190
MED4C333CC8F5C44B1EACF14BFDF3C3E465

Perfekt första boende i populärt område - gångavstånd till pendel!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Kvarnvägen 8


Såld!
Slutpris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Optimalt planerad 1a om 40 kvm med gångavstånd till pendeltåg och Jakobsberg C! Fantastisk ljus gavellägenhet utan insyn i ett lugnt och populärt bostadsområde. Helkaklat ljust badrum och genomgående fint trägolv med vitmålade väggar i hela bostaden. Perfekt som första bostad, för student eller pendlare! Här får du plats med allt du behöver såsom säng, matplats och sällskapsdel. Centralt belägen och som enkelt tar dig till Stockholm Central på 19 minuter med pendeltåget. Denna ljusa gavellägenhet utan insyn kan nu bli din!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,326 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea40 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer126/1303

Bilder

Fantastiskt ljust allrum i gavel med goda sällskapsytor

Vardagsrum med sovdel

Ljust kök med fönster och trevlig matplats

Helkaklat badrum

Hall med goda förvaringsmöjligheter

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående trägolv och vitmålade väggar i lägenheten

Hall:
Välkomnande, rymlig hall med avhängning och 3 garderober för ytterligare förvaring samt städskåp.

Vardagsrum/Sovdel:
Lugnt beläget rum i vinkel med generösa ljusinsläpp utan insyn. Trivsamt sällskapsrum med plats för soffa, soffbord, tv och tv-bänk samt även gott om plats för säng och sängbord.

Kök:
Optimalt planerat kök för att vara en 1a, gott om förvaring i skåp och god arbetsyta. Vita luckor/skåp med handtag i krom, rostfri diskbänk med dubbelho och vitt kakel ovan med belysning under skåpen. Det finns är plats för matgrupp om ca 3 personer i köket. Maskinell utrustning: Spis från Electrolux, Kombinerad Kyl/Frys från Beko.

Badrum:
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Handfat, skåp med spegel, wc, badkar och vädringsfönster.

ÖVRIGT:
- Tvättstugor finns på entréplanen i höghusen A-C samt källaren på hus H.
- Fiber indraget 2014
- Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.
- P-platser, sep. kö. kontakta HSB.
- Förråd tillhörande lägenheten finns på källarplan


VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström, se uppgifter på första sidan i beskrivningen.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
1 rum
Boarea
40 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 2,326 inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Andel i föreningen
0.20517 %
Andel av årsavgiften
0.20517 %
Reparationsfond
SEK 705
Tillträde
Omg. inflyttning möjlig
Byggnad
Byggnadstyp
8-våningshus med hiss
Energideklaration
Utförd 1/21/2011
Energiprestanda
183 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB brf Kvarnen i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.
Tv och bredband
Fibernät installerades 2014 med sk. öppen fiber. Beställ via bredbandswebben.se
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.
Parkering
ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm
Renoveringar
Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017, industriteknik används.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare 8-18år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Pågående: Balkongerna behöver på sikt renoveras, projekt och utredning pågår.
Ekonomi
Månadsavgiften höjs med 5% den 1 januari 2020.
Övrigt
Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Kvarnvägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg