190
MEDBA1424F4C1CB43A8950584CD1C67D466

Familjevillan med utrymme

Såld!

Skillingaryd, Skillingaryd


Såld!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Huset som är uppfört och omhändertaget med både omsorg och kunskap av nuvarande ägare, tillika byggmästaren själv, finns nu till försäljning på Åkersvägen 14 i Skillingaryd. Huset om hela 6 r.o.k har varit bostad åt en och samma familj sedan det stod inflyttningsklart år 1959 och en väl tilltagen tomt breder ut sig på husets västersida. Under årens gång har ett takkupa på ovanvåningen byggts till, ett dubbelgarage med genomgång in till källaren kompletterat huset och en stor och blomstrande rododendronbuske vuxit till sig. Viss renovering har vidtagits med noggrannhet men vissa originaldetaljer finns fortfarande kvar såsom fönsterbrädor i marmor samt fiskbensparkett i ek som ger en exklusiv känsla i matsal och vardagsrum.

På entréplan knyter en hall ihop våningsplanets alla rum och genom kök och sällskapsytorna bildas en trevlig rundgång. Här finns även ett sovrum samt en WC. Uterummet ansluter sig till detta plan och här kan njutas av kvällssolen utan direkt insyn då den stora tomten angränsar till en kulle med björkar och buskar. På ovanvåningen finns de privata ytorna såsom ytterligare två sovrum, ett allrum med burspråk, en WC samt garderober. Utöver dessa våningar finns dessutom källarplanet med bl.a. tvättstuga, bastu, sällskapsrum, förvaringsrum, redskapsbod och en anslutning till garaget utan att behöva gå ut.

I närområdet finns friluftsområde med elljusspår samt skog- och strövområden. Sammantaget ett optimalt boende för dem som önskar en välskött bostad och ett bekvämt boende i familjära kvarter endast ett stenkast från förskolor, skolor, kommunikationer och all tänkbar service. Välkomna att uppleva alla bostadens delar och området på plats!

Om området

Familjevänliga kvarter precis i anknytning till förskola och skola.

Kommunikation

Goda kommunikationer till Värnamo och Jönköping med både buss och tåg.

Närservice

Butiker, mataffär och övrig service finns i Skillingaryds centrum. Förskolor och skolor finns i området.

Parkering

Garageplats och parkeringsplats på uppfart framför garaget.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea139 kvm
Tomtarea1,363 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg