190
MED36EE31674FAB40D08DD83BA92AC54FA8

Terrasslägenhet med hiss och Mälarutsikt! Högst upp i huset!

Såld!

Kallhäll, Järfälla

Teknikvägen 119, 2tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,295,000

Ansvarig mäklare

Högst upp i huset! Underbar terrasslägenhet i härligt sydvästläge med utsikt mot Mälaren och solnedgången! Perfekt för sig som lämnar villalivet men ändå vill kunna odla lite och känna känslan av att komma ut i friska luften, slå sig ned med en kopp kaffe, precis som förr på gräsmattan men nu på en terrass under markis när solen lyser som starkast. Detta är verkligen ett hem att trivas i med stora sociala ytor, renoverat och påkostat kök 2016, helkaklat badrum med förberedd tvättavdelning, två sovrum och en rymlig klädkammare. Några få minuters promenad ned till strandpromenaden, grönskande omkringliggande miljöer och trivsamma rekreationsområden i närheten. Garage finns i föreningen (sep.kö) och många medlemmar stormtrivs och har bott länge i Brf Kolarängen! Självklart passar denna bostad även dig som skall bli fler i familjen men inte är redo för radhus/villa livet utan söker ett mer bekymmersfritt boende utan att göra avkall på ytorna eller bekvämligheterna. Hiss finns i huset!

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,056 inkl. värme, vatten och kabeltv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea86 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer247
Byggår1980/81
Driftskostnad492 kr/månad

Bilder

Mälarutsikt från terrassen!

Stor terrass med odlingslåda i framkant

Vardagsrum

Delvis öppen planlösning

Renoverat kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall
Tre garderober som ingår i köpet samt plats för tamburmajor, hatt och skohylla alt. en sittmöbel. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Klädkammare
Direkt till höger, i passagen mot köket, finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Linoleumgolv och målade väggar.

Duschrum
Rymligt, helkaklat duschrum i pigga kulörer och plats för tvättavdelning, dock ej helt förberett. Här finns duschplats som avgränsas med duschvägg i glas, wc-stol med högre höjd, handfat i kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork (el).

Kök
Påkostat Epok kök renoverat våren 2016 i sobert grått. Snickerier har en lantlig fast ändå trendig känsla och stil. Bänkskiva i vitlaserad ek, spröjsade vitrinluckor med belysning i skåp, inbyggt vinställ, skafferi i högskåp och kakel i stil av mosaik i svagt grå/beige ton. Maskinell utrusning: Två stycken kombinerade kyl/frys bredvid varandra i rostfritt, spishäll med ugn i rostfritt (gorenje), diskmaskin i rostfritt (asko) samt fläktkåpa, även den i rostfritt. Belysning under överskåp för bra arbetsbelysning. Överlag goda arbets- och avlastningsytor i köket. Ett mycket smakfullt renoverat kök i en delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.

Vardagsrum
De stora fönsterpartierna mot terrassen ger fint med ljus åt hela bostadens sociala delar. Här finns gott om plats för matplats, soffgrupp och bokhyllor. Utsikt över Mälarens glittrande vatten och solnedgången. Parkettgolv och ljusa väggar.

Matplats
I vinkel mellan kök och vardagsrum finns en generös matplats utan begränsningar i antalet platser, detta tackvare den öppna planlösningen.

Terrass
Stor terrass med plats för loungegrupp, matbord, grill och planteringar. I framkant finns en generös odlingslåda och två vevbara markiser i gul och vit randigt för skydd mot solen de varmaste dagarna. Utsikt mot Mälaren i härligt sydväst läge! (Blåbärsbuskar till vänster på terrassen ingår ej i köpet)

Sovrum 1
Plats för dubbelsäng och sängbord samt skjutdörrsgarderob som ingår i köpet. Fransk balkong för smidig och trygg vädring om natten.

Sovrum 2
Disponeras idag som gästrum/kontor med plats för enkelsäng och arbetsbord. Tre garderober som ingår i köpet.

Nuvarande ägares renoveringar:
2016
- Nytt Epok kök
- Nymålade väggar, tak och dörrposter samt golvlister i hela bostaden.
- Slipat parkettgolv i vardagsrum
- Duschvägg och duscharmatur utbytt
- Ny högre wc-stol installerad
- Nytt spegelskåp i badrum

Övrigt
- Förråd finns att tillgå i källarplan
- Tvättstuga på gården
- Cykel och barnvagnsrum finns
- Kabeltv/bredband via Comhem eller Bredbandsbolaget

Föreningens årsredovisning, energideklaration samt stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning, stadgar och energideklaration.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Varmt välkommen att återkomma till mig vid minsta fråga eller fundering så lovar jag att hjälpa dig på bästa sätt!
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Plan 1 är källare, plan 2-4 bostäder.
Avgift
SEK 5,056 inkl. värme, vatten och kabeltv (basutbud)
Driftskostnad
SEK 5,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,000
Försäkring
SEK 900
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.28435 %
Andel av årsavgiften
0.28435 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus med hiss
Byggnadsår
1980/81
Energideklaration
Utförd 8/21/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
144 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Kolarängen i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen. Dessutom finns gym*, bordtennislokal*, snickerilokal, och boulebana*.
(* = Endast på Turbingränd).

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida via hsb: eller http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.
Tv och bredband
I avgiften ingår 18 analoga Tv -kanaler. Leverantör: Comhem.
Bredband via fibernät (10 eller 100 Mbit) från Bredbandsbolaget finns installerat i alla lägenheter. För inkoppling krävs avtal med Bredbandsbolaget.

Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via TV-uttaget.
Parkering
Parkering: 236 garageplatser (ca 454kr/mån) samt 101 p-platser (ca 137 kr/mån utan el & ca 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2018), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.
Renoveringar
Avloppsstammarna i byggnaderna spolades och inspekterades september 2018. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Ekonomi
Avgiftshöjning 2018, 2%
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,140
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor.

Karta

Kallhäll Järfälla

Teknikvägen 119, 2tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg