190
MED9D8F5C7E05304534BFA0278493AB31D5

Ljus, modern & central 2:a om 61kvm högst upp i huset!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Sångvägen 6b, 4 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,125,000

Ansvarig mäklare

Välskött bostad, högst upp i huset med balkong i söderläge och endast 2 min promenad från Jakobsbergs C & pendeltåg! Närhet till Barkarby handelsområde och fina strövområden. Kök i delvis öppen planlösning med vardagsrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina ytskikt. God förvaring i 6 garderober och två förråd som ingår i bostaden!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,977 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och ip-telefoni.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer352
Byggår2003/2004
Driftskostnad539 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Balkong

Kök med utgång till balkong

Allrum

Sovrum

Badrum med TM och TT

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall/entré
Kapprum som löper vidare in mot en stor hall med tre garderober till vänster och en generöst förråd i direkt anslutning till höger. Hatthylla precis vid entrén för goda avhängningsmöjligheter. Ekparkett och målade väggar i vitt och ljusgrått, (målat 2017). Säkerhetsdörr.

Inomhusförråd/Klädkammare
Belägen i hallen och disponeras idag som förråd men kan inredas som klädkammare för den som önskar.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med plats för sällskapshörna, tv-bänk, vitrinskåp och skänk. Eftersom bostaden är belägen högst upp i huset upplevs ett naturligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterna. Ekparkett och målade väggar i vitt (målat 2015).

Kök
Trivsamt kök med snickerier i ljusgrått och stommar i vitt som erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring, både högskåp och städskåp finns att tillgå. Stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva i laminat med diskho och tillhörande avställningsyta i rostfritt. Maskinell utrustning: Spishäll med ugn (Electrolux), kombinerad kyl/frys (Electrolux), diskmaskin (Electrolux, 2018) och köksfläkt (Futurum). Matplats, för ca 4-5 personer, vid fönster med vy mot de vackra träden. Utgång till balkong i söderläge.

Balkong
Möblerbar balkong med härligt solläge högst upp i huset! Trätrall finns förvarad i förrådet och ingår i köpet. Förrådet på balkongen erbjuder extra förvaring utöver förrådet i bostaden. Det finns inget ytterligare externt förråd i källare eller liknande.

Sovrum
Plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang såsom skrivbord. Två garderober och ett sk. linneskåp. Ekparkett och målade ljusa väggar, (målat 2018).

Badrum/tvättdel
Helkaklat badrum i ljus kulör med en turkosblå fond. Badkar, wc-stol, handfat och avställningsyta under stor spegel med infällda spotlights placerade i ljusramp ovan (Led). Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), arbetsbänk i laminat, eluttag och belysning samt tre överskåp i vitt. Golvvärme (el) och vädringsfönster.

Övrigt
-Comhem kabel-TV (ca 20 kanaler), bredband (100Mbit/s) och ip-telefoni (ej abonnemang) ingår i avgiften.
-Cykelförråd finns att tillgå, beläget i sep. byggnad
-Förråd beläget på balkongen.
-Barnvagnsrum i samma port
-Gästparkeringskort tillhör bostaden

Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,977 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och ip-telefoni.
Driftskostnad
SEK 6,469 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,869
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I driftskostnaden ingår hushållsel och hemförsäkring.
Andel i föreningen
0.9239 %
Tillträde
Feb 2019 eller ö.k.
Byggnad
Byggnadstyp
5-våningshus med hiss
Byggnadsår
2003/2004
Uppvärmning
Vattenburen värme med radiatorer - fjärrvärme
Ventilation
Frånluft (frånluftsdon i bad/wc/kök/frd)
Energideklaration
Utförd 6/9/2009
Energiprestanda
144 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Jakobsborg
Om föreningen
Välkommen till Brf Jakobsborg. Fastigheten byggdes av JM och blev färdigställd 2004.

En del av lägenheterna har ett tillhörande förråd som nås från balkongen alt. från uteplatsen. Resterande lägenheter har förråd inne i bostaden, vissa har både förråd utomhus och inomhus. Se separat text i bostadsbeskrivningen vad som gäller i just den specifika bostaden. Några externa förråd finns inte att tillgå.

Inga gemensamhetsutrymmen utöver soprum och cykelförråd. Cykelparkering finns utanför varje port samt i flertalet cykelrum.

Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande.
Föreningen debiterar säljaren 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen har inte höjt årsavgifterna sedan 2012.

Fastum (tidigare UBC) är ekonomiskt förvaltare: Kundsupport tel: 90 220
Se mer information: www.brfjakobsborg.se
Antal lägenheter
83
Tv och bredband
Föreningen har ett föreningsavtal med Comhem gällande kabel-TV, bredband och ip-telefoni. Det innebär att alla som bor här har ett utbud av ett 20-tal TV-kanaler, tillgång till bredbandsanslutning 100 Mbit/s och anslutning av telefon där avgiften ingår i månadsavgiften.

Varje lägenhetsinnehavare har möjlighet att teckna separat avtal med Comhem gällande ett utökat utbud TV-kanaler och/eller högre bredbandshastighet. Aktuell information finns på www.comhem.se
Alternativa bredbandslösningar är via ADSL eller Mobila bredband.
Parkering
P-platser, ca 200kr/mån. Föreningen har förmånsservitut för 60 parkeringsplatser i garage (Nibblegaraget). Garage, ca 400kr/mån. Sedvanlig kö. Parkerings- och garageplatser administreras av föreningen. Varje lägenhet har parkeringstillstånd att ge till besökare.
Per 2019-06-18 så finns tillgång till såväl utomhusparkering som garage.
Renoveringar
Inga stora planerade renoveringsbehov utöver normalt underhåll finns. Föreningen följer underhållsplanen.

Under 2014 har vissa delar av fasaden målats enligt underhållsplanen. (trädelarna samt ståldörrarna)

Under 2015 har samtliga plåtinfästningar på balkongerna genomgått en översyn samt att en justering har skett av samtliga element i föreningen för att bibehålla en jämnare temperatur i dessa och på så sätt verka mer kostnadseffektivt för föreningen.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, dock måste den som bor där äga minst 10%.
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Delat ägande
Nära släktingar accepteras. Den som disponerar bostadsrätten måste dock äga minst 10 procent.Juridisk person accepteras inte som köpare

Karta

Jakobsberg Järfälla

Sångvägen 6b, 4 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg