190
MEDC64F0EDD94B948CBB3A0F4142F5C111A

Såld!

Hisingen - Tuve, Göteborg

Tånåsvägen 3C


Såld!
Slutpris: SEK 6,515,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu kan vi erbjuda er en enastående villa med ett av Hisingens bästa lägen. Här får ni en mycket välvårdad suterräng villa om totalt 181kvm byggt 1989 med en panoramavy över hela Göteborg. Idag finns tre sovrum kan lätt bli fyra. Det inbyggda garaget om ca 35kvm är en dröm för en bilintresserad. Allt detta högt beläget i ett av Hisingens vackraste villaområden med närhet till allt, Bäckedalen!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea132 kvm
Biarea59 kvm
Tomtarea1,314.4 kvm
Byggår1989
Driftskostnad1,821 kr/månad

Bilder

Välkommen till Tånåsvägen 3C

Underbart stort vardagsrum med en oslagbar utsikt...

....över Göteborg!

Stor luftig hall i öppenplanlösning på boplanet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till Tånåsvägen 3C!

Ni möts av en väl tilltagen garageuppfart som lätt rymmer 4 bilar. Från markplan leds ni i huset genom hallen eller genom garaget.

Hallen är mycket rymlig och erbjuder gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en snygg vit marmor och väggarna är tapetserade med en ljus behaglig ton.

Från hallen på er högra sida når ni det första sovrummet, som har en bra storlek och är lätt möblerat. Här finns gott om förvaring i två garderober.
Vidare ansluter hallen till ett badrum/omklädningsrum. Helkaklat och utrustat med dusch, bastu samt toalett. Härifrån når ni även det stora garaget som vi återkommer till. I både detta rummet och hallen är det vattenburen golvvärme!

I entréplan har vi slutligen även ett förråd med matkällare.

Från hallen tar en snygg ek-beklädd trappa oss upp till övervåningen. Ni möts av en hall med stor, ljus och luftig planlösning. Detta blir lite av navet i huset, härifrån når ni nästan alla utrymmen.

Hallen i sig inrymmer en stor skjutdörrsgarderob, en centralt placerad, vacker kakelugn och utgång till den inglasade altanen. På golvet ligger en nyslipad ekparkett som sträcker sig vidare genom större delen av bostaden med undantag av köket och våtrummen. Alla väggar är klädda med ljusa, diskreta tapeter. Allt i mycket gott skick.

Altanen sträcker sig längst hela husets södersida, totalt ca 40 kvm med en inglasad del om ca 15 kvm med sol hela dagen till sen kväll. Utsikten är otroligt bra; Göteborg ligger nu för era fötter, bättre än såhär blir det inte.

Om vi går in igen, finner ni en matsal med samma härliga utsikt. Här kan ni lätt bygga ett sovrum om de tre som finns inte räcker. Se alternativ planlösning.

Matsalen följs av vardagsrummet som rymmer både större soffgrupp och läshörna. Rummet har enorma fönsterpartier. Någon TV behövs knappast, det är roligare att känna in utsikten och njuta.

Från vardagsrumsdelen når ni de båda sovrummen.

Först Masterbedroom som är vältilltaget och har riktigt gott om förvaring i fyra garderober. Detta följs av ett mindre sovrum med en garderob. Båda sovrummen är lättmöblerade.

Efter kakelugnen, finner ni ett praktiskt förråd och badrum.

Badrummet är från byggåret, fräscht och helkaklat i ljus ton. Här erbjuds toalett, bidé, handfatskommod, dusch, samt smart inbyggd förvaring.

Vidare kommer ni in i köket som rymmer en matplats för 6-8 personer. Köket är från byggåret och i gott skick. Köket är stort med ljusa luckor och vit arbetsbänk. Delar av maskinparken är uppgraderad andra inte,
spishällen är ur funktion. På golvet ligger ett ljust klinker med behaglig golvvärme.

I anslutning till köket, med genomgång till altanen, ligger troligen en av Hisingens trevligaste tvättstugor. Här erbjuds inte bara en bra maskinpark och arbetsytor utan även en superfin utsikt över både Göteborg och det vackra grannskapet.

Som tidigare nämndes, så finns det ett härligt garage i entréplan. Garaget är ca 35 kvm med antracitfärgat klinker på golvet och ljusa målade väggar. Planlösning medger förvaring till både bilar och andra saker. Behöver man skruva med något så finns här även en praktisk verkstadsdel. Centraldammsugarens huvudenhet sitter här lättåtkomligt med uttag i hela huset. Garageporten är fjärrstyrd och det finns även en separat dörr.

Slutligen finns det ytterligare ett fint förvaringsutrymme i den outgrävda delen under huset. Här är det högt i tak, lite kuperat, torrt och fint ca 40 kvm.

Tomten som den är idag är mycket lättskött med lite gräsytor. Vill man, finns här fina möjligheter att ta ut svängarna med trevliga uteplatser och så vidare.

Är detta er blivande drömbostad? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag!
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
132 kvm
Biarea
59 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med souterrängvåning
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Vattenburen frånluftsvärmepump, IVT 490 - 2007
Ventilation
FX - frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd. 7/3/2017
Energiklass
C
Energiprestanda
49 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundmur
Betongsten
Stomme
Trä
Fasad
Mexitegel
Fönster
4-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tuve 16:49
Övrigt
Stor altan om ca 25 kvm i söderläge med inglasad del om ca 15 kvm.

Centraldamsugare.

Det finns lös spröjs till alla fönster i mycket gott skick som medföljer.

Något förhöjda värden av markradon i huset, lösning kostar ca 35.000 kr ink. rot. se offert i bilagan.

Fiber finns i området och går lätt att dra in. kostnad ca 25 000kr.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 21,855 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,845
VA
SEK 4,674
Renhållning
SEK 752
Väg, samf
SEK 1,900
Sotning
SEK 380
Försäkring
SEK 4,304
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Faktiska kostnader från tidigare ägare. Nuvarande ägare har ej bott i huset stadigvarande.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,711,000
Byggnadsvärde
SEK 2,271,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,925,000
Tomt
Areal
1314.4 kvm
Tomttyp
Anlagd trädgård
Tomtbeskrivning
Lätt kuperad trädgård med lite gräsytor, en del cypresser, rhododendron, guldregn samt rosor. På gräsmattan står även ett litet äppleträd och ett plommonträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Tuve GA:67 Förmån, Officialservitut: Väg, 1480K-1988F3 Förmån, Officialservitut: Väg, va, 1480K-1988F3 Inskrivning, Avtalsservitut ledning mm, 62/1869

Karta

Hisingen - Tuve Göteborg

Tånåsvägen 3C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg