190
MED2FF70FBCFAE5488DBB9E924C0104BBD3

Stor gavel 3:a nära Jakobsberg centrum!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Vibblabyvägen 28, Entréplan


Såld!
Slutpris: SEK 1,875,000

Ansvarig mäklare

Centralt belägen och välplanerad gavellägenhet, om 3 rok på hela 93 kvm, med fönster i tre väderstreck och balkong med morgonsol. Lägenheten erbjuder kök med matplats, stort vardagsrum med anslutning till balkong, två badrum/gäst-WC och två stora sovrum varav en med fransk balkong. Vidare finns gott om förvaring i två klädkammare/förråd i lägenheten varav en med extra frys samt tvättpelare. Vill du bo centralt nära till Jakobsberg C och pendeltågsstation så har du hittat rätt. Tåget tar dig till Sthlm C på ca 20 min. Förråd, barnvagsnrum samt tvättstuga finns bekvämt i samma portuppgång.

Välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Övrigt

Utbyggnation av Mälarbanan, från 2 spår till 4 spår. För mer info:
www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Stockholm/Malarbanan-Tomteboda-Kallhall/Om-Projekt-Malarbanan/

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,566 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea93 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer157
Byggår1969
Driftskostnad371 kr/månad

Bilder

Välkommen till Vibblabyvägen 28!

Vardagsrum

Kök med matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
93 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande och stor hall med plats för avhängning av ytterkläder på kapphylla direkt till höger om entrén. Härifrån finns anslutning till två väldigt bra klädkammare/förråd med gott om förvaring. I hallen ligger det laminatgolv och väggarna är vita.
Förråd
Till höger i hallen finns anslutning till detta rymliga förråd med tvättmaskin och torktumlare installerat samt en extra frys. Ljusinsläpp genom fönster. Plastgolv och vita väggar.
Klädkammare
Rakt fram i hallen finns anslutning till detta rum med gott om förvaringsmöjlighet på hyllor. Plastgolv och vita väggar.
Kök
Äldre med vita köksluckor och skåp med två rader vitt kakel ovanför bänkskiva av ljus laminat respektive rostfritt med dubbelho. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, fläkt, kombinerad kyl/frys samt en extra mindre kyl. Här finns även matplats för ca 6 personer. Ljust plastgolv och vita väggar samt stående träpanel på nedre halvan av två väggar.
Vardagsrum
Rymligt med ljusinsläpp genom fönster från två väderstreck tack vare gavelläge. Plats för soffgrupp, TV-hörna och övrigt möblemang. Parkettgolv och vita väggar. Härifrån finns anslutning till rymlig balkong i öst-läge där du kan njuta av morgonkaffet i solen!
Badrum
Rymligt och utrustat med bubbelbadkar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Fönster för vädring. Våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på halva väggarna och därefter vita väggar på övre väggarna.
Gäst-WC
Blå våtrumsmatta och -tapet. Här finns wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp.
Sovrum 1
Rymligt med plats för dubbelsäng, byrå, klädförvaring i garderob. Fint ljusinsläpp genom stort fönster och ett mindre. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.
Sovrum 2
Det stora sovrummet med fransk balkong och plats för dubbelsäng, skrivbord och hylla. Klädförvaring i 3 garderober. Ljust laminatgolv och ljusa väggar.
Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Uteplats
Rymlig med öst-läge där du kan njuta av morgonsolen. Utsikt mot gården och lekplatsen.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 6,566 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 4,450 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
Försäkring
SEK 950
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
0.55561 %
Kommentar till andelstal
Enligt lägenhetsutdrag från föreningen finns två andelstal för årsavgift: 0,55561% respektive 0,7645%
Andel av årsavgiften
0.7645 %
Tillträde
Nov/dec
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 4/23/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
157 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Tvättstuga i samma port
- Källarförråd i samma port
- Cykelrum i samma port
Förening
Namn
HSB Brf Fågelsången i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök.

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se
Tv och bredband
Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.
Parkering
Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik.
Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se
Renoveringar
Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage utfördes med start under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Slutfört våren 2018.
Kommande renoveringar:
Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22
Ekonomi
Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % 2018-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Jakobsberg Järfälla

Vibblabyvägen 28, Entréplan

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg