190
MED24B5D2E852354EBFB154BDA561FAB939

Trivsam 3:a med promenadavstånd till P-tåg och Centrum!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Veckovägen 43, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,800,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna charmiga 3:a om 69 kvm på populära Veckovägen i centrala Jakobsberg! Bostaden är belägen 1 trappa upp och erbjuder stambytt badrum från 2016 samt chansen att renovera denna oslipade diamant efter din egna smak och stil. Vidare erbjuds 2 sovrum, rymlig kök med matplats och stort vardagsrum med anslutning till inglasad balkong i söderläge med sol under större delen av dagen. Här bor du med promenadavstånd till Jakobsberg centrum, med ett stort utbud av service och affärer, samt till p-tåg som tar dig in till Sthlm C på endast ca 20 min. Några minuter bort med bilen ligger Barkarby Handelsplats med IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Du kan även ta en rask promenad eller cykeltur ut på Järvafältet och dess underbara natur.

Tillträde enigt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,639 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea69 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer354
Byggår1962
Driftskostnad175 kr/månad

Bilder

Välkommen till Veckovägen 43!

Balkong i soligt söderläge

Kök med matplats

Kök mot hall och vardagsrum

Stambytt badrum 2016

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

Antal rum
3 rum
Boarea
69 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré/ Hall
Rymlig och bred hall med en inre hall till vänster om entrén där det finns plats för förvaring av ytterkläder på kapphylla. På golvet ligger laminatgolv och orange tapet på väggarna. Säkerhetsdörr från 2007.
Badrum
Stambytt 2016 av Brf Västerby 2 med tillval av spotlights i taket. Kakel i vitt och grått klinker på golvet. Här är det förberett för tvättmaskin om man önskar ha det och en dusch istället för badkar. Utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och badkar.
Kök
Charmigt kök med vita köksluckor och två rader vitt kakel ovanför bänkskiva i rostfritt respektive ljus laminat. Utrustat med spis (Electrolux), kombinerad kyl/frys (Whirlpool), dubbelho och förberett för diskmaskin. Här finns matplats för 4-6 personer vid stort fönster med vackert ljusinsläpp. På golvet ligger trägolv och väggarna är vita med blå fondtapet.
Vardagsrum
Rymligt med plats för soffgrupp och TV-hörna samt finare matbord för den som önskar. På golvet ligger parkett i original (slipad och lackad) och på väggarna sitter gul tapet med orange bård. Härifrån finns anslutning till den härliga inglasade balkongen i soligt söderläge med sol från lunchtid till kvällstid.
Sovrum 1
Rymligt med plats för säng och hyllor. Klädförvaring i 3 garderober. Ljus plastmatta och ljusgula tapeter.
Sovrum 2
I det större rummet finns det plats för dubbelsäng och byrå. Klädförvaring i 3 inbyggda garderober. Trägolv och gröna tapeter.
Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4
Avgift
SEK 4,639 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 2,100 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,100
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.26094 %
Andel av årsavgiften
0.26094 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 4/30/2009
Energiprestanda
137 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Förråd i källare
- Tvättstuga i källare samma port
- Inglasad balkong i soligt söderläge

Renoveringar:
2000 - Nytt trägolv i kök och sovrum 2
2002 - Nytapetserat och nytt golv i hall
2007 - Byte till säkerhetsdörr
2014 - Nytapetserat i sovrum 2
2016 - Stambyte badrum (av föreningen)
Förening
Namn
HSB Brf Västerby 2 i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69. Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.
Organisationsform
Bostadsratt
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband genom Telenor/Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften.
Parkering
Det finns fri parkering i området med undantag för s.k.. städdagar.
Föreningen innehar ett mindre antal parkeringsplatser och garageplatser, 30 st. p-platser och 14 st. garageplatser, för närvarande föreligger kö.
Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 600 kr per år (2019) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.
Renoveringar
Utförda renoveringar
Förråden har bytts ut till järngaller (gallerbur)
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet är gjort under 2016.
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.
Fasadrengöring 2017

Kommande renoveringar 2018/2019
- Översyn och upprustning av yttre miljö
· Mindre underhållsåtgärder
· Målning av allmänna källarutrymmen.
· Renovering av elcentraler
· Gavelrestaurering
Ekonomi
Styrelsen har på budgetmötet, den 16 oktober 2018, beslutat att höja avgiften för 2019 med 1% gällande lägenheter samt 0% gällande parkering och garage.
Avgiften reglerades 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja 90/10
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,162 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd (järngaller). Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd.
I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum.
Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer.

Föreningen har tecknat ett bostadsrättstillägg för alla lägenheter vilket innebär att bostadsrättshavaren inte behöver teckna detta tillägg i hemförsäkringen.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Karta

Jakobsberg Järfälla

Veckovägen 43, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg