190

Stenhagen, Uppsala


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen hem till denna 5:a om hela 134 kvadratmeter i det expanderande och populära Stenhagen!

Bostaden fördelar sig på två våningsplan med separata våningar på vardera våning. Balkong samt badrum finns att tillgå på bägge våningsplan och bostaden är ett genomgående gott skick.

Stenhagen ligger i den västra delen av Uppsala och avståndet från stadskärnan i Uppsala är ca fem kilometer. I närheten finns exempelvis Stenhagens Köpcentrum som bland annat erbjuder ICA Maxi, Jysk, Siba, Lindex, Järnia, apotek, blomsterbutik, Rusta, Ö&B, Systembolaget, McDonalds och Coop Forum.

Denna 2-planslägenhet ligger i ett barnvänligt område som på sommaren har många grönskande områden och promenadstråk. Blir du ägare av Kullerstensvägen 1 kommer du att därutöver ha nära till Stenhagens skolor, sporthall, café samt bibliotek.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Om området

Stenhagen ligger i den västra delen av Uppsala och är ett expanderande och populärt område. Avståndet från Stenhagen till stadskärnan i Uppsala är ca fem kilometer och i närheten finns exempelvis Stenhagens Köpcentrum, villaområdena Berthåga och Flogsta. Stenhagen ligger beläget intill väg 55 mot Enköping. Området är barnvänligt och utgörs av stora gröna naturområden samt närhet till service och fina strövområden. Sjön Mälaren med bad och båtplatser ligger ca 9 km från Stenhagen. Bebyggelsen i Stenhagen utgörs av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Som boende i Stenhagen har du nära till Stenhagens bildnings- och kulturcentrum som bland annat erbjuder sporthall, café och bibliotek.
Det finns flera förskolor i området samt skola upp till högstadium.

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer. Restid till centrum ca 15 minuter. Från Stenhagen finns det fina belysta cykelvägar mot Uppsala city.

Närservice

Stenhagens köpcentrum erbjuder bland annat följande butiker: ICA Maxi, Jysk, Siba, Lindex, Järnia, apotek, blomsterbutik, Rusta, Ö&B, Systembolaget, McDonalds och Coop Forum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 8,415
Antal rum5 rok
Boarea134 kvm

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg