190
MED94A93E2FD0EE477AACA2A2678DBA37DF

Såld!

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 37 C


Såld!
Slutpris: SEK 1,730,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till den här trevliga och välplanerade och marklägenheten i Luthagen! Lägenheten har stort vardagsrum med separat sovalkov, kök med matplats, badrum med möjlighet till tvättmaskin och inte minst en stor uteplats i sydväst läge mot innergården. Bredband ingår i månadsavgiften!

Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare sovalkoven och ljust p.g.a. det stora fönsterpartiet. Från vardagsrummet nås uteplatsen som ligger i ostört och lummigt läge mot föreningens gemensamma innergård. Köket erbjuder bra förvaring bakom ljusa skåpsluckor och är utrustat med bl.a. diskmaskin. I köket ryms en stor matplats. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Praktisk hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en väl tilltagen klädkammare och en separat garderob.

Stabil och välskött förening med god ekonomi. Solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har tecknat ett gemensamt el-avtal vilket sänker kostnaderna för elen, debiteras på månadsavin efter förbrukning.
Eftertraktat läge med kort promenad till bl.a. Ekonomikum. Cykel- och promenadavstånd till centrum, tågstationen och studentnationerna. I närområdet finns också flera restauranger, mataffärer och busshållplats med goda förbindelser.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Luthagen ligger i Uppsalas västra del utanför den omedelbara stadskärnan. Området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet, stadskärnan såväl som till Stabbyskogen. Denna skog lämpar sig utmärkt för både rekreation samt motion. Det finns även fina promenadstråk utmed Fyrisån.

Stabby backe och Stabbyskogen är en av stadens oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur alldeles intill stadens bebyggelse. De större gångvägarna och en grillplats är anpassade för funktionshindrade. Dessutom finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn. För den som vill löpträna finns det även en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar passerar genom området. Från Ekonomikum går stads- och regionbussar.

Närservice

I området finns flera matbutiker och i bortre änden ett nybyggt torg med bl.a. apotek och gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby-, Brune-, Kims- och Barnbitens förskola. Grundskolor är: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiundaskolan (5-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedralskolan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,634 inkl. värme, vatten, tvättstuga, kabel-tv och internet
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea47.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer17/1001
Byggår1964
Driftskostnad180 kr/månad

Bilder

Välkommen till Ringgatan 37 C!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig hall med ljust laminatgolv och väggarna pryds av en blommig tapet. Bra förvaringsmöjligheter i form av garderober samt hatthylla.

SOVDEL
Mysigt sovrum med ljust rosa väggar, plats finns för dubbelsäng och sängbord.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med ljusrosa väggar och golv. Stort ljusinsläpp från fönster och dörr som leder ut till lägenhetens härliga uteplats.

KÖK
Ett välutrustat kök för den som gillar matlagning! Ljus och fräscht med många förvaringsmöjligheter och arbetsytor. En snygg fristående fläkt och mörk bänkskiva. Här finner du även kombinerad kyl och frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt plats för matgrupp.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschhörna och möjlighet till tvättmaskin. Här finns en spegel över handfatet samt ett spegelskåp.

UTEPLATS
En mysig och fin trälagd uteplats med utsikt över innergården.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
47.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Avgift
SEK 2,634 inkl. värme, vatten, tvättstuga, kabel-tv och internet
Driftskostnad
SEK 2,160 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 960
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.138 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/18/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
110 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Gårdsplats/Innergård -
Trevlig gård med grönytor, utemöbler och grill.
Förening
Namn
Brf Montaget
Om föreningen
FASTIGHETEN
Brf Montaget består av ett bostadshus med 23 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Fastigheten bebyggdes 1964. Adresser: Ringgatan 37A-C.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inom föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelrum samt hobbyrum/snickarbod. Trevlig trädgård med fin uteplats och flertalet bord med bänkar.

EL
Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och medlemmar betalar efter egen strömförbrukning 4 ggr om året. Samtliga lägenheter har egna elmätare.

EKONOMISK FÖRVALTARE
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Ekonomisk förvaltning i Uppsala AB.

ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN
Föreningen godkänner delat ägande och att föräldrar och barn köper gemensamt och endast barnet bor i lägenheten. Den boende ska minst äga 10%. Juridisk person godkänns inte.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Kabel-TV via Comhem (basutbud ingår i månadsavgiften). Bredband via Telenor där föreningen har ett gemensamt avtal (100 Mbit/s ingår i avgiften).
Parkering
Föreningen har 20 st. parkeringsplatser. 150 kr/månad som betalas årsvis i förskott. Separat kösystem tillämpas, ingen i kö vid kontroll 28/12-2018.
Renoveringar
PLANERADE STÖRRE RENOVERINGAR
Under 2019 kommer nya termostater och spolning av vatten- och avloppsstammar att utföras samt nya porttelefoner installeras.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
1995 Balkongrenovering
2003 Säkerhetsdörrar
2004/05 Stamrenovering (Vatten, avlopp, el samt nya ytskikt i badrum).
2008 Trädgårdsupprustning
2010 Asfaltering av parkeringsplats
2010 Nya balkongdörrar och vardagsrumsfönster samt tak över ingång till gavellägenhet.
2011 Byte av resterande fönster, målning av mangelrum.
2012 Målning av takfönster trapphus.
2016 Målning av tvättstuga och torkrum samt ny torkrumsanordning.
2018 Byte av samtliga lås samt ny värmeväxlare och cirkulationspump.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
Föreningen har 2 gemensamma städdagar per år (vår och höst) av trädgård och gemensamma utrymmen. Teknisk förvaltning samt städ sköts i egen regi.

Karta

Luthagen Uppsala

Ringgatan 37 C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg