MEDBF4989125B4E4597A34330E6C6203566

Kapellgärdet, UPPSALA

Råbyvägen 72

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,349 inkl. värme, kallvatten och Telia Triple-play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea67.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1401 / 3601
Byggår2017
Driftskostnad500 kr/månad

Fast pris: SEK 2,680,000

***FAST PRIS*** - Först till kvarn - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rozbeh Kalantari för mer information och visning, 070-001 99 70!

Modern och väl tilltagen 2:a med högt läge i expansivt område!

Bostaden om 67,5 kvm är belägen på våning 5 av 6 med hiss från markplan. Både vardagsrummet med utgång till balkongen och lägenhetens sovrum har utsikt mot innergården i ett insynsskyddat läge. Köket har fönster ut mot motsatt väderstreck vilket innebär bra ljusinsläpp från olika sidor om huset.

Kapellgärdet är ett väldigt centralt och populärt område bland mycket nyproduktion. Goda bussförbindelser och promenadstråk till och från Uppsalas stadskärna samt närhet till grönområden och natur.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070-001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Här har du tillgång till det mesta Uppsala har att erbjuda.
Oavsett om du söker kommunikationer, nytta eller nöjen hittar du det inom bekvämt avstånd. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närbelägna affärshuset Kvarnen och till centralstationen går du på cirka 15 minuter.
Vid Vaksala torg har Uppsala Konsert och Kongress färdigställts under hösten 2007. Här erbjuds en mängd olika konserter och föreställningar.
Fyrishov ligger inom cykelavstånd med bland annat äventyrsbad, motionssim, gym och bowling.

Kommunikation

Goda kommunikationer till centrum. En fin cykelväg finns alldeles intill området och stadstrafiken i Uppsala trafikerar Vattholmavägen med busslinjerna 2 och 8 cirka fyra gånger i timmen.
Gångavstånd till Uppsala centrum samt Centralstation/Resecentrum.

Närservice

I närområdet Kvarngärdet finns köpcentrat Migo med viss service samt en nybyggd kvarterskyrka tillhörig Svenska kyrkan.
Ytterligare en bit bort ligger affärshuset Kvarnen med bland annat Apotek, ICA, systembolag, frisör, optiker, inrednings- och antikaffärer med mera.

Närheten till centrum gör att det finns en hel del skolor och daghem att välja bland. Både låg, mellan och högstadieskolor ligger på gångavstånd. Bland annat Uppsala Montessori på Djäknegatan 29 och förskolan Ringaren på Väktargatan 38.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-Hall-
Välkomnande hall med plats för avhängning i hatthylla och förvaring i garderober. Vita målade väggar och ekparkettgolv.

-Kök-
Stilrent Marbodal med gott om förvaring i vita över- och underskåp samt goda arbetsytor. Utrustat med kyl & frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, ugn samt induktionshäll och fläkt. Parkettgolv och vita målade väggar. Har finns även gott om plats för ett matbord med slående utsikt. Via köket når man även ett ordentligt förrådsutrymme, perfekt för förvaring.

-Vardagsrum-
Ljust och luftigt rum med goda umgängesytor samt garderober för extra förvaring. Parkettgolv, vita målade väggar och generöst med ljusinsläpp från stort fönsterparti som leder dig ut mot balkongen.

-Balkong-
Balkong i högt och insynsskyddat läge, perfekt för umgänge alternativt avslappning.

-Sovrum-
Rymligt sovrum med fönsterparti mot föreningens innergård samt gott om plats för både dubbelsäng samt extra förvaring. Vita väggar och parkettgolv.

-Duschrum-
Helkaklat duschrum utrustat med vikbara duschväggar i glas, wc, handfat med kommod, spegelskåp med spotlights. Det finns även en kombimaskin (tvätt- och torkfunktion) med tillhörande arbetsbänk samt ett väggskåp med bra förvaring.
Antal rum
2 rum
Boarea
67.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,680,000 Fast pris
Avgift
SEK 3,349 inkl. värme, kallvatten och Telia Triple-play
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,400
Beräknat antal personer
3
Kommentar
El inkluderar nuvarande hushållets kostnad för varmvatten.
Andel i föreningen
1.35783 %
Andel av årsavgiften
1.27037 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skogsfalken
Om föreningen
Riksbyggen Brf Skogsfalken består av 82 stycken lägenheter som upplåts med bostadsrätt och har adress Råbyvägen 66-76.
Antal lägenheter
82
Tv och bredband
TV
Ansluten till kabelnät via Telia Triple Play (fiber).

Bredband
Ansluten till bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play (fiber).

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Grundutbud ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har 44 st garageplatser under huset, dessa kan nås via hiss. Priset för dessa är 800 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Övrigt
Området Kapellgärdsallèn är ett levande, citynära kvarter med hemtrevlig atmosfär - både i och mellan husen. Inom bekvämt avstånd finns mataffärer och gym och bussen stannar direkt utanför porten. Dessutom ligger Uppsala city en kort promenad bort.

Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor, lekvänliga ytor och ett stort klätternät, för alla barn som inte bara tänker lite längre utan också lite högre.

Karta

Kapellgärdet UPPSALA

Råbyvägen 72

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg