190
MED6821ECF50D2F4018859468970159D727

Välkommen till en rymlig 5:a endast ett stenkast från Jakobsbergs !

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Vibblabyvägen 10, 2 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Välkommen till en rymlig 5:a endast ett stenkast från Pendeltåg, övriga kommunikationer och Jakobsberg C samtidigt som bostaden är belägen med ett lugnt läge mot föreningens innergård. Välplanerade 119 kvm fördelat på 4 sovrum, luftigt vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök med matdel, 2 wc/duschrum, tvättavdelning, klädkammare och en inglasad balkong. Här bor du i ett trivsamt bostadsområde med närhet till både lekparker, skolor och trevliga grönområdet. Bostaden ligger på vån 3 med hiss och är perfekt för barn eller -tonårsfamiljen! Varmt välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 8,455 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea119 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer78
Byggår1968/69
Driftskostnad591 kr/månad

Bilder

Sällskapsdel med stora gavelfönster

Sällskapsdel

Hall med förvaring

Entrén

Kök med matplats

Köket

Kök med matplats

Rymligt och elegant duschrum

Duschrum

Duschrum

Rymligt sovrum

Ett av sovrummen

Ett av sovrummen

Ett av sovrummen

Baksida

Gästwc

Tvättavdelning

Inglasad balkong med vy mot föreningens innergård

Hus och omgivningar

Jakobsberg

Höstmorgon vid Säbysjön

Höstmorgon vid Säbysjön

Görvälnsbadet

Badvik vid Görvälns slott

Servering vid Görvälnsbadet

Görvälns slott

Bussterminalen Jakobsberg

Järvafältet

Säby gård

Promenadstråk på järvafältet

Stockholm Quality Outlet

Järfälla aktivitetscenter - tennisbanor

Ishallen i Jakobsberg

Ridstall vid Säby gård

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall, centralt belägen i bostadens mitt. Här finns plats för större garderobslösning, avhängning och skoställ. Samt ytterligare förvaring i den rymliga klädkammaren i anslutning från hallen. Ekparkett med vitmålade väggar

Vardagsrum:
Lugnt beläget vardagsrum mot föreningens gård. Trevliga ljusinsläpp från breda fönsterpartier som skapar ett härligt ljus in till bostaden. Här ryms både matsalsdel samt även soffgrupp, tv, tv-bänk, byrå eller annat möblemang. Vardagsrummet pryds med ekparkett och vitmålade väggar

Kök:
Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och förvaring i både skåp och lådor. Ljusa kökssnickerier med kakel i en beige kulör som följs med ovanför arbetsbänken. Maskinell utrustning: Kyl och Frys (Cylinda), Micro (Whirlpool), Ugn (Cylinda), spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Matplats för ca 4-6 personer ryms invid fönstret. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 1:
Master bedroom med ingång från vardagsrummet samt även utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och annat möblemang. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 2:
Från hallen finner du detta sovrum med ett lugnt läge mot föreningens gård. Plats för säng, sängbord, skrivbord och garderober. Ekparkett med vitmålade väggar.

Sovrum 3:
I anslutning från köket ligger Sovrum 3, Det är inrett med 2 garderober och finns plats för säng, sängbord och ytterligare möblemang. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 4:
I anslutning från andra sidan köket ligger detta sovrum med 2 inbyggda garderober och plats för dubbelsäng om så önskas, sängbord och skrivbord. Ekparkett med vitmålade väggar

Wc/Dusch:
Kaklat duschrum med ljus terrakottafärgat klinker med vitt kakel på väggarna med dekorativ bård. Stor kommod med gott om förvaring och spegel ovan med belysning. Rymlig dusch med två duschdörrar samt wc-stol, handdukshängare och vädringsfönster.

Gäst Wc:
Med ingång från hallen ligger gäst-wc inredd med ekparkett och gulmålade väggar. Wc-stol, handfat med vitt kakel ovan och spegel

Tvättavdelning:
Med en egen tvättavdelning i en lägenhet blir det nästan kul att tvätta i detta rum. Här finns TM, TT, förvaringsskåp, avlastningsytor där du enkelt kan vika din tvätt och vattenho med skåp under. Klinkergolv med ljust målade väggar.


Balkongen:
Inglasad balkong i syd/väst- läge med vy mot föreningens gård. Perfekt extrarum där hela familjen får plats i en loungegrupp.


ÖVRIGT:
- Förråd ingår till bostaden, beläget på källarplan
- Cykel/Barnvagnsrum i lägenhetens port
- Tvättstuga i lägenhetens port
- Fiber indraget, Stockholm stadsnät, separat abonnemang som bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
- Garageplats ca 600kr/mån. P-plats utomhus ca 195 kr/mån

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
5 rum
Boarea
119 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 8,455 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 7,086 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,400
Försäkring
SEK 1,686
Beräknat antal personer
6
Andel i föreningen
0.71535 %
Andel av årsavgiften
0.85446 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
5-våningshus med hiss
Byggnadsår
1968/69
Energideklaration
Utförd 12/17/2008
Energiprestanda
164 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Fågelsången i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök.

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se
Tv och bredband
Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.
Parkering
Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik.
Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se
Renoveringar
Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage utfördes med start under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Slutfört våren 2018.
Kommande renoveringar:
Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22
Ekonomi
Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % 2018-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Jakobsberg Järfälla

Vibblabyvägen 10, 2 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg