MED7AB24035193942AEBA1637B4B3CAC414

Kungsbalkong på 27 kvm!

Liljeholmen Centrum, STOCKHOLM

Liljeholmsvägen 32


Utgångspris: SEK 4,195,000

Ansvarig mäklare

Visningar

9
August | Sunday
Kl 12:00 - 13:00
10
August | Monday
Kl 18:00 - 18:30

Unik lägenhet i perfekt läge!
Varmt välkomna till föreningens största 2:a på 62 kvm högst upp i huset, helt insynsskyddad. En enastående lägenhet med underbar kungsbalkong om hela 27 kvm med sjöglimt. Från balkongen har du milsvid utsikt med en panoramavy över klassiska landmärken som Högalidskyrkan, Stockholms stadshus och Globen.

Bostaden har endast haft en ägare sedan första inflytt och är i mycket bra skick. Lägenheten har en takhöjd på 2,70m och stora fönsterpartier från golv till tak i två väderstreck som ger ett fantastiskt naturligt ljus.

Rymligt fullt utrustat kök med kyl, frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn. En drygt 6m lång köksbänk ger bra möjligheter för all sorts matlagning. Mycket bra förvaringsmöjligheter i väggskåp och kökslådor.

Tack vare den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas det fantastiska sociala ytor. Det ryms ett stort matbord med plats för 6-10 personer utan att det behövs tumma på utrymmet i vardagsrummet.
Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med en utsikt som verkligen ger stadskänsla.

Luftigt sovrum med en harmonisk vy av himmeln genom de stora fönsterpartierna. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och annat möblemang. Det finns också en mindre inbyggd garderob samt en garderobsvägg med spegeldörr.

Badrummet är helkaklat och håller hög standard med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Föreningen är stabil med en god ekonomi.
Närhet till kommunikationer, serviceutbud och naturområden så som Mälaren och Trekanten.

Möjlig att göra till en 3:a om så önskas, se alternativ planlösning.

I föreningen har du tillgång till både utomhuspool och lounge på gården.

Helt enkelt ett perfekt boende för de som vill ha det bästa!

Varmt välkomna på visning!

Om området

Liljeholmen har de senaste ca 15 åren genomgått en mycket stor omvandling. En ny stadsdel håller på att växa fram med promenadavstånd från innerstaden.
Vid Liljeholmstorget finns en galleria med ca 100 butiker. Även runt torget finns en rad butiker och serveringar.
Närheten till innerstaden är ett faktum. På gångavstånd över Liljeholmsbron ligger Hornstull och även på den nya Årstabron går eller cyklar man till Södermalm. Ändå ligger Liljeholmen i direkt närhet till vatten, natur och rekreation. I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad vid b la Trekanten eller Tantolunden. Inpå knuten finns den populära Fruktparken och Blomsterdalen som är ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser. Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.

Kommunikation

Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik med tunnelbana, tvärbana och bussterminal och Arlandabuss. Ett stort antal bussar utgår från en modern terminal under torget. Tvärbanan går mellan Sickla Udde och Alvik och en utbyggnad till Sundbyberg och Solna pågår, På kort avstånd finns även Årstabergs pendeltågstation. Liljeholmsbron ger även en smidig gång och cykelväg till Södermalm. Till Hornstull och Tantolunden går man på 8-10 minuter.

Ett stenkast bort från lägenheten finner du all tänkbar service som bland annat matvarubutik, restauranger och Liljeholmskajen med utsikt över vackra Tantolunden.

Med bil är man snabbt ute på Årstalänken och E4:an.

Närservice

Vid liljeholmstorget finns ett köpcentrum med massor utav service utbud.

Parkering

I källarvåningen finns en garageanläggning i två plan. Föreningen har anlitat Q-park för hanteringen av platserna kundtjänst 0771-969000.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,097 inkl värme, VA & Bredband (obligatoriskt tillägg på 210 kr)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning9 (hiss finns)
LägenhetsnummerT4-1902
Byggår2016
Driftskostnad367 kr/månad

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL
Välkomnande hall med hatthylla och ytor för avhängning och ev. skohylla samt en grund garderob. Fina vitlaserade ekparkettgolv med målade väggar.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum som har vitt kakel på väggarna och mörkt klinker golv. Badrummet är välutrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med överskåp, golvvärme, dusch med duschväggar, handfat med kommod och spegel.

SOVRUM
Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Förvaring via garderobsvägg och inbyggd garderob. Vitlaserade ekparkettgolv, målade väggar varav en fondvägg.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum som har en halvöppen planlösning mot kök. Här får det plats med soffgrupp, tv-bänk, bokhyllor samt en mysig läshörna. Vitlaserade ekparkettgolv med målade väggar.

KÖK
Snyggt kök som har ljusa köksluckor och ljust stänkskydd ovan diskbänk i mörkt laminat. Extremt goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor via den stora bänkskivan. Köket är välutrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och integrerad diskmaskin.
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Areakälla
Föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
9 av 9, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Högst upp i huset.
Pris
SEK 4,195,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,097 inkl värme, VA & Bredband (obligatoriskt tillägg på 210 kr)
Driftskostnad
SEK 4,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,900
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Som boende har man tillgång till utomhuspool och lounge på gården, garage i källaren, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsrum samt grovsoprum.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV & Internet
Föreningen har tecknat ett mycket förmånligt gruppavtal med ComHem och har en av marknadens snabbaste bredband. Fiberanslutning med Bredband 1 000/1 000 (500-1000 Mbit/s), TV digitalt startutbud och Telefoni Bas. Obligatorisk kostnad tillkommer om 210 kr/mån (ord pris 899 kr/mån). Möjlighet att teckna tilläggsavtal för flera kanaler.
Förening
Namn
Brf Rosteriet
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Rosteriet ligger i Liljeholmen och består av en nyproduktionsbyggnad som stod inflyttningsklar 2016-2017. Föreningen äger marken med en flerbostadshus i ett kvarter om 225 lägenheter i varierande storlek från kompakta ettor till stadsradhus och etagelägenheter. Byggnaden har som högst 12 våningar (plan -2 till 9) och sex trapphus. Utöver bostäder inrymmer Rosteriet kommersiella lokaler vilket ger goda intäkter till föreningens kassa. De kommersiella lokalerna är placerade i fastighetens bottenplan belägna mot Liljeholmsvägen, en slags förlängning av Liljeholmstorget.
Tv och bredband
Föreningen har tecknat ett mycket förmånligt gruppavtal med ComHem och har en av marknadens snabbaste bredband. Fiberanslutning med Bredband 1 000/1 000 (500-1000 Mbit/s), TV digitalt startutbud och Telefoni Bas. Obligatorisk kostnad tillkommer om 210 kr/mån (ord pris 899 kr/mån). Möjlighet att teckna tilläggsavtal för flera kanaler.
Parkering
Föreningen har 102 garageplatser, lediga platser finns. Dessa kostar 1800 kr/mån eller 2100 kr/mån för elbilar (+elförbrukning). Bokningsförfrågan görs på Q-Parks hemsida.
Renoveringar
Inga planerade renoveringar. Däremot har föreningen röstat igenom på senaste årsstämman att utöka grönskan på innergården, föreningen har tagit in offerter. Det är även en planerad upphandling om solceller är på gång.
Övrigt
Elförbrukningen mäts individuellt per lägenhet och tillkommer på faktura tillsammans med avgiften (1.25 kr/KWh). Föreningen har ett gruppavtal med Vattenfall för elhandel och Ellevio för elnät. Därmed behöver ingen boende teckna eget elavtal.

Poolen som ligger på den gemensamma gården får enbart nyttjas av bostadsrättsföreningarnas medlemmar och deras familjer. Av säkerhetsskäl avgränsas poolområdet med ett ca 1,1 meter högt räcke med låsbar grind. Runt poolen blir det en träterrass samt stenbeläggning. Poolen kommer att vara öppen under ca 4 månader per år. Övriga gårdsytor iordningsställs med gräsmatta, gångytor, blommor, träd samt buskar.

Karta

Liljeholmen Centrum STOCKHOLM

Liljeholmsvägen 32

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg