190
MED114B31A3053240168647771B959907E0

Såld!

Viksjö, Järfälla

Diskusgränd 26


Såld!
Slutpris: SEK 3,315,000

Ansvarig mäklare

Genomgående renoverat 1-plansradhus med idylliskt läge om totalt 96 kvm, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum, helkaklat WC-/badrum, gäst-WC, härlig och insynsskyddad atriumgård och en stor trädäcksförsedd altan i insynsskyddad. Nära förskola, skola, Viksjö c., golfbana & buss.

- Ytskikt från 2019
- Oanvända vitvaror från 2019
- Gäst-Wc 2019
- Atriumgård
- Familjevänligt område
- Garage i länga och gäst-parkering i privatområde

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea96 kvm
Tomtarea254 kvm
Byggår1977
Driftskostnad3,421 kr/månad

Bilder

Har du träffat en riktig bra mäklare

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
96 kvm
Entré
Här möts du av en ljus och rymlig hall med sikt ut mot vardagsrummet och den trädäcksförsedda altanen på baksidan av huset. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt plats för garderober om man önskar det
Gäst-Wc
Renoverat (2019)gäst-wc med mörka klinkers och vitmålade väggar. Handfat med mosaik ovanför samt spegel
Sovrum 1
Första sovrummet som nås från hallen i anslutning till entrén.
Här finner man plats för dubbelsäng samt garderoblösningar. Parkettgolv och ljus målade väggar
Klädkammare
Praktisk klädkammare med gott om plats för förvaring av kläder med klädstänger och hyllplan
Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna samt takkupa för ljusinsläpp. Här finner man kommod samt spegel med belysning, handduskskåp.
Sovrum 2
Större sovrum med plats för dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang om man önskar det. Parkettgolv och ljusa väggar . Fönster mot atriumgården.
Vardagsrum
Här sitter du i ett öppet och ljust vardagsrum med anslutning från hall och kök med fönster ut mot både trädgård och atriumgården och terrassen. Plats för hörnsoffa eller annan soffgrupp, soffbord, tv och tv-bänk samt stort matbord intill köket. Vardagsrummet är inrett med Parkettgolv och ljusa väggar Utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats
Kök
Ljust och stort kök med vita luckor, bänkskiva i laminat med en praktisk stänkskydd i aluminium. Oanvända vitvaror från 2019 som består av kyl & frys i fullhöjd, spis, diskmaskin och fläkt. Parkettgolv och ljus målade väggen
Tvättstuga
Från köket når man den stora tvättstugan med bra arbetsytor och plats för tvättmaskin(2019) och torktumlare. Här finner man också varmvattensberedaren.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plans rashus
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
trä
Fasad
Tegel/träpanel
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Viksjö 7:250
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 41,052 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
VA
SEK 3,852
Renhållning
SEK 2,500
Väg, samf
SEK 8,000
Försäkring
SEK 3,700
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Elen är enligt schablon
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,732,000
Byggnadsvärde
SEK 1,327,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 606,500
Tomt
Areal
254 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Mysig tomt på baksidan där man finner plats för loungeset och grillplats samt en liten gräsmatta för barnens lek och bus.
Uteplats
Huset erbjuder en härlig uteplats på baksidan samt unik atriumgård som nås från köket. Du är helt insynsskyddad och privat.
Inbjudanden framsida med plats för cafeset. Här finner man också ett stort förråd för förvaring av cyklar, trädgårdsredskap etc.
Parkering
Garage i länga samt samfälligheten erbjuder också gratis P-plats till gäster.
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:27
Förmån: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2232.36
Last: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2232.37

Karta

Viksjö Järfälla

Diskusgränd 26

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg