverades elsystemet i fastigheten och bl.a. installerades jordfelsbrytare.
Dränering 2003-2005
År 2004 genomfördes stamrenovering genom sk rörinfordran.
Ventilation 2008
Radiatorer och termostater 2012
Ekonomi
Avgiftsförändringar
2012-01-01 höjs månadsavgiften med 5% och för 2014 med 3%. Avgiftshöjning med 2.5% under 2015.
2016-01-01 höjs månadsavgiften med 2%.
Oförändrad avgift för 2017.

Karta

Kallhäll Järfälla

Rondellen 8, 2,½ tr.

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg