190
MED10DE1FE369AB4248A4FE99D793BD8653

KlarlagtSåld!

Centrala Hisingen Tolered, Göteborg

Midsommargatan 5


Såld!
Slutpris: SEK 3,370,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I populära Tolered finner du denna charmiga förhandsbesiktigade tegelvilla med källare. Hela entréplan är smakfullt renoverad 2016 med köket från HTH som den stora höjdpunkten! Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum som väver samman med det nya köket i en öppen och social planlösning. Nedervåningen är som en omålad duk där endast fantasin sätter gräns för vad du kan skapa.

Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar!

Om området

Tolered är en stadsdel som ingår i primärområdet Kärrdalen och stadsdelsnämndsområdet Lundby i Göteborg. Området gränsar till Svartedalen, Slättadamm och Bjurslätt mm. Bebyggelsen består mestadels av fristående hus och radhus. I området ligger Toleredsskolan och Lerlyckeskolan samt Toleredskyrkan.

Kommunikation

Närmaste hållpats är Svartedalsgatan där busslinje 31 trafikerar. Övrig kommunikation finns utmed Björlandavägen eller längs Hjalmar Brantingsgatan.

Närservice

I Tolered finns bla det anrika Mohlins konditori samt andra småbutiker. För större utbud finns Wieselgrensplatsen eller Backaplan någon kilometer bort.

Övrigt

Tolered är ett mycket omtyckt och barnvänligt område.

Hisingsparken med Slättadamm är ett populärt strövområde med slingor i varierande längder för sköna promenader eller löprundor.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea48 kvm
Biarea48 kvm
Tomtarea446.8 kvm
Byggår1942
Driftskostnad2,856 kr/månad

Bilder

Välkommen till Midsommargatan 5!

Ljust vardagsrum och kök

Nytt HTH kök med lyx så som vinkyl

Stiliga detaljer i köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
48 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
48 kvm
Allmänt
I populära Tolered finner du denna charmiga enplansvilla med källare. Hela ovanvåningen är smakfullt renoverat 2016 med köket från HTH som den stora höjdpunkten! På detta plan finner du ett rymligt och ljust vardagsrum som väver samman med det nya köket i en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet hittar du det stora sovrummet åt höger här ryms dubbelsäng med tillhörande förvaring. På motsatt sida ligger det mindre sovrummet som rymmer säng med förvaring. Nedervåningen upplevs nästan som en del av entréplan där en ljus trappa väver dessa samman. Här finner du ett rejält sovrum med massor av förvaringsmöjligheter, stort badrum/tvättstuga, separat wc, pannrum med intilliggande förråd. Utöver detta finns det ytterligare två mindre rum som idag nyttjas som förråd men som enkelt kan bli ytterligare ett sovrum. Nedervåningen är som en omålad duk där endast fantasin sätter gräns för vad du kan skapa.

Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar!

Den totala uppvärmda golvytan är 96 kvm varav 48 kvm anges som biarea i taxeringsinformationen.

För mer information vänligen kontakta Patrik Skarström eller Kajsa Andersson!
Hall
Ljus hall som leder dig till både Entréplan och källarplan via trappor. Slitstarkt klinker ligger på golvet och avhängning erbjuds i en garderob en halvtrappa upp.
Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum som väver samman med köket i en öppen, social planlösning. Här är allt renoverat 2016 och går i en modern tappning. Väggarna är vita och på golvet ligger vacker fiskbensparkett i original som på senare år slipats.
Kök
Köket, från 2016, är levererat av det högklassiga märket HTH. Här finner du vita över- och underskåp med snyggt vitt kakel som går fint ihop med den mörka stenskivan. Den genomgående rostfri utrustningen består av: kyl/frys i fullhöjd, integrerad ugn och mikro, diskmaskin, stor häll med takhängd fläkt och som pricken över i:et - en stor vinkyl. Här har det inte snålats vid renoveringen och köket är perfekt för den moderna familjen.
Sovrum 1
Detta sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Här sover ni skönt i en stor säng. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.
Sovrum 2
Här finner ni det perfekta barnrummet som rymmer en större säng med tillhörande förvaring om så önskas. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.
Sovrum 3
Husets största sovrum finner ni en trappa ner. Här ryms utan problem både en dubbelsäng och skrivbord. Förvaringen löses via fem garderober längst ena vägen. Ljuset kommer in via två fönster rakt fram i rummet. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus laminat.
Badrum
Det äldre badrummet ger plats att låta fantasin flöda! Här finns en mängd olika möjligheter, varför inte göra ett litet minispa? Här ryms både badrum och tvättavdelning, eller kanske vill ni ha tvättavdelningen i pannrummet? Valet är ert!
Gästtoalett
Äldre toalett med vädringsfönster.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1942
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 2/21/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
181 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta med grundsulor
Grundmur
Betonghålsten & gjuten grundmur
Stomme
Betong
Fasad
Tegel
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong & Trä
Tak
Tegel
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tolered 5:10
Övrigt
2016: Helrenovering entréplan
2019: Tillbyggnad räcke i hallen ovan trappa
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 34,276 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,322
VA
SEK 6,000
Uppvärming
SEK 15,300
Försäkring
SEK 7,654
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,114,000
Byggnadsvärde
SEK 805,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 600,000
Tomt
Areal
446.8 kvm
Tomttyp
Trädgård
Tomtbeskrivning
Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar!
Se alternativ planlösning för förslag på altanbygge.
Planbestämmelser
Stadsplan (1942-04-01) Tomtindelning (1940-02-19)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Elledning
Avtalsservitut Villa
Last: Avtalsservitut: Elledning, 14-IM1-42/1591.1
Last: Avtalsservitut: Villa, 14-IM1-42/1590.1

Karta

Centrala Hisingen Tolered Göteborg

Midsommargatan 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg