190
MED76E6A0844EEE4E97A00938DD5EACF76E

Nyproducerad bostad endast 18 min från Sthlm C!

NyproduktionSåld!

Barkarbystaden, Järfälla

Viggengatan 14, entréplan


Såld!
Slutpris: SEK 2,640,000

Ansvarig mäklare

Bli först att flytta in i denna nyproducerad bostad i Kvarter10 med möjlighet till omgående inflyttning för den som önskar. Här bor du ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer. Lägenheten har fina ljusinsläpp, uteplats och god standard avseende material och färgval.

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,872 inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten, i avgiften ingår beräkning enligt schablon i ek. plan)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea84.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
LägenhetsnummerG-1005
Byggår2018
Driftskostnad438 kr/månad

Bilder

Innergård

Referensbild

Referensbild

Referensbild

Referensbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Kvarter 10 -Vackert och tidlöst med hög kvalité. Inredningen är utvald med fokus på att skapa en tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna möbler och vackra ting skapa ett unikt och trivsamt hem. Bostaden har idag en mattlackad lamellparkett i ek och vitmålade väggar så att du själv skall kunna sätta din egen prägel med färg och tapetval. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

HALL
Hatthylla.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I denna bostad är förrådet (ca 4,5kvm) beläget i bostaden och kan med fördel även användas som klädkammare. Här finns även städskåpet.

KÖK
Kökssnickerier från Vedum i modern design med släta vita luckor, bänkskiva i laminat med stänkskydd i kakel. Självklart finns det gott om skåp och lådor för god förvaring och i diskbänksskåp monteras en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Designad fläktkåpa från Franke och samtliga vitvaror från Siemens, i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Se separat bofaktablad för exakt utförande av vitvaror samt placering utav dem. Infällda spotlights under överskåp med dimmerfunktion. Ett praktiskt och bra kök som erbjuder det mesta man kan önska sig med en modern standard och där förvaringen maximerats samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom avfallskvarnen.

DUSCH/BADRUM
Helkaklat i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp och kommod med lådor erbjuder god förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för t.ex. hårfön eller plattång. En duschhörna med vikbara dörrar av glas maximerar funktion och rymd i badrummet. Kombimaskin eller separat tvättmaskin samt torktumlare finns i samtliga av föreningens badrum, se separat bofaktablad för exakt utförande. I det fall arbetsbänk finns är den i laminat och då medföljer även överskåp med släta vita luckor, perfekta för förvaring av handdukar, se separat bofaktablad för exakt utförande.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med matplats och kök, plats för tv-/sällskapshörna.

SOVRUM 1
Plats för säng och sängbord samt ev. skrivbord, två garderober och ett linneskåp.

SOVRUM 2
Plats för säng och sängbord samt ev. skrivbord, två garderober.

UTEPLATS
Med utgång från matplats erbjuds en uteplats om ca 15kvm.

ÖVRIGT
- Se bofaktablad för mer exakta mått på samtliga av bostadens rum likväl som utförande i kök och badrum.
- Förråd finns att tillgå, se bofaktablad om placering är i eller utanför bostad.
- Gemensam tvättstuga finns inte utan vardera bostad har sin egna tvättdel i badrummet.
- Gemensam grönskande innergård
- Cykelförvaring, barnvagnsförråd samt garage beläget under delar av gården.
- Alla föreningens 4-5 rok är garanterade en p-plats. Övriga har sep.kö.
- Promenadavstånd till pendeltågsstationen Barkarby samt till all tänkbar service.

INFORMATION
-I ekonomiska planen anges fastighetens byggnadssätt, lägenheternas grundstandard avseende ex. ytskikt samt en mer detaljerad beskrivning av föreningen.
-Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.

OBS! Bilderna är ej från denna bostad utan sk. referensbilder från andra lägenheter i projektet.
Antal rum
3 rum
Boarea
84.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 4,872 inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten, i avgiften ingår beräkning enligt schablon i ek. plan)
Driftskostnad
SEK 5,258 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,258
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Schablonmässig kostnad för tappvarmvatten är inkluderad i uppgiven årsavgift, här anges därför endast schablon för hushållsel i enlighet med ek.plan.
Andel av årsavgiften
2.0911 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus med hiss
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Sparvhöken
Om föreningen
Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Sparvhöken omfattar 55 lägenheter, delar garage med Brf Stenfalken och disponerar ca 30 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.
Parkering
Parkona är ansvarig för p-platser och kontaktas via deras hemsida: http://www.parkona.se
Garagekostnad ca 950 kr/mån. Separat kö.
Övrigt
Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.
Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Viggengatan 14, entréplan

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg