190
MEDBB4EBADC6D1B41B283ABE0C0EB90B0CC

Välplanerad 3:a med öppen spis och inglasad balkong.

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Hammarvägen 60, 2tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,000,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Här erbjuds en välplanerad 3:a med inglasad balkong i soligt västerläge i 3-våningshus från 50-talet. Omtyckt förening med stora renoveringar gjorda, stambyte pågår just nu. Centralt men ändå lugnt läge med gångavstånd till Jakobsberg C och pendeltåg. Fönster i två väderstreck, stort och ljust vardagsrum med fungerande öppen spis, två stora sovrum med bra förvaring, charmigt 50-talskök i grönt med matplats för 4 personer. Fint renoverat badrum 2015 som i aug/sept stambyts och renoveras på nytt samt genomgående ljusa materialval i bostaden. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till både service, kommunikationer, restauranger och butiker, liksom till skolor och förskolor. Vid snabb affär kan du själv utföra valen i badrummet som sker v. 24. Välkommen till konstnärshemmet där inspirationen flödar, charmen finns kvar och eldstaden fungerar!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,190 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74.3 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1031
Byggår1955
Driftskostnad1,025 kr/månad

Bilder

Detaljbild i vardagsrum, med den imponerande öppna spisen

Balkong mot den gröna, parkliknande baksidan

Inglasad balkong i väst med kvällssol

Vardagsrum med utgång till inglasad balkong

Fint badrum, som snart blir stambytt och renoverat på nytt

Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord/sovdel

Burspråk med fint ljusinsläpp

Kök med matplats

Väl omhändertaget originalkök

Kök med matplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Entré och hall

Stor grönskande gård

Trivsamt beläget med gångavstånd till pendeltåg

Jakobsberg

Jakobsberg

Höstmorgon vid Säbysjön

Görvälnsbadet

Underbara miljöer för avkoppling på Järvafältet

Säby gård

Waldorf förskola Säby gård

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Med praktiskt svart klinkergolv i entrén, perfekt för blöta skor, och parkettgolv i inre del av hall samt vitmålade väggar. 4 garderober med överskåp i fast montage. Rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ. Ny elcentral.

Badrum
Renoverat i dec 2015. Vitt kakel på vägg, grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med badkar, handfat i kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och vädringsfönster. Spotlights i tak. Stambyte för denna bostad, då badrummet renoveras på nytt, är planerat till veckorna: 32-39 i augusti/september i år, 2019. Möjlighet att påverka badrummets utrustning finns i viss mån, valen till denna bostad görs i v. 24, dvs andra veckan i juni. Det betyder att du som köpare, vid en snabb affär, själv kan vara med och välja till badrummet!

Kök
Charmigt originalkök med målade luckor i grönt med mässingsknoppar samt vitt kakel ovan rostfri diskbänk. Maskinell utrustning: Spis med plattor (Electro Helios), kyl/frys (Beko). Matplats för 4 personer vid fönster med markis mot entrésidan. Plastmatta i imiterat trä och ljusa väggar.

Sovrum 1
Vitmålad väv och parkettgolv. Stor skjutdörrsgarderob och plats för enkelsäng samt ytterligare möblemang såsom skrivbord eller byrå. Fönster mot entrésidan.

Sovrum 2
Det största sovrummet har stort fönster mot entrésidan och två inbyggda garderober med överskåp. Gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Ljust och trivsamt rum med fungerande öppen spis (Sotningsprotokoll från 2016 finns). Gnistskydd av sten och spismantel av sten med plats att pryda spisen ytterligare. I det rymliga vardagsrummet finns plats för soffgrupp samt sovdel eller matbord. Stora fönster och utgång till inglasad balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Inglasad balkong
Belägen med soligt västerläge och försedd med infravärme och ljusgrå filtmatta.

ÖVRIGT
- Väggar har målats 2011 och nytt parkettgolv har lagts i alla rum utom kök och vardagsrum 2012.
- Badrum renoverades i dec 2015
- Källarförråd finns att tillgå.
- Gemensam tvättstuga i källarplan.
- Fiber bredbandsbolaget mot kostnad
- ComHem indraget i huset (basutbud tv ingår)

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
74.3 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 4,190 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 12,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 8,900
Försäkring
SEK 3,400
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring, vilka kan variera beroende på avtal och nyttjande.
Andel i föreningen
2.65 %
Andel av årsavgiften
2.65 %
Tillträde
juni/juli eller ö.k.
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme - Vattenburen värme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 12/14/2009
Energiprestanda
111 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Skogen
Om föreningen
Fastigheten byggdes 1955 och består av 45 lägenheter samt en lokal. Dessutom finns 9 garageplatser. Tvättstuga finns i huset mellan port 58-60 (med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp). Separat torkrum. Fastigheten har självdragsventilation.

Källarförråd på ca 3,5 kvm, samt matkällare hör till lägenheten. Cykel/barvagnsrum finns i port 60.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
45
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-tv och bredband genom ComHem. Sedan 2011 kan 100 Mbit bredband även erhållas genom Bredbandsbolaget. Kostnad tillkommer.
Parkering
Föreningen har 25 st. parkeringsplatser som kostar 150 kr/mån, genom separat kö. De har också 9 st. garageplatser som kostar ca 350-400 kr/mån, beroende på storlek, genom separat kö.
För närvarande är alla p-platser och garageplatser uthyrda, men i dagsläget ingen kö till platserna. (Avstämt med ordförande 190516)
Renoveringar
Stambyte pågår sedan hösten 2018 och planeras vara avslutat hösten 2019. Inga andra större renoveringar eller projekt inplanerade i dagsläget.
Stamspolning utfördes 2017
Dränering runt husen färdigställdes 2014 och anslutning till kommunens V/A gjordes. Hängrännor och stuprör förseddes då med eluppvärmning.
Målning och renovering av trapphusen utfördes 2007.
Nytt fjärrstyrningssystem har installerats i föreningens fjärrvärmecentral 2006, med koppling till SMHI med kontinuerliga väderleksrapporter.
Nytt låssystem installerades 2005 i föreningens alla utrymmen.
Besiktning och totalsanering av föreningens elsystem och elledningar, inklusive installation av ny elcentral i samtliga lägenheter genomfördes 2004-2005.
Fjärrvärme installerades 2001.
Ekonomi
Föreningen har god ekonomi och har under flera år haft en avgiftsfri månad. Beslut tas varje år vid årsmötet i maj.
Föreningen planerar för en avgiftshöjning till hösten 2019 med 10%, då stambytet planeras vara klart.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, 10/90
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Jakobsberg Järfälla

Hammarvägen 60, 2tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg