190

Aspudden, Hägersten

Schlytersvägen 64


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna fina och välplanerade etta med allt du behöver!

Lägenheten är belägen högt upp i huset och gavelläget skapar ett fint ljusinsläpp.

Här bor ni knappt 100 meter från Aspuddens T-bana och nära till matvarubutiker, caféer, restauranger, Mälaren och Vinterviken.

Bostaden är väldisponerad och har låg avgift. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och säng. Modernt kök, där även originaldetaljer bevarats, med matplats för 2-4 personer. Helkaklat renoverat badrum med golvvärme.

Kontakta mäklaren för mer information.

Planeras att säljas under våren.

Om området

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Närservice

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,940
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea33 kvm
Lägenhetsnummer 00014

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
33 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 1,940
Andel i föreningen
2.6364 %
Andel av årsavgiften
2.63741 %
Byggnad
Förening
Namn
Brf Gärdsmygen 2o7
Om föreningen
BRF Gärdsmygen 2o7 bildades 1983 och omfattas av två fastigheter, Erik Segersälls väg 13 och Schlytersvägen 64 byggda 1938. Totalt finns 35 lägenheter, varav en upplåts som hyresrätt. Föreningen äger marken.

Föreningen har en vacker grönskande innergård med planteringar, utemöbler och grillmöjligheter. Cykelparkering finns på innergården för föreningens medlemmar. Alla föreningsmedlemmar har tillgång till bastu med tillhörande relaxrum samt ett hobbyrum för måleri och snickeri.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
35
Parkering
Föreningen har fem parkeringsplatser till sitt förfogande. I dagsläget råder separat kö.
Renoveringar
1994 Stambyte
2001 Byte av el-stigar
2008 Renovering av fönster
2015 Stamspolning
2015 Radonmätning
2016 Renovering tvättstuga
2016 Översyn fjärrvärme
2016 Renovering av föreningslokal
2017 Rensning ventilationskanaler
2017 OVK
2017 Besiktning tak
2017 Målning skorstenar
2019 Fasadrenovering
2019 Målning fönster
2020 Omläggning av tak
Ekonomi
Väldigt god ekonomi med låg skuldsättning. Avgifterna kommer inte att förändras inom en närliggande framtid.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger fastigheterna.
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448
Kontaktperson
Gunnar Stålklint

Karta

Aspudden Hägersten

Schlytersvägen 64

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg