190
MED46A7E46802CB421A8E50E2C2F1DF966A

Bostad i 3-plan med fina boendeytor!

Såld!

Skälby, Järfälla

Orionvägen 5


Såld!
Slutpris: SEK 4,295,000

Ansvarig mäklare

VISNING 5/11kl 17.30-18.00!

Gavelradhus i 2-plan med källare, belägen i Skälbys omtyckta familjeområde med insprängda, grönskande allmänningar och lekplats i området. Närhet till förskola/skola och bussförbindelser. Gott om utrymme för den större familjen med möjliga 5 sovrum och 2 allrum samt 2 bad/dusch. Bra förvaringsytor och rejäl tvättstuga samt spa-badrum. Stor träbelagd altan på baksida med fint solläge i söder/sydväst och stenbelagd uteplats på framsida med separat förrådsbyggnad. Garage i länga som tillhör bostaden.Huset är besiktigat och en säljarförsäkring kommer att tecknas i samband med överlåtelsen för sk. dolda fel.

Om området

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea128 kvm
Biarea62 kvm
Tomtarea175 kvm
Byggår1977
Driftskostnad3,916 kr/månad

Bilder

Stor träbelagd altan

Altan

Vardagsrum

Kök

Badrum källarplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÈPLAN

Hall
Praktiskt med klinkergolv och golvvärme (el), exemplariskt för blöta skor! God förvaring i skjutdörrsgarderob med tre dörrar i spegelglas. I passage/inre hall mot vardagsrummet finns hel garderobsvägg med tre enkelgarderober och två dubbelgarderober.

Gäst wc
Belägen i hallen, renoverad 2009, med grått klinker och vitt kakel med dekorativ fondvägg bakom wc-stol. Golvvärme finns (el). Handfat i kommod, svart spegelskåp med belysning och wc-stol.

Kök
Äldre köksstommar med utbytta luckor med delvis vitrin samt lådfronter. Laminatbänkskiva i grått, vitt stripat kakel ovan bänk samt rostfri diskbänk med dubbelho. Maskinell utrustning: Spishäll med ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vitmålade väggar på tapet och plastmatta på golv i imiterat träutseende. Stor matplats vid fönster med plats för 6-7 personer.

Vardagsrum
Plats för både sällskapsdel och matgrupp. Parkettgolv, tapet och målad fondvägg.

Träbelagd altan
Belägen i härligt söderläge med sol hela dagen! Smart byggd i sektioner så att ena delen upp till höger går att ta bort om så önskas. Den delen är nämligen på samfällighetens mark men har fått byggas med godkännande från dem, såsom flertalet andra i området också gjort. Enligt säljarna finns ok på att sätta upp plank mot parkeringen. Otroliga ytor för umgänge och plats för loungegrupp, stort matbord, solstolar, mindre plaskpool och grill/utekök. Markis för extra varma dagar (med vev).

ÖVRE PLAN

Hall
Centralt belägen hall med ingång till fyra sovrum och duschrum. Här finns plats för mindre skrivbord. Ekparkett och vitmålade väggar. Här finns uppgång till vinden genom vindslucka. (förvaringsmöjlighet)

Sovrum 1
Föräldrarnas sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Skjutdörrsgarderob till höger med två dörrar som ingår i köpet. Ekparkett och vitmålad tapet. Utgång till balkong.

Sovrum 2
Plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Ekparkett, målad tapet i vitt samt utgång till balkong.

Balkong
Med utgång från sovrum 1 och 2. Perfekt för vädring.

Sovrum 3
Ett utav tonårsrum/barnrummen idag. Plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Ekparkett, målad tapet och fondvägg med fototapet. (Två garderober ingår i köpet)

Sovrum 4
Ett utav tonårsrum/barnrummen idag. Plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Ekparkett och tapetserade väggar. (En garderob ingår i köpet)

Duschrum
Våtrumsmatta målad i ljusgrått samt vitmålad våtrumstapet. Duschkabin från 2016, spegelskåp, handfat i kommod samt wc-stol.

KÄLLARPLAN

Allrum
Perfekt extra allrum för barnen när kompisar är på besök. Här finns en heltäckningsmatta och vitmålade väggar.

Hobbyrum/sovrum 5
Heltäckningsmatta och vitmålade väggar, ljusinsläpp genom fönsterblock i tak/vägg vinkel.

Tvättstuga
Renoverat 2009 med grå klinker med golvvärme (el) samt vitt kakel. Tvättmaskin från Samsung och torktumlare från Siemens, extra stora med 8 kg vardera. Praktiskt med tvättho och väggfast elfa inredning som ingår i köpet. Här är varmvattenberedaren placerad.

Badrum
Renoverat 2012 med generösa ytor, äldre gillestuga som blev spa-badrum med relax. Infällda spotlights i tak, stor duschplats med förvaringshyllor mittemot, jacuzzi, handfat i kommod med spegelskåp ovan (belysning ovan skåp ut funktion) samt handdukstork (el). Separat wc i anslutning samt förrådsdel/klädkammare där elcentralen är placerad.

Praktisk förvaring under trappen bakom draperi.

Renoveringar/förbättringar utförda av nuvarande ägare:
2016: Sovrum 1-3 ommålade väggar.
2016: Fasad ommålad på baksidan.
2016: Hall på entréplan, målade väggar.
2016: Trappa ner till källaren målad.
2016: Allrum och hobbyrum i källaren, målade väggar.
2017: Altan byggd i sektioner.
2019: Kök, väggar målade.
2019: Tegelvägg på baksida ommålad
2019: Övre hall samt trapphus (renoveringstapet och målning)

Övrigt
- Bredband och tv via Comhem.
- Notis i besiktningsprotokoll om golvkonstruktion i källare kommer kompletteras med offert från UAMS, tid beställd av säljare.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under avsnittet viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt av alla bud, vilket innebär att säljaren avgör till vem man säljer sin bostad. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
128 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
62 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Direkt el
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 10/12/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
97 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Tegel och trä
Fönster
2 glas kopplade
Bjälklag
Trä (ovan entrévåning) Betong (ovan källare)
Tak
Plåt
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Skälby 3:1369
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 46,997 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,500
Uppvärming
SEK 26,000
Renhållning
SEK 3,000
Väg, samf
SEK 6,000
Försäkring
SEK 8,497
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I uppvärmning ingår även hushållsel.

Orions samfällighetsförening, avgift 6000kr/år som erläggs en gång per halvår. I samfällighetsavgiften ingår: plogning av gemensamma områden, kabel-tv basutbud genom ComHem, tillgång till garage i länga med belysning, underhåll av allmänna ytor, avsättning renoveringsfond, gemensamt förråd utrustad med diverse trädgårdsredskap och stege.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,255,000
Byggnadsvärde
SEK 1,818,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,480,000
Tomt
Areal
175 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt med altan och uteplats
Tomtbeskrivning
Lättskött då baksida består av träbelagd altan samt häck och framsida av stensättning och förrådsbyggnad. Växtlighet med ädelsyrén och höstanemon.

Altan på baksida är till höger utbyggd på samfällighetens mark med deras godkännande. Altanens konstruktion är separerad i två delar så att den delen enkelt kan tas bort om så skulle krävas/önskas. Plank får enligt säljarna sättas upp emot parkeringen.
Parkering
Plats i garage som tillhör huset och ligger i längan med porten närmast husets ingång.
Planbestämmelser
Stadsplan (1976-02-05)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Järfälla Skälby GA:5
Orions samfällighetsförening, avgift 6000kr/år som erläggs en gång per halvår. (200kr/år extra vid användning av motorvärmaruttag)

I samfällighetsavgiften ingår: plogning av gemensamma områden, kabel-tv basutbud genom ComHem (tv-paket bas), bredband 50/10Mbit via Comhem, tillgång till garage i länga med belysning samt p-plats utomhus, underhåll av allmänna ytor, avsättning renoveringsfond, gemensamt förråd utrustad med diverse trädgårdsredskap och stege.

Last: Officialservitut Tillträde, 01-JÄF-2187.24

Karta

Skälby Järfälla

Orionvägen 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg