190
MED85D24E271DF347B387C481CFF638AEF4

Stor etta med närhet till allt!

Såld!

Brämaregården, Göteborg

Jägaregatan 6A


Såld!
Slutpris: SEK 1,770,000

Ansvarig mäklare

Stor enrummare med rejält kök och gott om plats för umgänge! Fräscha ytskikt och välbevarad ekparkett som tillsammans med de djupa fönsternischerna bibehåller husets charm. Här bor du i en lugn förening och med samtliga fönster mot den mysiga innergården. Lägenheten ligger nära matställen, serviceutbud och grönområden såsom Kiellers Park och Ramberget som erbjuder kanske Göteborgs mäktigaste utsikt! Intresserad? Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Utsiktspunkten Ramberget sträcker sig 87 meter över havet och ligger i Brämaregården / Rambergstaden. Bebyggelsen kring består i huvudsak av flerfamiljshus. Vid Ramberget ligger Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, apotek, vårdcentral, mataffär samt restauranger och caféer. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,699 inkl värme, VA, Bredband 100 Mbit, kabel-TV samt bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea45 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer5
Byggår1932
Driftskostnad410 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning_2017
Stadgar
Energideklaration
Västtrafiks hemsida
Brf Guldtunnans hemsida

Bilder

Soffmöbel och arbetsplats ryms utan problem!

Detalj

Rummet

Djupa fönsternischar!

Stort rum med plats för allt

Fullutrustat, ljust badrum

Kök i retroanda

Gott om förvaring och bra arbetsytor!

Hall

Föreningens ombonade innergård

Jägaregatan

Kaffebar

Saluhallen

Keillers Park

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mitt i mysiga Brämaregården, finner du denna stora enrummare! Här bor du lugnt och avskilt med samtliga fönster mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten ger gott om plats för både arbetsplats, vardagsrumsdel samt sovrumsdel i det stora rummet. Stort, avskilt kök, fräscht badrum och gott om förvaring! Lägenheten ligger i en välskött förening med mysig innergård och närhet till kommunikationer, serveringar och serviceutbud. Gångavstånd till expansiva Lindholmen och Hjalmar Brantingsplatsen som är stora knutpunkter i närområdet!
Antal rum
1 rum
Boarea
45 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Via hiss eller trapp når du till andra våning och denna charmiga lägenhet. Stig på!
Till ditt höger har du bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder vid en hatthylla. Ett ytterligare steg in i bostaden och du har en stor skjutdörrsgarderob på din vänstra sida som rymmer allt och lite till. Rakt fram ligger badrummet. Innanför dörren ligger nylagt golv och väggarna är vita i hela hallen, precis som i övriga bostaden.
Badrum
Lägenhetens stora badrum är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Här finns WC, handfat, spegelskåp, handdukstork, rejäl dusch samt ett högskåp.
Kök
I sann retroanda, ligger schackrutigt laminatgolv på köksgolvet, vilket går i stil med den turkosa fondväggen och originella detaljer. Köket ger riklig förvaring, bra arbetsytor samt en mysig matplats. Utrustningen består av en rejäl spis med ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I den fina fondväggen har man knackat fram tegelväggen vilket ger rummet ytterligare charm och identitet!
Rummet
Med underbar stavparkett, vita väggar och djupa fönsternischar skänks även rummet en retroanda och charm. Här ryms allt och till och med lite till!
En stor säng med tillhörande möblemang, vardagsrumsdel samt arbetsplats är inga konstigheter, så här kan ni inreda fritt och efter egna önskemål. Genom de stora fönstren flödar dagsljuset in och utanför kan man se över föreningens mysiga innergård med flera odlingspallar och grillplats.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,699 inkl värme, VA, Bredband 100 Mbit, kabel-TV samt bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 4,917 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,692
Försäkring
SEK 225
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
5.48 %
Andel av årsavgiften
5.48 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1932
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/1/2009
Energiprestanda
159 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Stamrenovering 1987
Ombildningsår 2008
Förening
Namn
Brf Guldtunnan
Om föreningen
Föreningen bildades 2008 och består av 19 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler. Fastigheten bebyggdes 1932. Föreningen äger tomten som byggnaden står på.

Två gånger per år är det städdag i föreningen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
19
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Internet via fiber samt basutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Föreningen har avtal med Telia som är fastighetens leverantör av tv, bredband och telefoni. Idag finns även avtal med ComHem.
Parkering
Det finns inga garage- eller parkeringsplatser inom föreningen. Boendeparkering finns utanför byggnaden.
Renoveringar
Stammar (kök, badrum och el) byttes 1987 samt att renovering av fönster utfördes.
Tak, fasad och tvättstuga renoverades 2009.

Inga större renoveringar eller någon avgifthöjning finns planerad i år.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Bredablick Förvaltning i Sverige AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Karta

Brämaregården Göteborg

Jägaregatan 6A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg