190
MED0E67DF66BBFE420389FFAF24074CF384

Högt upp i huset med balkong likt en terrass utan tak!

Såld!

Barkarbystaden, Järfälla

Parkvägen 9, 3 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,330,000

Ansvarig mäklare

Dags att flytta hemifrån? Här finns en nyproducerad bostad i Kvarter10 med möjlighet till omgående inflytt. Du bor ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer men endast ca 20 min från Sthlm C! Lägenheten har fina ljusinsläpp och balkong med himlen som närmsta granne.

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst har passerat och beräknas tas i bruk 2026.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,005 Inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea56 kvm
LägenhetsnummerD-1303
Byggår2017
Driftskostnad405 kr/månad

Bilder

Öppna ytor

Köket

Sovrum med gott om förvaring

Duschrum med kombimaskin

Fasadbild

Detaljbild

Köket

Rum för familj och vänner

Öppen sällskapsdel med utgång till balkongen

Rum för avkoppling

Sovrum

Hall/Entré

Hall/Entré

Förråd/klädkammare på ca 3 kvm

Innergård

Innergård

Bofakta

Säbysjön

Underbara strövområden på Järvafältet

Promenadstråk på Järvafältet

En av flera grillplatser på Järvafältet

Utbudet på Järvafältet

Säby gård

Café vid Säby Gård

Lasse Maja

Waldorf förskola Säby gård

Utemiljö vid Herrestaskolan

Stora torget i Barkarbystaden

Den nya parken i Barkarbystaden

Den nya parken i Barkarbystaden

Stockholm Quality Outlet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Kvarter 10-Vackert och tidlöst med hög kvalité. Inredningen är utvald med fokus på att skapa en tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna möbler och vackra ting skapa ett unikt och trivsamt hem. Bostaden har idag en mattlackad lamellparkett i ek och vitmålade väggar så att du själv skall kunna sätta din egen prägel med färg och tapetval. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

KÖK
Kökssnickerier från Vedum i modern design med släta vita luckor, bänkskiva i laminat med stänkskydd i kakel. Självklart finns det gott om skåp och lådor för bästa förvaring och i diskbänksskåp monteras en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Designad fläktkåpa från Franke och samtliga vitvaror från Siemens, i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Se Bofaktablad/planritning för utvalda vitvaror samt placering utav dem. Infällda spotlights under överskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning såsom matlagning och stunder då en mer dämpad belysning önskas under kvällarna framför tv:n eller när middagen är serverad. Ett praktiskt och bra kök som erbjuder det mesta man kan önska sig med en modern standard och där förvaringen maximerats samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom avfallskvarnen.

DUSCH/BADRUM
Helkaklat i stilrent vitt och ljust grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp och kommod med lådor erbjuder god förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för t.ex. hårfön eller plattång. En duschhörna med raka och vikbara dörrar av glas maximerar funktion och rymd i badrummet. Kombimaskin finns att tillgå med både tvätt och torkfunktion.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med matplats och kök, plats för tv-/sällskapshörna.

SOVRUM
Plats för dubbelsäng samt sängbord, flertalet garderober längs med helvägg samt städskåp.

BALKONG
Med utgång från matplatsen erbjuds en möblerbar balkong om ca 11kvm med vy mot innergården.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I denna bostad är förrådet beläget i bostaden och kan med fördel även användas som klädkammare med dess belägenhet i hallen.

HALL
Hatthylla för klädavhängning, plats för byrå och mindre sittmöbel.

ÖVRIGT
- Se bofaktablad för mer exakta mått på samtliga av bostadens rum likväl som utförande i kök och badrum.
- Förråd finns att tillgå och är placerad i bostaden.
- Gemensam tvättstuga finns inte utan vardera bostad har sin egna tvättdel i badrummet.
- Gemensam grönskande innergård, cykelförvaring, barnvagnsförråd samt garage beläget under delar av gården.
- Promenadavstånd till pendeltågsstationen Barkarby samt till all tänkbar service.

INFORMATION
Bostadens specifika material-/utrustningsval finns som bilaga under fliken "viktiga dokument"
I ekonomiska planen anges fastighetens byggnadssätt, lägenheternas grundstandard avseende ex. ytskikt samt en mer detaljerad beskrivning av föreningen.
Antal rum
2 rum
Boarea
56 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,005 Inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)
Driftskostnad
SEK 4,862 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,132
VA
SEK 1,730
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Baserad på schablon från ekonomisk plan
Andel av årsavgiften
0.9632 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flervåningshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Stenfalken
Om föreningen
Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret delas in i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Stenfalken omfattar 83 lägenheter, delar garage med Sparvhöken och disponerar ca 44 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.
Antal lägenheter
83
Parkering
Parkona är ansvarig för p-platser och kontaktas via deras hemsida: http://www.parkona.se. Garagekostnad 900 kr/mån. För närvarande står 25 st i kö för p-plats i garaget // Uppdaterat 2019-09-26

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Parkvägen 9, 3 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg