190
MED6EC8805A0B474249B185B0199E2D7FD7

2-plans villa med lättskött tomt

Såld!

Jakobsberg - Polhem, Järfälla

Östanvägen 3


Såld!
Slutpris: SEK 5,150,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat. Besiktningsprotokoll finns att tillgå under rubriken "Viktiga dokument".

Nu finns detta Myresjöhus till salu i Jakobsberg - Polhem, byggt år 2002! Denna 2-plans villa om 150 kvm erbjuder en fantastisk trädgårdstomt med solexponering från morgon till kväll på de olika sällskapsytorna runtomkring huset. Vidare erbjuds öppen planlösning på entréplan mellan kök med matplats, vardagsrum och läshörna, TV-/allrum på övervåningen, 2 helkaklade wc-/duschrum varav en med ångbastu, 3 sovrum, 2 klädkammare och tvättrum. På hela entréplan finns vattenburen golvvärme och enhetligt parkettgolv på båda våningarna, goda möjligheter finns för fler sovrum vid behov. Fiber finns installerat. Cykelförråd och trädgårdsförråd i anslutning till carport samt bilplats på uppfarten. Nära till dagis, skolor, Järvafältet och Mälaren. Buss till centrum och p-tåg.

Välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Polhem är det cykelavstånd till både Kallhäll och Jakobsberg pendeltågsstation. Nya- & utbyggda pendeltågsstationer med färd till Stockholms city på ca 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationerna. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

Områdets belägenhet gör att du kan välja mellan både Kallhäll och Jakobsberg centrum där stort service- och butiksutbud erbjuds. Med endast några minuters bilväg nås även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea, ICA Maxi, Stockholm Quality Outlet med mera.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea150 kvm
Biarea10 kvm
Tomtarea390 kvm
Byggår2002
Driftskostnad2,830 kr/månad

Bilder

Välkommen till Östanvägen 3!

Trevlig trädgård...

med flera sällskapsytor

Läsrum (går även att göra om till sovrum)

Matplats

Kök

Öppen planlösning med trappa i massiv ek

Ljust vardagsrum...

med många fönster

Kontor/Klädkammare

WC/duschrum entréplan

WC/duschrum övre plan

Allrum

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Master bedroom

Master bedroom

Tvättrum

Ljust hus med härligt ljusinsläpp från alla väderstreck

Entré/Hall med golvvärme

Fastighetskarta

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
150 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
10 kvm
Allmän interiörbeskrivning
I huset ligger enhetligt parkettgolv i samtliga rum där inget annat anges. Samtliga fönsterbrädor består av vit marmor.
Entré/Hall
Rymlig och välkomnande hall med praktiskt vitt klinker på golvet och blågråa väggar. Förvaring finns dubbelgarderob som lämnas kvar till nya ägaren.
Klädkommare/Kontor
Till höger om hallen finns detta rum som idag används som ett litet kontor samt städskåp och klädförvaring bakom ett skynke.
Vardagsrum
Öppen planlösning mellan vardagsrum, läsrum och kök med en trappa i mitten av ek (tillval) till övervåningen. Fantastisk ljusinsläpp från tre olika väderstreck genom de fina fönsterna. Plats för soffgrupp och TV-hörna samt med en rejäl bokhylla i läsrummet som även går utmärkt att göra om till sovrum. Vita väggar med blågrå fondvägg i vardagsrum samt läsrum.
Kök
Ljust Myresjö kök med vit köksinredning (2013) och blått kakel ovanför bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av spis (Husqvarna 2013), kyl och frys (Husqvarna 2013), samt diskmaskin (Miele 2010). Vid matplatsen finns det plats för ett stort bord och här finns även anslutning till ena uteplatsen. Vita väggar och spotlights i taket.
WC-/Duschrum
Anslutning från hallen till detta helkaklade duschrum med vitt klinker på golvet och vitt respektive blått kakel på väggarna. Utrustat med handfat, spegel med belysning, duschhörna med skjutbara glasdörrar och vägghängd wc. Spotlights i taket och fönster finns.
Tvättrum
Praktiskt rum med ljusgrått klinker och vit vävtapet på väggarna. Här finns arbetsyta på bänk och en tvättho samt tvättmaskin (2009) och torktumlare (2011) från Cylinda. Här finns frånluftsvärmepumpen av märket Nibe.
Allrum
Härligt allrum i husets mitt med fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för soffa och TV-hörna. Vita väggar och blågrå fondvägg. Vidare finns möjligheter att göra om till fler sovrum vid behov.
Här finns lucka till vinden.
WC-/Duschrum
Helkaklat i vitt respektive grönt kakel och klinker med grön bård i mitten av väggarna. Vid uppförandet av huset lät nuvarande ägare att lägga till golvvärme (el). Utrustat med handfat med kommod (2013), spegel, wc och dusch med ångbastu-funktion (Tylö 2006) samt fönster.
Sovrum 1
Bra storlek med plats för säng och två garderober som lämnas kvar till nya ägaren. Vitmålade väggar.
Sovrum 2
Plats för säng och mindre bord samt två garderober som lämnas kvar till nya ägaren. Vitmålade väggar.
Sovrum 3/ Master bedroom
Stort med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob med skjutdörrar. Väggarna är målade i trendig blågrönt.
VIKTIG INFORMATION
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme/ radiatorer
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 1/15/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä (målad 2018)
Fönster
2+1-glas isolerfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Polhem 1:176
Övrigt
Stenlagd uteplats med insynsskydd i form av växtlighet finns belägen i härligt söderläge med sol under stora delar av dagen. Mot baksidan av huset finns en svalare uteplats i västläge med kvällssol.

Uppvärmningen sker med hjälp av en frånluftsvärmepump av märket Nibe, belägen i tvättstugan, som återvinner värme från frånluften i huset. Hela entréplan värms upp via vattenburen golvvärme samt via elradiatorer och elektrisk golvvärme i WC-/Duschrum på övervåningen.

Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsvarsförsäkrat av säljaren mot dolda fel.

TV-leverantör genom Viasat. Fiber 100 Mbit.

Fastigheten ingår i en samfällighetsförening, Polhem GA:3. I gemensamhetsanläggningen ingår skötsel av grönområde med lekplats, gästparkering, miljöbod med trädgårdsredskap och kabel-tv anläggning via ComHem. Delägande fastigheter är Polhem 1:141-1:178. Kostnad för detta läser du under driftkostnader.

Renoveringar:
2018 - Målning av träfasad
2018 - Målning av sovrum 1 & 2, samt tvättrum
2014 - Byte av innerdörrar
2014 - Byte av shuntar för golvvärme/radiatorer
2013 - Installation av fiber
2013 - Byte av handfat badrum övre plan
2013 - Omlackering av köksinredning
2013 - Ny kyl, frys & spis
2011 - Ny torktumlare
2010 - Ny diskmaskin
2009 - Ny tvättmaskin
2006 - Installation av Tylö bastu (ångbastu)
Övriga byggnader
Carport med trädgårdsförråd och cykelbod finns intill huset. Här finns plats för en bil under carport samt ytterligare en bil på uppfarten.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 33,960 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
VA
SEK 1,300
Väg, samf
SEK 1,860
Försäkring
SEK 7,800
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Samfällighetsavgift betalas fyra gånger om året med 465 kr.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,073,000
Byggnadsvärde
SEK 2,645,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,960,000
Tomt
Areal
390 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomten erbjuder fina gräsytor med karismatisk sten- och grusläggning i trädgården. Här kan man njuta av solen från tidig eftermiddag fram till kvällstid.
Planbestämmelser
Stormvägen
Detaljplan, beslutad
Datum: 1999-05-03
Genomförande: Början 1999-06-04 slut 2014-06-03
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Polhem GA:3

Karta

Jakobsberg - Polhem Järfälla

Östanvägen 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg