190
MEDE206DA307CBB4E54998957457914A228

Trevligt bostadsrättsradhus i ett lugnt område!

Såld!

Hisings Kärra, Hisings Kärra

Prilyckegatan 167


Såld!
Slutpris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Nu kan ni förvärva detta populära bostadsrättsradhus på Prilyckegatan! Perfekt för familjen med fyra rymliga sovrum, två badrum,kök, stort vardagsrum, klädkammare och härlig uteplats med mycket sol. Nära till förskola, skola, idrotts- & simhall, mataffär och busshållplats. Kontakta mig redan idag innan det är försent!

Om området

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

Övrigt

LÅN TILL BOSTADEN
Har du sett över din finansiering? Det kan vara en god idé innan visningen att kontakta en bank för att se hur du ligger till med ett eventuellt lånelöfte. Bankerna har ofta långa väntetider för att få en bokad tid med en person som kan hjälpa just dig. Detta kan vara ett moment som i slutändan drar ut på tiden och din drömbostad hamnar i händerna på någon annan. Vi hjälper gärna till så att du får en snabb kontakt. Säg till oss när du bokar visningen så har du kanske ett klart lånelöfte till visningen.

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,389 inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea117.5 kvm
Lägenhetsnummer27
Byggår1978
Driftskostnad495 kr/månad

Bilder

Trevligt bostadsrättsradhus på Prilyckegatan!

Lugn och härlig uteplats utan insyn

Uteplats

Stig in!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
117.5 kvm
Entré
När ni kliver in så möts ni av den trevliga stenlagda entrén. Här finns gott om plats för utemöbler. Här hittar ni även ett stort förråd som är värmeisolerat, detta tillhör bostaden.
Hall
Hallen är rymlig och erbjuder bra avhängning med tillhörande förvaring i förrådet under trappan. På golvet finner du en ljus plastmatta som övergår in till köket och på väggarna sitter ljus tapet.
Vardagsrum
Vardagsrummet är stort med god sällskapsyta. Här får du plats med större soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens underbara uteplats, här kan du sitta i lugn och ro utan någon insyn. På golvet ligger parkett och väggarna är ljust tapetserade.
Uteplats
Bostadens härliga uteplats erbjuder sol på morgonen och under dagen. Du möts av stenplattor som sedan övergår till gräsmatta. Här finns plats för sommarmöbler och utrymme att nyttja gräsytan på bästa sätt. Planteringsmöjligheter finns också om så önskas.
Master Bedroom
Bostadens största sovrum nås från hallen som i dagsläget är möblerat till ett allrum. Här får en större säng plats med möblemang. Tre garderober finner du i sovrummet. På golvet ligger platsmatta och ljusa tapetserade väggar.
Sovrum 1
Bostadens andra sovrum nås från vardagsrummet. Bra yta med plats för stor säng. Fönster ut mot den trevliga uteplatsen. Här ligger plastmatta på golvet och ljusa tapeter på väggarna.
Kök
Köket erbjuder härligt ljusinsläpp via fönsterpartiet. Här får matbordet en naturlig plats vid fönstret. Bra förvarings och arbetsytor. Köksinredningen är vit med mörkare kakel som bryter av mellan över och underskåp. Utrustningen består av: kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. På golvet ligger plastmatta och väggarna pryds av ljusa tapeter.
Badrum
Badrummet är helkaklat i en hemtrevlig ljus nyans. Här finner du toalett, handfat med kommod, spegel med belysning och duschkabin.
Hall - övre plan
Välkommen upp till övre plan. Här välkomnas du av fint ljusinsläpp via fönster direkt till vänster. Rymlig hall med plats för ett skrivbord eller en byrå.
Sovrum 2
På övre plan finner du bostadens tredje sovrum. Rymligt rum med plats för mindre säng. På golvet ligger plastmatta och väggarna är tapetserade i rosa.
Sovrum 3
Fjärde sovrummet i bostaden, kan med fördel nyttjas som både sovrum, lekrum eller kontor helt beroende på vad som önskas. Här ligger plastmatta på golvet och väggarna är ljust tapetserade.
Klädkammare
Rymlig klädkammare som enkelt kan användas som stor garderob eller bra förvaring helt efter behov - nås från hallen på övre plan.
Badrum
Badrummet på övre plan erbjuder tvättmaskin, badkar, handfat, vägghängt spegelskåp och toalett. Här är ytskiktet plastmatta.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 7,389 inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Driftskostnad
SEK 5,940 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,560
Försäkring
SEK 1,380
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.48809 %
Andel av årsavgiften
1.48802 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans BR- radhus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 3/26/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
137 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggen Brf Göteborgshus 41
Om föreningen
Riksbyggen Brf Göteborgshus nummer 41 äger fastigheten Kärra 85:3 i Göteborgs Kommun. Föreningen och fastigheten uppfördes 1979 och består av 80 lägenheter i olika storlekar. Fördelning 3 RoK 41 st, 4 RoK 23 st, 5 RoK 16 st. Föreningens adresser är inom Prilyckegatan 153-313.

Säljaren betalar överlåtelseavgiften om 2,5 % av basbeloppet (1113 kr år 2015).
Köparen betalar pantsättningavgift om 1 % av basbeloppet vid pantsättning av lägenheten (444 kr per lån år 2015).

Tvättstuga finns på Prilyckegatan 269. Här finns också bastu och solarium. En samlingslokal som man kan hyra för mindre tillställningar finns också här.

Liten snickarverkstad samt diverse verktyg finns att låna av föreningen.

Cykelrum finns.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
80
Tv och bredband
TV och bredband levereras via ComHem.
Besök www.comhem.se för mer info och utbud.
Parkering
Föreningen erbjuder 69 st platser i carport 155 kr/mån. Samt 50
p-platser utomhus, 100 kr/mån.
Renoveringar
2006: Omläggning av tak.
2009-10: Nya fönster, samtliga i föreningen.
2013: Nya ytterdörrar.
2014-15: Renovering av fasader
Ekonomi
En avgifshöjning om 2% har skett 2015-07-01.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,113
Pantsättningsavgift
SEK 444

Karta

Hisings Kärra Hisings Kärra

Prilyckegatan 167

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg