190
MED7682D31EDB7540349536D64701E9EC55

Gavelläge i en utav Järfällas mest omtyckta föreningar!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 20, 9 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,480,000

Ansvarig mäklare

Gavelläge - Våning 9 - Kök 2014 - Ytskikt 2014/15 - Tm & Tt 2016 - Helkaklat badrum - Inglasad balkong!

Här bor du med luftiga och härliga ytor med ett fint ljusinsläpp med gavelfönster. Högt belägen i huset med fri vy mot gården och utan insyn. Gångavstånd till pendeltåg och centrum likväl som Barkarby handelsplats och Järvafältets vackra natur. Mycket omtyckt förening i kommunen!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,144 inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Våning9 (hiss finns)
Lägenhetsnummer007
Byggår1969
Driftskostnad322 kr/månad

Bilder

Kök renoverat 2014

Matplats

Kök med matplats

Badrum

Inglasad balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall
Gott om avhängningsmöjligheter i form utav klädkammare med vikdörr samt hatthylla för ytterkläder. Här är även städskåpet placerat. Parkettgolv och vitmålade väggar (målat 2014).

WC/badrum
Helkaklat badrum med mosaikkakel i vitt och mörkgrått samt klinkergolv i grått. Handfat i kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och badkar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, båda installerade 2016, samt överskåp.

Kök
Renoverat 2014 i en ljus och trivsam planlösning, öppet mot matplatsen som rymmer många vänner. Kökssnickerier i stilrent vitt med delvis vitrinluckor, praktiska hörnskåp och rostfria vitvaror. Stänkskydd i kakel, även det i vitt, ovanför diskbänk med bänkskiva i laminat och infälld diskho i rostfritt. Maskinell utrustning: Induktionshäll, rostfri köksfläkt med glas, "side by side" kyl och frys med vatten och ismaskin, inbyggnadsugn och micro i arbetshöjd samt diskmaskin. I köksdelen finns ett fönster för vädring och i matplatsen ytterligare fönster för maximalt ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar. (målat 2014)

Vardagsrum
Här finns plats för både sällskaps- läs eller arbetshörna. Gavelfönstret är unikt och gör rummet så mycket härligare att vistas i! Ekparkett, vitmålade väggar och fondtapet (slipat golv och uppsättning fondtapet 2015)

Inglasad balkong
Morgon och förmiddagssol med vy mot gården, högt belägen i huset med inglasning som enkelt skjuts åt sidan. Plats för loungemöbler och växter.

Sovrum 1
Stort rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Ekparkett och målade väggar med fondtapet.

Sovrum 2
Något mindre sovrum som idag disponeras som arbetsrum. Plats för säng, sängbord, skrivbord etc. Två inbyggda garderober. Ekparkett och vitmålade väggar (målat tak och väggar 2014)

Övrigt:
-Förråd finns att tillgå i port 20, källare.
-Tvättstuga finns att tillgå i port 20.
-Cykel/barnvagnsrum finns i port 20.
-Kabel-tv och bredband: Bredbandsbolaget.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
9 av 11, hiss finns
Avgift
SEK 4,144 inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Driftskostnad
SEK 3,868 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,620
Försäkring
SEK 2,248
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Elen avser enhetsmätning varpå ingen nätavgift utgår.
Andel i föreningen
0.19006 %
Andel av årsavgiften
0.19006 %
Reparationsfond
SEK 2,955
Tillträde
Flexibelt
Byggnad
Byggnadstyp
11-våningshus med hiss
Byggnadsår
1969
Energideklaration
Utförd 7/24/2009
Energiprestanda
107 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB brf Aspnäs i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.
Parkering
P-plats finns att hyra utan el för ca 225kr/mån och med elstolpe ca 281 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 451kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.
Renoveringar
Utförda renoveringar
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet.
Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om

Kommande renoveringar:
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 Stamspolning och kontroll av skicket på stammarna. Alla avlopp i köken ska bytas 2019, dvs rören från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen.
November 2019, infomöte om kommande utredning av stammarnas skick. Under våren 2020 kommer föreningen se över de två alternativen relining och stambyte för att därefter ta beslut. I dagsläget bedömer styrelsen att relining/stambyte kan komma att ske inom ca 1,5-3 år.
Ekonomi
Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar 2018.
2% 2019. Under de kommande ca 5 åren bedömer styrelsen att föreningen kan komma att höja avgifterna med ca 2% per år.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.
Övrigt
Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Aspnäsvägen 20, 9 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg