190

Fruängen, Hägersten

Ada Nilssons gata 19


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkomna till en av områdets absolut bästa gavel 3:a som ligger i ett fritt och högt läge med genomgående ljusa och moderna färg/materialval. Här erbjuds en stor och härlig balkong med en milsvid utsikt som är svårslagen! Lägenheten disponerar två stora sovrum, ett socialt och ljust kök med plats för större köksbord samt ett fräscht badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Rikligt med ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i det höga fria läget (våning 9). Fantastiska sociala ytor tack vare den öppna planlösningen!

Anmäl intresse för mer information samt för intresseanmälan.

Om området

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Wärdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm.

Kommunikation

Kort promenad till Fruängens centrum med T-bana och bussar.

Närservice

Promenad avstånd till Fruängen Centrum med all sorts service.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,970 inkl värme, VA, kabel-tv & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74 kvm
Våning9 (hiss finns)
Byggår2007
Driftskostnad467 kr/månad

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden presenteras i följande ordning

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Förvaring via två garderober och en stor klädkammare. Säkerhetsdörr. Ljust klinkergolv i kombination med ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust kakel och grått klinkergolv. Bra förvaring via överskåp. Badrummet är utrustat med badkar, WC, tvättmaskin, torktumlare och spegelskåp.

Vardagsrum
Fantastiska sociala ytor mellan kök och vardagsrum tack vare den öppna planlösningen. Otroligt bra ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utgång till en underbar balkong med milsvid utsikt. Ekparkettgolv med vitmålade väggar.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med en fantastisk utsikt ut över Fruängen. Bra förvaring via två garderober. Ekparkettgolv med vitmålade väggar.

Sovrum 2
Stort sovrum där det får plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Förvaring via tre garderober. Ekparkettgolv med vitmålade väggar.

Kök
Fräscht och ljust kök med vita skåpsluckor och mörkt kakel ovan diskbänk i rostfritt material. Bra arbetsytor och förvaring. Här får du plats med matgrupp för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt.
Antal rum
3 rum
Boarea
74 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
9 av 10, hiss finns
Avgift
SEK 3,970 inkl värme, VA, kabel-tv & bredband
Driftskostnad
SEK 5,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,300
Försäkring
SEK 2,300
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.06567 %
Andel av årsavgiften
1.06567 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft
Energideklaration
Utförd. 11/7/2011
Energiprestanda
139 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Snöplogen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen bildades 2007 och består av 110 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 2st 1RoK, 73st 2RoK, 27st 3RoK och 8st 4RoK.

Det finns en gemensam grovtvättstuga i garageplan som kan bokas alla dagar. Utrymmen för cykel-, rullstols- och barnvagnsförvaring, soprum samt städ finns i entréplan.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.
Varje lägenhet har egen elmätare som läses av med fjärravläsning. Hushållselen betalas av den boende.

Parkering finns i garage (600 kr/mån) eller utomhus (250 kr/mån). Det kan vara kö till både garaget och p-platserna. Intresseanmälan görs till föreningens förvaltare. Gratis parkering på gatorna i området

Det är Telia som är leverantör av bredbandstelefoni, internet och kabel-TV som ingår i avgiften. Vill man utöka sitt utbud ringer man till Telia eller går in på deras hemsida.

Föreningen har en trevlig utegård med belysning, gångar, planteringar och lekplatser.

Förvaltarna för föreningen är riksbyggen.
läs mer på deras hemsida: www.brfsnoplogen.se

Inga avgiftsändringar planerade.
Antal lägenheter
110
Tv och bredband
Föreningen har Telia som leverantör av bredbandstelefoni, internet och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen ingår i Muffens samfällighetsförening för garage- och uteparkeringsplatser. Det är företaget DKR AB som sköter köhanteringen och anvisning av parkeringsplatser både i garaget och utomhus.
Platserna hyrs ut för ca 600:- reps. 250:- /månad.
Renoveringar
Gjorda Renoveringar:

Tvättstugeutrustning
Byte armaturer
Ventilation
Markytor

Planerade underhåll (Enligt underhållsplan)

Byte/underhåll hisslinor - 2018
Målning trapphus - 2020
Stamspolning - 2021
Målning takplåt och detaljer - 2023
Byte av tvättutrustning - 2023
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,185

Karta

Fruängen Hägersten

Ada Nilssons gata 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg